• Etusivu
  • Energia

Älä tingi asennuskalusteidesi tyylistä tai väristä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö ABB Oy
Päivitetty 21.09.2020
20207_65862.jpg

Tyylikkäät matta mustat IMPRESSIVO-asennuskalusteet sulautuvat modernin tummaan sisustukseen.

Musta on tehnyt paluun sisustukseen. Mustaa ei enää löydy pelkästään tehosteseinänä, tapettina tai keittiökalusteissa oven värinä. Musta on siirtynyt myös sähkölaitteisiin ja sähkökalusteisiin. Kukapa olisi uskonut pari vuotta sitten, että pistorasioita saa myös matta mustana. Kun tarkemmin mietitään sisustuksen kannalta, onhan se hieman ikävää, jos upealta mustalta taustalta paistaa valkoinen pistorasia kuin majakka keskellä synkkää merta.

Mattamustaa sisustuksessa

Mustasta tulee varmasti ensimmäisenä mieleen synkkyys tai suuri kontrasti vaaleiden sävyjen kanssa. Musta sisustuksessa ei suinkaan synkistele vaan antaa jykevyyttä ja tunnelmaa sisustukseen. Kieltämättä musta valkoiseen yhdistettynä näyttää monessa paikassa liian räikeältä yhdistelmältä. Mutta kun musta yhdistetään hieman neutraalimpiin väreihin, kuten vaalea puu tai harmaa, ne rauhallisuudellaan leikkaavat ja pehmentävät mustan aikaansaamaa kontrastia. Tuloksena on rauhoittava skandinaavinen tyylikkyys.

20209_66542.jpg
https://kauppa.rakentaja.fi/t/sahko/impressivo/

Musta ei ole ainut tumma asennuskalusteiden väri ABB:n Impressivo® -kalustesarjan monipuolisessa valikoimassa. Antrasiitti sopii suomalaisten suosimaan harmaaseen sisustukseen, mutta yhtä lailla mustaan, sillä sekin neutralisoi mustan kovuutta. Myös paluutaan tekevä tumma puu ja vahvat sisustusvärit ovat erinomainen tausta mustalle ja antrasiitille. Kannattaa kokeilla.

20207_65866.jpg

Jos olet sisustajana avoin aina uusille väreille, eikä asunnossasi mikään seinä säästy uudelta värivillitykseltä, voit investoida asennuskalusteissa neutraaleihin ja aina tyylikkäisiin valkoiseen, alumiiniin tai jopa himmeän hohtoiseen teräkseen. Huomaathan, että asennuskalusteita saa mattana sekä mustaa että valkoista. Rohkealle sisustajalle tarjolla on myös monta muuta väriä.

Axcent-peitelevyjä löytyy raikkaissa väreissä. Innostaa kokeilemaan ja vaikka vaihtelemaan.
Axcent-peitelevyjä löytyy raikkaissa väreissä. Innostaa kokeilemaan ja vaikka vaihtelemaan.

Yhdistele eri osia - esittele oma tyylisi

IMPRESSIVO®-sarjan tyylikkyys ei perustu ainoastaan yhtenäiseen muotoiluun, vaan myös hienostuneeseen värivalikoimaan ja aitoihin materiaaleihin. Impressivon uusin väri on matta musta vaativaan makuun ylellisellä tuntumalla. Sen pinta on miellyttävän pehmeä ja myös kulutusta kestävää. Väristä löytyy kaikki tarvittavat toiminnot.

Ihanaa sisustajalle on ABB:n asennuskalusteissa se, että kaikkia sarjoja voi yhdistellä vapaasti toisiinsa.

Voit ottaa Impressivon kytkimen ja yhdistää sen axcentin lasiseen peitelevyyn – upea kokonaisuus. Lasinen peitelevy tuo ylellisyyttä sisustukseen ja on varmasti erittäin helppohoitoinen. Yhdisteltävää löytyy myös carat-peitelevymallistosta. Carat on aitoja materiaaleja ja värejä: valkoista ja mustaa lasia, harjattua terästä ja pronssia.

