Murskataanpa muutamia myyttejä kosketusvapaista hanoista

Kosketusvapaat hanat ovat yleistyneet runsaasti. Niitä näkee niin julkisten rakennusten wc-tiloissa kuin myös yhä yleistyvässä määrin kodeissa. Vaikka kosketusvapaat hanat ovatkin tulleet tutummiksi, pyörii niiden ympärillä vielä muutamia myyttejä.

Tässä viisi myyttiä ja niihin vastaukset:

Oras Electra.Oras Electra.

Myytti #1 Kosketusvapaissa hanoissa olevat paristot kuluvat nopeasti

Älykkäät hanat on varustettu litiumparistoilla, joiden käyttöikä on 3-5 vuotta. Virran loppuminen paristosta ei pääse yllättämään, sillä Oraksen kosketusvapaissa hanoissa vilkkuu punainen valo, kun on tullut aika vaihtaa paristo.

Itse vaihtoprosessi on helppo suorittaa vain muutamassa minuutissa. Tiesitkö, että uusimmissa Oraksen kosketusvapaissa hanoissa on mahdollista tarkistaa pariston tila käyttämällä Oras App-sovellusta? Lisätietoa paristoista löydät Oras hanaoppaasta. Voit myös aina ottaa yhteyttä Oraksen tekniseen palveluun.

Myytti #2 Kosketusvapaan hanan lämpötilaa ei pysty säätämään

Myytti on osittain totta, sillä on olemassa muutamia kosketusvapaita hanamalleja, joissa ei ole lämmönsäätöä. Tällaiset mallit ovat kuitenkin tarkoitettu pääosin käytettäväksi julkisissa tiloissa. Monissa Oraksen hanoissa on kuitenkin pieni sivuvipu, josta lämpötilaa on mahdollista säätää helposti juuri halutunlaiseksi.

Tiedätkö, kuinka kädet tulisi pestä? Kurkista täältä!

Monissa Oraksen kosketusvapaissa hanoissa on mahdollista säätää lämpötilaa. Oras Electra.Monissa Oraksen kosketusvapaissa hanoissa on mahdollista säätää lämpötilaa. Oras Electra.

Myytti #3 Kosketusvapaat hanat on tarkoitettu ainoastaan julkisiin tiloihin

Tämä myytti ei pidä paikkaansa, vaikka kosketusvapaat hanat kyllä hakevat ehdottomasti paikkansa kouluissa, päiväkodeissa sekä toimistoissa. Kosketusvapaat hanat eivät vain paranna hygieniaa, vaan myös vähentävät vedenkulutusta ja säästävät energiaa, joka kuluu veden lämmittämiseen. Tämä tekee kosketusvapaasta hanasta hyvän ratkaisun myös yksityiseen kotikäyttöön. Oraksen laajasta valikoimasta löytyy helposti asennettavia ja muotoilultaan viehättäviä älykkäitä hanoja, jotka soveltuvat täydellisesti kotikäyttöön.

Kosketusvapaat hanat edistävät käsihygieniaa myös kotona!
Puolita vedenkulutuksesi - katso video

Myytti #4 Kosketusvapaat hanat ovat kalliita vaihtoehtoja

Kosketusvapaita hanoja löytyy useista eri hintaluokista – halvimmillaan kosketusvapaan hanan saa omakseen muutamalla sadalla eurolla. Kalliimpikin hana maksaa itsensä nopeasti takaisin, kun otetaan huomioon hanan tuoma säästö veden ja energian kulutuksessa.

Tällaisia ovat kosketusvapaat hanat!

Myytti #5 Kosketusvapaiden hanojen sensoreissa on usein toimintahäiriötä

Oraksen kosketusvapaissa hanoissa käytetään Oraksen patentoimaa PSD-teknologiaa, jonka avulla varmistetaan, että hana reagoi tarkasti kätesi liikkeisiin. Sensori tunnistaa kätesi asennon luotettavasti, vaikka kätesi olisivat kuinka likaiset tahansa tai huoneessa olisi pimeää.

Uusimmissa hanoissa sensorien herkkyyttä on mahdollista tarvittaessa säätää Oras App -sovelluksen avulla. Mikäli sensorin paristo on kulunut loppuun, on sen vaihtaminen uuteen helppoa. Kurkista vaikka Myytti #1.

Kurkista video aiheesta kosketusvapaiden hanojen asennus ja säätö täältä!

Kosketusvapaiden hanojen avulla parannat hygieniaa, vähennät vedenkulutusta sekä veden lämmittämiseen tarvittavaa energiaa.Kosketusvapaiden hanojen avulla parannat hygieniaa, vähennät vedenkulutusta sekä veden lämmittämiseen tarvittavaa energiaa.
Oras_kosketusvapaat_hanat_1024x350
 
Päivitetty
12.1.2021