Älä tingi asennuskalusteidesi tyylistä tai väristä

Musta on tehnyt paluun sisustukseen. Mustaa ei enää löydy pelkästään tehosteseinänä, tapettina tai keittiökalusteissa oven värinä. Musta on siirtynyt myös sähkölaitteisiin ja sähkökalusteisiin. Kukapa olisi uskonut pari vuotta sitten, että pistorasioita saa myös matta mustana. Kun tarkemmin mietitään sisustuksen kannalta, onhan se hieman ikävää, jos upealta mustalta taustalta paistaa valkoinen pistorasia kuin majakka keskellä synkkää merta.

Tyylikkäät matta mustat IMPRESSIVO-asennuskalusteet sulautuvat modernin tummaan sisustukseen.Tyylikkäät matta mustat IMPRESSIVO-asennuskalusteet sulautuvat modernin tummaan sisustukseen.

Mattamustaa sisustuksessa

Mustasta tulee varmasti ensimmäisenä mieleen synkkyys tai suuri kontrasti vaaleiden sävyjen kanssa. Musta sisustuksessa ei suinkaan synkistele vaan antaa jykevyyttä ja tunnelmaa sisustukseen. Kieltämättä musta valkoiseen yhdistettynä näyttää monessa paikassa liian räikeältä yhdistelmältä. Mutta kun musta yhdistetään hieman neutraalimpiin väreihin, kuten vaalea puu tai harmaa, ne rauhallisuudellaan leikkaavat ja pehmentävät mustan aikaansaamaa kontrastia. Tuloksena on rauhoittava skandinaavinen tyylikkyys.

ABB_impressivo_1200x675

Musta ei ole ainut tumma asennuskalusteiden väri ABB:n Impressivo® -kalustesarjan monipuolisessa valikoimassa. Antrasiitti sopii suomalaisten suosimaan harmaaseen sisustukseen, mutta yhtä lailla mustaan, sillä sekin neutralisoi mustan kovuutta. Myös paluutaan tekevä tumma puu ja vahvat sisustusvärit ovat erinomainen tausta mustalle ja antrasiitille. Kannattaa kokeilla.

matta-musta-750x422

Jos olet sisustajana avoin aina uusille väreille, eikä asunnossasi mikään seinä säästy uudelta värivillitykseltä, voit investoida asennuskalusteissa neutraaleihin ja aina tyylikkäisiin valkoiseen, alumiiniin tai jopa himmeän hohtoiseen teräkseen. Huomaathan, että asennuskalusteita saa mattana sekä mustaa että valkoista. Rohkealle sisustajalle tarjolla on myös monta muuta väriä.

Axcent-peitelevyjä löytyy raikkaissa väreissä. Innostaa kokeilemaan ja vaikka vaihtelemaan.Axcent-peitelevyjä löytyy raikkaissa väreissä. Innostaa kokeilemaan ja vaikka vaihtelemaan.

Yhdistele eri osia - esittele oma tyylisi

IMPRESSIVO®-sarjan tyylikkyys ei perustu ainoastaan yhtenäiseen muotoiluun, vaan myös hienostuneeseen värivalikoimaan ja aitoihin materiaaleihin. Impressivon uusin väri on matta musta vaativaan makuun ylellisellä tuntumalla. Sen pinta on miellyttävän pehmeä ja myös kulutusta kestävää. Väristä löytyy kaikki tarvittavat toiminnot.

Ihanaa sisustajalle on ABB:n asennuskalusteissa se, että kaikkia sarjoja voi yhdistellä vapaasti toisiinsa.

Voit ottaa Impressivon kytkimen ja yhdistää sen axcentin lasiseen peitelevyyn – upea kokonaisuus. Lasinen peitelevy tuo ylellisyyttä sisustukseen ja on varmasti erittäin helppohoitoinen. Yhdisteltävää löytyy myös carat-peitelevymallistosta. Carat on aitoja materiaaleja ja värejä: valkoista ja mustaa lasia, harjattua terästä ja pronssia.

valkoiímpressivo-valkoinen-422x750
Impressivon kytkimet ja axcentin lasinen peitelevy - täydellinen yhdistelmä.Impressivon kytkimet ja axcentin lasinen peitelevy - täydellinen yhdistelmä.

ABB Asennuskalusteet tyylikkäissä väreissä
• IMPRESSIVO® perusväreinä valkoinen, antrasiitti, alumiini ja matta musta. Yhdistele perusvärejä rohkeasti design-peitelevyihin luodaksesi vaikkapa valokatkaisijasta tyyliisi sopivan katseenvangitsijan.
• Teräs-sarja on valmistettu puhtaasta ruostumattomasta teräksestä, joka on materiaalina paitsi kestävä, siihen ei myöskään jää sormenjälkiä. Himmeähohtoinen teräs sopii tilaan kuin tilaan.
• Future® linear –sarjasta löydät mattavalkoisen, joka hakee vertaistaan tyylikkyydessä. Myös mattaväriin voit yhdistellä design-peitelevyjä kodin tai huoneen tunnelman mukaan.
 


Ota huomioon kaikki yksityiskohdat

Sisustajan ja kodinrakentajan ei kannata unohtaa myöskään ulkopuolisia sähkökalusteita ja niiden tyylikkyyttä. Talon väri valitaan aina hyvin huolella ja olisi ikävää, jos kaikkeen muuhun, talon ulkoseinille asennettun, ei kiinnitettäisi sen enmpää huomiota. Myös ulkona kannattaa valita asennuskalusteet talon väreihin sopivaksi.

ABB asennuskalusteet ovat paitsi toiminnallisesti tärkeät myös sisustuselementtejä. Kaikki kodin sähkötoiminnot on toteutettavissa juuri oman kodin sisustukseen sopivana, yksilöllisesti. Valokatkaisijat ja -säätimet, USB-pistorasiat, ABB-free@home – kodinohjaus, KNX-taloautomaatiotuotteet, lattialämmitystermostaatit sekä liiketunnistimet ja kosteusvahdit ovat kaikki yhtenäisesti muotoiltuja, sisustukseen sopivia, ja täyttävät vaativammankin sisustajan kriteerit.


Tervetuloa tutustumaan älykkääseen asumiseen Tuusulan asuntomessuille.

Matta mustaa saatavana myös ulkotiloihin.Matta mustaa saatavana myös ulkotiloihin.

Sähkötarvikkeet verkkokaupastamme

Nyt kaikki ABB Impressivo-asennuskalusteet luotettavasta verkkokaupastamme.

Tarjolla myös erittäin edullinen ja laaja valikoima kaikkiin sähköasennustarpeisiisi, kaikki samasta paikasta.
 

Tutustu tarjontaamme!

ABB_impressivo_1200x675
 
Päivitetty
21.9.2020