Henri Härmä Rakentajan myynnin vetäjäksi

Henri Härmä aloittaa Rakentaja-tuoteperheen uutena myyntijohtajana elokuun alusta. Hän siirtyy uuteen tehtävään Deko-Talo Oy:n myyntijohtajan paikalta. Aiemmin Härmä on kerryttänyt toimiala- ja myyntikokemusta muun muassa Den Finland Oy:ssa, Inwido Oy:ssa, Lumonilla ja Gigantissa.

henri-750x422

- Olen todella innoissani päästessäni mukaan Rakentaja.fi:n ammattilaisten joukkueeseen! Rakentajan brändi on tunnettu ja arvostettu ja uskon, että löydämme lukijoillemme entistä parempia ratkaisuja ja mielenkiintoista luettavaa yhdessä luotettujen yhteistyökumppaneidemme kanssa, kommentoi Härmä. Nähdään pian!

Härmä ottaa vetääkseen myyntitiimin, jonka vastuulla ovat Rakentajan kaikki palvelut Rakentaja.fi, Puutarha.net, Omataloyhtiö.fi, Rakentaja PRO sekä Talovertailu.fi. Hänen edeltäjänsä Jussi Kuusela siirtyi uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle toukokuussa. 

- Henri tuo meille vankkaa kokemusta ja uutta näkemystä sekä taatusti myös hyvää energiaa ja tuoreita verkostoja, kiittelee Rakentajan liiketoiminnasta vastaava johtaja Inka Partanen.

Rakentajan tuoteperhe on Suomen vanhin ja kattavin rakentamiseen ja remontointiin keskittyvä digitaalinen palvelukokonaisuus. Rakentajan sivustoille tehdään vuosittain yli 13 miljoonaa käyntiä (Google Analytics 2019) ja Rakentajan jäsentietokannassa on jo yli 600 000 rekisteröitynyttä jäsentä.


Henri Härmä
puh. 0440 350 250

 
Julkaistu
31.7.2020