Pystyykö suihkun virtaustehoa nostamaan?

Suihkussa käymisen monitorointi on helpon tapa aloittaa säästäminen asumiskuluissa. Olisitko tiennyt, että ottaessasi 15 minuutin suihkun päivittäin, se maksaa Motivan mukaan noin 450 euroa vuodessa? Jos siis vähennät suihkuttelua 5 minuuttiin voisit säästää jo 300 euroa vuodessa. Vesi ja vedellä lotraaminen ei olekaan niin halpaa, kun on kuviteltu.

suihkuvertailu-750x422

Älä silti tingi suihkunautinnosta

Kukaan ei kuitenkaan ole valmis tinkimään suihkunautinnosta tai pesutehosta pelkän 300 euron säästön takia. Siispä katse kannattaa kohdistaa uuteen suihkupäähän. Aroma Sensen suihkut nostavat veden virtaustehoa 200-400 prosenttia. Virtaustehon ansiosta ei vesihanaa tarvitse käyttää enää täydellä teholla ja silti suihkuttelija saa jopa paremman pesutehon kuin ennekin.

Kun haetaan veden ja rahan säästöä suihkuista, ensimmäinen ja perinteinen tapa on kuristaa veden tuloa letkun ja suihkun välissä. Aroma Sensen suihkuissa vettä tulee pienistä kolmion muotoisista rei´istä hyvällä paineella.

Katso, miten tehokas!

Vaikka suihkun paine Aroma Sensen suihkupäitä käytettäessä nousee, suihku on silti hyvin pehmeä ja miellyttävä. Testien mukaan suihkukuvio on tiheä, sopivan levyinen sekä tehokkaasti pesevä. Jos olet joskus kokeillut suihkuttaa puutarhaletkulla ilman suutinta tai laittamalla peukalosi letkun päähän, tiedät eron tavallisen suihkupään ja Aroma Sense suihkupään eron.

Aroma Sense suihkupäiden sisällä on patruuna, jossa on luonnollisia aroma öljyjä ja C-vitamiinia. Valikoimassa on aistikkaita tuoksuja, jotka kruunaavat suihkuelämyksesi. Valitse oma lempituoksusi tai tuoksuton vaihtoehto. Aromaterapeuttiset aromapatruunat vapauttavat kevyesti tuoksua ja hoitavat kuivaa ihoa tuoden kylpylän kotiisi. Pehmeä, mutta tehokas suihkun virtaus on kuin hierontaa. Nauti joka päivä luksuksesta!

Aromasense suihkupäät nyt saatavilla luotettavasta Rakentaja.fi verkkokaupasta.

Aroma_Sense_kampanja_1024x576
 
Päivitetty
1.9.2020