Näin onnistut keittiöhankinnassa – 3 parasta vinkkiä

Uusi keittiö on mittava projekti, ja lopputuloksen on kestettävä aikaa niin käytettävyyden, laadun kuin katseenkin osalta. Kysyimme kotimaisia A la Carte- ja Petra-keittiöitä edustavasta Keittiömaailmasta kolme tärkeintä asiaa, joilla onnistut keittiön hankinnassa.

Keittiömaailma_juttu_PÄÄKUVA_inkku

1. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Tämä kliseinen lause pitää erityisen hyvin paikkansa keittiöhankinnassa. Suunnittelu on koko keittiön toimivuuden perusta, sillä lopputulokseen vaikuttaa moni asia. Muistitko varata tarpeeksi työskentely- ja säilytystilaa? Entä huomioitko toimintojen sijoittelun? Ethän unohtanut valaisimia, pimeässä on ikävä kokata. Katso keittiösuunnittelijan top7 vinkit toimivaan keittiöön.

2. Ole rehellinen budjetin suhteen

Uudelle keittiölle ei ole olemassa yhtä ainoaa hintaa, hintaan vaikuttaa niin moni asia. Mutta jokaisella keittiöremontoijalla on budjetti, tai ainakin budjettiraami, uudelle keittiölle. Ole avoin budjettisi kanssa ja kerro siitä jo suunnitteluvaiheessa. Näin suunnittelija osaa miettiä juuri sinun tarpeisiisi sopivat materiaalit ja ratkaisut. Lue, mten voit parhaiten vaikuttaa keittiön hintaan.

3. Kysy neuvoa

Älä paini valintojesi kanssa yksin! Ammattitaitoinen keittiösuunnittelija on kullanarvoinen apu keittiön hankinnassa. Hän osaa huomioida niin välttämättömät elementit kuin yksilölliset tarpeesi ja peilata niitä budjettiisi. Katso, mistä löydät lähimmän keittiömyymäläsi tai varaa jo aika maksuttomaan keittiösuunniteluun.

Vuoden 2020 Asuntomessujen kohteessa 38 Finnlog Hetena on upea A la Carten Alone-keittiö.Vuoden 2020 Asuntomessujen kohteessa 38 Finnlog Hetena on upea A la Carten Alone-keittiö.

Hae vinkkejä Asuntomessuilta!

Asuntomessuilta saat kerralla katsauksen viimeisimpiin keittiötrendeihin, erimuotoisiin ja -kokoisiin keittiöihin sekä hyviä vinkkejä oman keittiösi suunnitteluun.

Lue myös: Asuntomessujen 8 upeaa A la Carte -keittiötä

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Julkaistu
10.8.2020