20207_65884.jpg
Impressivon kytkimet ja axcentin lasinen peitelevy - täydellinen yhdistelmä.
Impressivon kytkimet ja axcentin lasinen peitelevy - täydellinen yhdistelmä.
Info

Info

ABB Asennuskalusteet tyylikkäissä väreissä
• IMPRESSIVO® perusväreinä valkoinen, antrasiitti, alumiini ja matta musta. Yhdistele perusvärejä rohkeasti design-peitelevyihin luodaksesi vaikkapa valokatkaisijasta tyyliisi sopivan katseenvangitsijan.
• Teräs-sarja on valmistettu puhtaasta ruostumattomasta teräksestä, joka on materiaalina paitsi kestävä, siihen ei myöskään jää sormenjälkiä. Himmeähohtoinen teräs sopii tilaan kuin tilaan.
• Future® linear –sarjasta löydät mattavalkoisen, joka hakee vertaistaan tyylikkyydessä. Myös mattaväriin voit yhdistellä design-peitelevyjä kodin tai huoneen tunnelman mukaan.

Ota huomioon kaikki yksityiskohdat

Sisustajan ja kodinrakentajan ei kannata unohtaa myöskään ulkopuolisia sähkökalusteita ja niiden tyylikkyyttä. Talon väri valitaan aina hyvin huolella ja olisi ikävää, jos kaikkeen muuhun, talon ulkoseinille asennettun, ei kiinnitettäisi sen enmpää huomiota. Myös ulkona kannattaa valita asennuskalusteet talon väreihin sopivaksi.

ABB asennuskalusteet ovat paitsi toiminnallisesti tärkeät myös sisustuselementtejä. Kaikki kodin sähkötoiminnot on toteutettavissa juuri oman kodin sisustukseen sopivana, yksilöllisesti. Valokatkaisijat ja -säätimet, USB-pistorasiat, ABB-free@home – kodinohjaus, KNX-taloautomaatiotuotteet, lattialämmitystermostaatit sekä liiketunnistimet ja kosteusvahdit ovat kaikki yhtenäisesti muotoiltuja, sisustukseen sopivia, ja täyttävät vaativammankin sisustajan kriteerit.

Tervetuloa tutustumaan älykkääseen asumiseen Tuusulan asuntomessuille.

Matta mustaa saatavana myös ulkotiloihin.
Matta mustaa saatavana myös ulkotiloihin.

Sähkötarvikkeet verkkokaupastamme

Nyt kaikki ABB Impressivo-asennuskalusteet luotettavasta verkkokaupastamme.

Tarjolla myös erittäin edullinen ja laaja valikoima kaikkiin sähköasennustarpeisiisi, kaikki samasta paikasta.

Tutustu tarjontaamme!

