Kaksi unelmaa Asuntomessuilla – muunneltavat ja turvalliset kodit

Asuntomessut starttaavat taas jälleen, tällä kertaa Tuusulassa, ja monet suuntaavat askeleensa kohti uusien unelmien etsimistä. Asuntomessujen teemana tänä vuonna ovat energia, taide, aktiivinen arki ja älykäs asuminen. Esittelemme teille kaksi Jukkatalojen kohdetta, joiden muuntuvat ja toimivat ratkaisut herättävät varmasti mielenkiintoa lähteä tutustumaan talouutuuksiin. Tule katsomaan paikanpääle uudet asumisen trendit!

Jukkatalojen Tuulian raikas sisustus on jykevöitettu isommalla ripauksella mustaa.Jukkatalojen Tuulian raikas sisustus on jykevöitettu isommalla ripauksella mustaa.

Tuulia on Jukkatalojen uutuus, modernia suunnittelua ja muuntautumiskykyä – täydellinen talo kotoiluun kaikissa elämän vaiheissa. Neljästä makuuhuoneesta voi huoneille valita itselle sopivimmat käyttötarkoitukset. Kaksikerroksinen ratkaisu rauhoittaa makuutilat yläkertaan. Tämän kodin ulkoasu mukailee Jukkatalon uuden talomalliston ilmettä epäsymmetrisellä harjakatolla. Uusi mallisto on varta vasten suunniteltu kapeille kaupunkitonteille, maksimoiden asumisen hyötyneliöt.

Asuntomessuille Tuulia on rakennettu modernia työssäkäyvää kolmen hengen perhettä ajatellen. Kotoa käsin työskentelevän taidegraafikko -äidin työ näkyy sisustuksessa ja huonejärjestelyissä. Yksi alakerran huone on sisustettu taiteilijan ateljeeksi ja nyt yhtä yläkerran makuuhuonetta käytetään kotigalleriana. Galleria muuttuu tulevaisuudessa tarpeen mukaan vaikka perheenlisäyksen omaksi sopeksi.

keittiö-3-750x422

Ruokakomeron paluu

Ruokakomerot tekevät paluuta keittiöihin ja ovatkin intohimoisen kokkaajan unelma. Tuuliassa ruokakomero on sijoitettu näppärästi portaikon alle ja ratkaisulla saatu yleensä hukkaan menevät neliöt parhaaseen mahdolliseen hyötykäyttöön. Tähän kannattaa himokokkaajien käydä tutustumassa.

Mustaa ja vaalea puuta

Musta näkyy tämän hetken sisustuksessa ja niin myös Jukkatalon Tuuliassa. Musta antaa sisustukselle ryhtiä ja neutraalit, maanläheiset ja vaaleat sävyt taas rauhoittavat. Vaalea puu on kauniisti esillä Tuulian sisustuksessa. Muutoin sisustus noudattaa pelkistettyä erittäin trendikästä skandinavisen ja japanilaisen tyylin sekoitusta, joka antaa tilaa asukkaan omille teoksille. Teokset on toteuttanut kuvataiteilija Ella K.

tuulia-galleria-422x521

Lastenhuoneessa on tuotu hienosti esille, miten mustavalkoisen sisustuksen ja vaalean puun kanssa voi aivan hyvin yhdistää myös hieman väriä. Olohuoneen vaikuttaviin yksityiskohtiin lukeutuu avaruutta antava suuri huonekorkeus sekä moderni ja minimalistinen takka.

lastenhuone-750x422

Julkisivultaan moderniin ja lämpimän okran värinen Jukkatalon Tuuliaan tuo ilmeikkyyttä sisäänvedetty ja suojaisa pääsisäänkäynti. Tontille tullessa kulkua reunustavat katokset kahdelle autolle, polkupyörille ja jätteille sekä varasto. 2-tasoisessa Tuuliassa on huoneistoalaa 152 m2 ja kerrosalaa 178 m2.

Tutustu Tuuliaan

Kaikki mahtuvat Uuteen unelmaan

Jukkatalon Uusi unelma on malliesimerkki siitä, miten jokainen voi halutessaan muokata valmistalopaketista itselleen sopivan ja mieluisan version. Kaikki vieläpä kustannustehokkaasti kohtuulliseen hintaan, ilman suuria kompromisseja. Muunneltavuus on Jukkataloilla sydämenasia.

uusiunelma-2-750x422

Unelmien saunaosasto

Uusi unelma kätkee sisälleen 6 henkisen uusioperheen, jossa jokaiselle löytyy oma tila sekä runsaasti mahdollisuuksia myös yhteiselle ajanvietolle. Talon ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka on talosta erillinen saunaosasto. Saunaosasto sulkee sisäänsä saunan lisäksi myös oleskelutilat minikeittiöllä. Tilaa vois siis käyttää vaikka vieraiden majoittamiseen tai teinien illanviettoon. Kaikki onnistuu.

Saunaosastosta päärakennukseen pääsee katetun vilvoitteluterassin kautta. Vilvoitteluterassille on asennettu ylellinen poreamme, joka on loistavasti kätketty terassin suojaan katseilta. Terassia kiertävät kauniit lasikaiteet.

Elämisen äänet otettu huomioon

Neljän lapsen ja kahden koiran taloudessa ei voi välttyä elämisen ääniltä. Tämä on otettu hyvin huomioon muun muassa ääniä hillitsevällä eristyksellä ja väliliukuovilla. Vanhempien makuuhuone on lisäksi sijoitettu eri puolelle lastenhuoneiden kanssa. Kaikki huoneet aukeavat kuitenkin yhteisiin tiloihin: olohuoneeseen, keittiöön ja ruokailutilaan.

uusiunelma-750x422

Älyratkaisut ja muunneltavuus

Turvallisuus on lapsiperheissä tärkeällä sijalla. Älylukitus ja hälytysjärjestelmä takaavat Uuden unelman turvallisuuden. Talosta löytyy myös paljon automatisoituja ratkaisuja. Älykäs talon ohjaus hoitaa ilmanvaihtoa, valoja ja huonekohtaisia termostaatteja. Jopa hanat on ohjattu sähköisesti.

Muunneltavuus on myös tämän Jukkatalon kantavana ajatuksena. Pienempiä makuuhuoneita voidaan tulevaisuudessa yhdistää suuremmiksi huoneiksi ja ajatella talon funktiot ja tarpeet uudelleen. Vaikka asumisneliöitä kuudelle hengelle ja kahdelle koiralle on maltillisesti 166 m2, kaikki tarpeellinen silti mahtuu saman katon alle, eikä edes luksuksesta ole tarvinnut tinkiä. Jukkatalojen joustavat sisätilasuunnitelmat takaavat asiakkailleen pitkäikäisen ja muuntuvan talon.

Tutustu Uuteen unelmaan
 

 
Julkaistu
12.7.2020