Asuntomessujen 8 upeaa A la Carte -keittiötä

Asuntomessukohteen 39, Jukkatalo Uusi Unelma, keittiö on upea mustan ja valkoisen kokonaisuus.Asuntomessukohteen 39, Jukkatalo Uusi Unelma, keittiö on upea mustan ja valkoisen kokonaisuus.

Asuntomessujen 50-vuotisjuhlavuoden messut järjestetään Tuusulan Rykmentinpuistossa. Kotimainen A la Carte -keittiöt löytyy kahdeksasta kohteesta. A la Carte -keittiöille tunnusomainen kansainvälinen design-ilme ja huippuunsa viety laatutaso näkyy myös messukohteiden keittiöiden toteutuksessa.

Messujen A la Carte -keittiöiden suunnittelusta ovat vastanneet Keittiömaailma Espoon ja Vantaan suunnittelijat. Keittiöissä korostuvat luonto ja luonnonmukaisuus. Puu näkyy niin keittiön materiaaleissa kuin sisustuksessa. Puun rinnalla keittiöitä hallitsevat vahvat perusvärit, musta ja valkoinen, joilla on saatu aikaan upeita ja näyttäviä kokonaisuuksia sekä vahvoja kontrasteja.

Kohde 12 Villa Hiili

Tyylikkään ja avaran Villa Hiilen keittiön päämateriaalina on A la Carten Graffio-ovi. Mikrolaminaattioven pinnan struktuuri jäljittelee kauniisti puukuosia ja on talon nimeä mukaillen hiilenhohtoista tummanharmaata.
 

Kohde 13 Designtalo Puro

Modernia arkkitehtuuria edustavan Designtalo Puron sisustuksesta vastasi sisustussuunnittelija Mikko Toppala. Yhteistyössä toteutetun keittiön näyttävä elementti on A la Carten Rigato-ovella ja upealla Dekton tasolla toteutettu saareke.

Designtalo PuroDesigntalo Puro

Kohde 18 Talo Lehtelä

Upea, valoisa kohde, jossa luonnonmateriaalit tekevät ilmeestä kodikkaan ja rauhoittavan. Keittiössä aidon puun tunnelman tuo A la Carten tammiviilupintainen Moderato-ovi.

Kohde 30 Jämerä Salmiakki

Jämerän Salmiakissa yhdistyvät tyyli ja leikkisyys. Keittiön kattoon asti nousevat kaapistot ovat tyylikkään mattamustaa Alone-ovimallia. Kokkaustoiminnot on sijoitettu sisustukselliseen saarekkeeseen, johon avohyllyt tuovat ilmettä.

Jämerä SalmiakkiJämerä Salmiakki

Kohde 31 Jämerä Laventeli

Tässä kohteessa huomaa, että valkoinen on varma ja aina tyylikäs valinta. Modernien, valkoisten Neve-ovien rinnalla on pellavanharmaa seinä. Kontrastia antavat tumma taso, vetimet ja musta hana.

Jämerä LaventeliJämerä Laventeli

Kohde 38 Finnlog Hetena
Tämän kohteen arkkitehtuuri on modernia, ekologisuutta korostavaa. Kohteen sisustussuunnittelijana toimi Iloa360:n Heli Virtanen. Puun keskellä katseen vangitsee yhteistyössä toteutettu mattamusta A la Carten Alone-keittiö, johon on valittu tyylikkäät Cosentinon Dekton-tasot.

Finnlog HetenaFinnlog Hetena

Kohde 39 Talo Uusi Unelma

Tämä talo on nimensä mukaisesti suunniteltu asukkaidensa unelmien taloksi. Keittiössä A la Carten mattamusta Alone-ovi ja valkoinen maalattu Neve-ovi muodostavat upean mustavalkoisen kokonaisuuden.

Kohde 40 Illyria

Valkoisen ja puun yhdistelmä on pettämätön valinta. A la Carten Neve-keittiö on ajaton ja se antaa tilaa ja mahdollisuuksia muulle sisustukselle.

IllyriaIllyria

Asuntomessut järjestetään Tuusulassa 3.-30.8.2020. Messukohteiden lisäksi messujen näyttelyhallissa on esillä A la Carten Rigato-keittiö Keittiömaailman osastolla

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Julkaistu
10.8.2020