Tyylikäs musta keittiö syntyy pienemmälläkin budjetilla

Musta keittiö alkoi olla kuumimpien keittiötrendien listoilla jo joitakin vuosia sitten. Alkuun musta keittiö oli pitkälti vain haaveissa, ja vain rohkeimmat sisustajat uskalsivat sellaisen toteuttaa. Viime vuosina musta on kuitenkin noussut perusväriksi keittiöön. Myös tämän vuoden Asuntomessuilla on nähtävissä useita keittiöitä, jotka on toteutettu joko kokoaan tai osittain mustana.

Musta antaa tietynlaista arvokkuutta keittiölle. Mustan ja tyylikkään keittiön ei kuitenkaan tarvitse olla hinnaltaan arvokkaimmasta päästä, sillä vaihtoehtoja löytyy pienemmällekin budjetille.

Petra-Taika-keittiö_inkku

Petran Taika-keittiö – mattamustan trendikäs puusyykuvio

Yksi pienemmälle budjetille sopiva musta keittiö on Petra-keittiöiden vuoden takainen uutuus, Taika-keittiö. Mattapintaisen oven hienovarainen, pystysuuntainen puusyykuvio elävöittää oven pintaa ja tekee siitä suomalaiseen makuun hyvin sopivan. Melamiinioven pintakalvo tekee ovesta erittäin kestävän ja helposti puhdistettavan, minkä vuoksi Taika-keittiö on erityisesti lapsiperheiden suosima.

Taika-keittiö Tuusulan Asuntomessuilla

Petran Taika-keittiö on löytänyt tiensä myös tämän vuoden Asuntomessuille ja se on nähtävissä kohteessa 14, Jukkatalon Tuulia. Taika-ovi sopii täydellisesti modernin viihtyisän kodin keittiöön ja se tuo keittiöön samalla kertaa kotoisan ja trendikkään ilmeen.

14-Jukkatalon-Tuulia-uusi-kuva

Puhtaampaa sisäilmaa

Materiaalien valinnalla voidaan vaikuttaa sisäilman laatuun. Rakennustietosäätiö tekee testien perusteella rakennusmateriaalien päästöluokitusta, mikä edistää vähäpäästöisten rakennusmateriaalien kehittämistä ja käyttöä. M1-merkki on vaatimuksiltaan paras sisäilmaluokitus. M1-merkki on myönnetty myös Petran Taika-ovelle, mikä kertoo melamiinioven vähäpäästöisyydestä. Lue lisää keittiössä käytettävien materiaalien M1-luokituksesta täältä.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Julkaistu
10.8.2020