Keittiömyyjän koulutus alkaa syksyllä 2020

Keittiömyyjille ei ole suoraan ollut olemassa tutkintoon johtavaa koulutusta. Nyt sellaiseen on mahdollisuus. TTS alkaa kouluttaa keittiömyyjiä ja lokakuussa alkavassa koulutuksessa uutena ulottuvuutena on tähtäin liiketoiminnan ammattitutkinnon suorittamiseen.

keittiö-750x422

Koulutus sisältää käytännönläheistä oppimista paikan päällä Vantaan toimipisteellä, verkkokoulutusta, harjoitustehtäviä ja työssäoppimista. Tärkeänä tavoitteena on saattaa työntekijät ja työpaikat yhteen. Keittiöitä myyville yrityksille onkin nyt hyvä mahdollisuus työssäoppimispaikan tarjoamiseen ja näin löytää itselleen ammattitaitoista työvoimaa.

- Keittiöalalle suoraan suunnattua myyjän koulutusohjelmaa ei ole ollut olemassa, vaikka selvästikin sellaiselle on kysyntää. Lokakuussa alkavassa koulutuksessa uutena ulottuvuutena on tähtäin liiketoiminnan ammattitutkinnon suorittamiseen. Tutkinto on valttikortti ja osaamisen osoitus työnhaussa, taustoittaa kouluttaja Tarja Marjomaa TTS Työtehoseurasta.


Keittiömyyjän työ ei ole vain suunnittelua, vaan monipuolista asiantuntijapalvelua ja asiakkaiden kohtaamista. Koulutuksen työelämälähtöisyyttä tukevat työssäoppimisjaksot. - Keittiöalan yritysten toiveet on huomioitu valmistelussa. Yrityksistä voimakkaasti nousevia tarpeita ovat suunnittelutaidon lisäksi myynnin ja asiakaspalvelun osaaminen, jatkaa Marjomaa.

Keittiö- ja kiintokalusteiden myyjä, liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala


Haku on nyt auki


TE-toimiston asiakkaana voit hakeutua työvoimakoulutukseen
Muut koulutuksesta kiinnostuneet, lisätietoja TTS Työtehoseuran koulutuspalveluista

Tiedustelut

Koulutuksen sisällöstä:
Tarja Marjomaa, kouluttaja, tarja.marjomaa@tts.fi, puh. 044 7143 698
Minna Kuusela, tutkimuspäällikkö, minna.kuusela@tts.fi, puh. 044 7143 695

Koulutukseen hakeutumisesta:
Anu Ahtela, koulutuspäällikkö, anu.ahtela@tts.fi, puh. 044 7143 719

Hakuaika päättyy 15.9.2020
 

keittiömyyjä-516x500
 
Julkaistu
24.7.2020