20209_66542.jpg
https://kauppa.rakentaja.fi/t/sahko/impressivo/impressivo-musta/
ABB Oy
Energia
sähkö
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20207_65862.jpg
Kosteisiin tiloihin
Impressivo-sarjan tuotteet kytkimistä pistorasioihin sopivat niin uudisrakentamiseen kuin saneeraukseen, uppo- ja pinta-asennuksiin sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin. Sarja on suunniteltu niin, että lisäämällä tuotteisiin tiivisteosan niistä tulee roiskevesitiiviitä (IP44) ja sopivat asennettaviksi kosteisiin tiloihin.Impressivo-kalusteita käyttämällä voi asentaa samat uppokalusteet yksittäisiksi tuotteiksi tai suuremmiksi yhdistelmiksi niin pintaan kuin uppoonkin. Pinta-asennus tehdään käyttämällä pintakojerasiaa ja pintakoteloita uppopeitelevyjen sijaan. Kytkimet ja pistorasiat saadaan roiskevesitiiviksi ilman tiivistettä huomioimalla johtimien taivutus rasian sisällä ja käyttämällä kytkimien ruuvikiinnitteistä vipurunkoa tai läppäkannellista pistorasian keskiölevyä
keittiön saarekkeen yläpuolella on kolme kattolamppua
Keittiössä tarvitaan valoa!
Riittävä yleisvalaistus on tärkeää keittiön turvallisuuden ja mukavuuden kannalta. Keittiössä oleskellaan myös usein pitkiä aikoja ja valot ovat paljon päällä, siksi sinne kannattaa valita vähän energiaa kuluttavat, pitkäikäisillä loisteputkilla varustetut valaisimet.Enston valaistusratkaisut muodostavat keittiöön toimivan kokonaisuuden, jonka avulla on helppo lisätä työmukavuutta, energiatehokkuutta ja viihtyisyyttä. Valaisinmallistomme sopii moneen tarpeeseen ja erilaisiin tiloihin.
20207_65862.jpg
Pistorasiat ja kytkimet kosteisiin tiloihin
Pesuhuoneeseen ja kosteisiin tiloihin suunnitellut pistorasiat eroavat tavallisista pistorasioista niiden suunnittelussa, jotta ne täyttävät kosteuden ja turvallisuuden vaatimukset. Yleisimpiä piirteitä näissä pistorasioissa ovat roiskeveden ja kosteuden kestävyys, erityiset tiivisteet sekä asianmukainen suojaus sähköiskuilta.Pistorasioiden suojaaminen vikavirtasuojakytkimellä on ollut pakollista kylpyhuoneissa vuoden 1997 jälkeen. Kytkin kykenee katkaisemaan virran vikatilanteissa, tarjoten suojan huomattavasti sulaketta pienemmällä virralla ja estäen välittömän hengenvaaran syntymisen. Vuoden 2007 lopulla käyttöönotetut vaatimukset laajensivat tätä suojamekanismia koskemaan paitsi pistorasioita myös kaikkia muita sähköasennuksia uusissa kylpyhuonetiloissa.Tukesin ohjeiden mukaan sähkölaitteiden sijoittamista suihkun tai ammeen välittömään läheisyyteen on rajoitettu aluemäärittelyjen 0, 1 ja 2 avulla. Alueet on otettava huomioon, kun asennetaan uusia sähkölaitteita tai siirretään suihkun tai ammeen paikkaa. Alueiden yleispiirteet ja aluemäärittelyiden yleisimmät vaatimukset löydät Tukesin sivulta.
20229_79467.jpg
Led-valaistuksen suunnittelu on tärkeää - miksi?
Valaistussuunnittelu on yksi tärkeimmistä osa-alueista, kun suunnitellaan kodin remonttia tai rakentamista, eikä sitä ole järkevää jättää viime hetkeen. Harva onnistuu valaistuksen ostamisessa vain menemällä (verkko)kauppaan ja kasaamalla kärryn täyteen lamppuja ja valaisimia.Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä valaistussuunnittelussa kannattaa huomioida, ja mitä hyötyä valaistussuunnittelusta on.
20221_74366.jpg
Oletko ostamassa uutta täys­sähkö­autoa? Hae 2 000 euron hankinta­tukea
Tiesitkö, että uuden sähköauton ostaja tai pitkäaikaisvuokraaja voi saada valtiolta 2000 euroa hankintatukea? Aiemmin ostaja sai tuen alennuksena auton myyntihinnasta autoliikkeestä, nyt tuki maksetaan hakijalle tukipäätöksen mukaisesti. Tukea haetaan Liikenne- ja viestintävirasto Traficomista.
20199_60146.jpg
Mikä led-valaisimissa maksaa - mistä laatu muodostuu?
Led-valaisimet kehittyvät jatkuvasti, ja maahantuojia ja myyjiä on useita. Miten selvitä voittajana led-viidakossa?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton