• Etusivu
  • Talo

Keittiömyyjän koulutus alkaa syksyllä 2020

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö TTS-Kehitys Oy
Julkaistu 24.07.2020
20207_65923.jpg

Keittiömyyjille ei ole suoraan ollut olemassa tutkintoon johtavaa koulutusta. Nyt sellaiseen on mahdollisuus. TTS alkaa kouluttaa keittiömyyjiä ja lokakuussa alkavassa koulutuksessa uutena ulottuvuutena on tähtäin liiketoiminnan ammattitutkinnon suorittamiseen.

Koulutus sisältää käytännönläheistä oppimista paikan päällä Vantaan toimipisteellä, verkkokoulutusta, harjoitustehtäviä ja työssäoppimista. Tärkeänä tavoitteena on saattaa työntekijät ja työpaikat yhteen. Keittiöitä myyville yrityksille onkin nyt hyvä mahdollisuus työssäoppimispaikan tarjoamiseen ja näin löytää itselleen ammattitaitoista työvoimaa.

- Keittiöalalle suoraan suunnattua myyjän koulutusohjelmaa ei ole ollut olemassa, vaikka selvästikin sellaiselle on kysyntää. Lokakuussa alkavassa koulutuksessa uutena ulottuvuutena on tähtäin liiketoiminnan ammattitutkinnon suorittamiseen. Tutkinto on valttikortti ja osaamisen osoitus työnhaussa, taustoittaa kouluttaja Tarja Marjomaa TTS Työtehoseurasta.

Keittiömyyjän työ ei ole vain suunnittelua, vaan monipuolista asiantuntijapalvelua ja asiakkaiden kohtaamista. Koulutuksen työelämälähtöisyyttä tukevat työssäoppimisjaksot. - Keittiöalan yritysten toiveet on huomioitu valmistelussa. Yrityksistä voimakkaasti nousevia tarpeita ovat suunnittelutaidon lisäksi myynnin ja asiakaspalvelun osaaminen, jatkaa Marjomaa.

Keittiö- ja kiintokalusteiden myyjä, liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

TE-toimiston asiakkaana voit hakeutua työvoimakoulutukseen
Muut koulutuksesta kiinnostuneet, lisätietoja TTS Työtehoseuran koulutuspalveluista

Tiedustelut

Koulutuksen sisällöstä:
Tarja Marjomaa, kouluttaja, tarja.marjomaa@tts.fi, puh. 044 7143 698
Minna Kuusela, tutkimuspäällikkö, minna.kuusela@tts.fi, puh. 044 7143 695

Koulutukseen hakeutumisesta:
Anu Ahtela, koulutuspäällikkö, anu.ahtela@tts.fi, puh. 044 7143 719

Hakuaika päättyy 15.9.2020

20207_65924.jpg
TTS-Kehitys Oy
Talo
keittiö
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Työntekijät työmaalla
Työtehoseura kouluttaa rakentamaan
TTS (Työtehoseura) tarjoaa monipuolista koulutusta työelämän ja yritysten tarpeisiin. Monipuolisesta koulutustarjonnasta myös yksittäiset henkilöt löytävät ammatillista koulutustarjontaa. TTS:llä on rakentamiseen ja siihen läheisesti liittyvään sisustamiseen sekä puutarhan rakentamiseen ja hoitoon liittyvää koulutustarjontaa. Lisäksi TTS tutkii, testaa, kehittää ja suunnittelee asumiseen ja toimivaan arkeen liittyviä ratkaisuja.Lisää koulutuksesta ja tutkimustoiminnasta
20107_22620.jpg
Viilennä vihreällä, pidä pörssi plussalla
Helteisen sään nostaessa asuntojen sisälämpötiloja nousee myös sähkönkulutus. Huoneisiin tuodaan tuulettimia ja jäähdyttäviä ilmastointilaitteita. Ilman lisälaitteittakin sähkönkulutus nousee; kylmälaitteet joutuvat tekemään rankasti töitä pitääkseen ruuat viileinä ja pakasteet jäässä.Kuumalla säällä kylmälaitteen sähkönkulutus voi nousta huomattavasti. Kun käyttöympäristön lämpötila nousee 25 asteesta 32 asteeseen, kasvaa kylmälaitteen sähkönkulutus 25 - 40 prosenttia. Helteellä myös laitteiden käyttöhäiriöt lisääntyvät, kun lämpötilaero laitteen sisällä verrattuna ympäristön lämpötilaan on normaalia suurempi.
Seinän tasoitus
Koulutusta työelämän ja yritysten tarpeisiin
TTS on vuonna 1924 perustettu valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio. TTS:n toiminta-ajatuksena on parantaa asiakkaiden osaamista, tuottavuutta ja hyvinvointia.TTS:n monipuolinen koulutustarjonta palvelee sekä yksittäisten henkilöiden ammatillista kouluttautumista että yritysten kanssa räätälöityä henkilöstökoulutusta. TTS kouluttaa noin 200 henkilön voimin vuosittain yli 7000 henkilöä yhä paremmiksi ammattilaisiksi vaativiin tehtäviin asiakasyrityksissämme.Lisää TTS koulutuksesta..
20194_57130.jpg
Onko aika päivittää vanha talotuuletin? - tutustu ratkaisuihin
Talotuuletin on erityisesti 80- ja 90-luvulla rakennetuissa taloissa käytetty poistoilmalaite, jolla toteutetaan asunnon koneellinen poistoilmanvaihto. Käytännössä se on puhaltimella varustettu liesikupu, johon on yhdistetty poistoilmakanava esim. kylpyhuoneesta. Se poistaa ilmaa liesikuvun kautta keittiöstä sekä asunnon muista tiloista. Korvaava ulkoilma virtaa asuntoon ulkoseinissä sijaitsevista raitisilmaventtiileistä.
20229_79467.jpg
Led-valaistuksen suunnittelu on tärkeää - miksi?
Valaistussuunnittelu on yksi tärkeimmistä osa-alueista, kun suunnitellaan kodin remonttia tai rakentamista, eikä sitä ole järkevää jättää viime hetkeen. Harva onnistuu valaistuksen ostamisessa vain menemällä (verkko)kauppaan ja kasaamalla kärryn täyteen lamppuja ja valaisimia.Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä valaistussuunnittelussa kannattaa huomioida, ja mitä hyötyä valaistussuunnittelusta on.
20187_54072.jpg
Aamiaiskaappi tuo kätevää toiminnallisuutta keittiöön
Aamiaiskaappi on se yksittäinen ominaisuus, jota harkitsee varmasti jokainen tänä päivänä keittiötään uusiva rakentaja tai remontoija. Aamiaiskaapista on puhuttu jo useamman vuoden, eikä suosiossa näy laskua. Eikä ihme, sillä aamiaiskaappi tuo kätevää toiminnallisuutta keittiöön.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton