• Etusivu
  • Talo

Acanto-mallisto tarjoaa vapautta kylpyhuoneen säilytystilojen muunteluun

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Päivitetty 15.05.2023
20207_65797.jpg

Acanto-malliston värivalikoimasta löytyvät korkeakiiltoinen valkoinen ja mattavärit hiekanharmaa, laava ja musta. Peilikaapin värinä on hyvin monien värien kanssa yhteensopiva harmaanruskea tammi.

Geberitin uudessa Acanto-mallistossa on panostettu moduuliajatteluun, jossa erilaisia seinä-, sivu- ja allaskaappeja voi vapaasti yhdistää toisiinsa. Magneettikiinnitys tuo helppoutta laatikoiden ja hyllyjen siirtelyyn.

Acanto-malliston tuotekehityksessä on hyödynnetty kattavaa kylpyhuonekyselyä, jolla selvitettiin kuluttajien odotuksia ja toiveita. Kyselyn mukaan moni haaveilee saavansa kylpyhuoneeseen tarpeisiinsa täydellisesti sopivat säilytystilat. Acanto-sarjassa on vastattu näihin toiveisiin kehittämällä erilaisia kalustevaihtoehtoja, joita voi moduulien tavoin yhdistellä vapaasti toisiinsa.

Magneettitaulua on helppo tuunata

Sarjaan kuuluu innovatiivinen magneettitaulu, johon on mahdollista kiinnittää erikokoisia, siirrettäviä säilytyslaatikoita ja -hyllyjä. Esille jäävää säilytystilaa voi näin tuunata juuri senhetkisten tarpeiden mukaan. Noin 45 x 39 cm:n kokoisen magneettitaulun voi asentaa joko ala- ja yläkaapin väliseen tilaan tai vapaasti valittuun kohtaan kylpyhuoneessa.

– Magneetilla kiinnittyviä laatikoita ja minihyllyjä saa siirrettyä sen mukaan, minkä kokoisia tavaroita niissä haluaa säilyttää. Esimerkiksi korkeat hiuslakkapullot on usein vaikea saada mahtumaan kaappien hyllyille. Muokattavaan magneettitauluun niillekin on helppo järjestää sopiva paikka, vinkkaa Geberitin myyntiedustaja Arja Koivisto.

Magneettikiinnitystä on hyödynnetty myös peilikaapin ovien sisäpinnoissa. Peilikaappiin on asennettu lisäksi suurentava peili, joka helpottaa meikkaamista.

Tavallisuudesta poikkeavan säilytysratkaisun tarjoaa magneettitaulu (vas.), johon kiinnitettäviä metallisia säilytyslaatikoita ja -hyllyjä voi siirtää oman tarpeen mukaan. Magneettikiinnitystä on hyödynnetty myös peilikaapin ovien sisäpinnoissa.
Tavallisuudesta poikkeavan säilytysratkaisun tarjoaa magneettitaulu (vas.), johon kiinnitettäviä metallisia säilytyslaatikoita ja -hyllyjä voi siirtää oman tarpeen mukaan. Magneettikiinnitystä on hyödynnetty myös peilikaapin ovien sisäpinnoissa.

Monipuolista säilytystilaa pieniinkin tiloihin

Acanto-kalusteiden runkoon on saatavana neljä eri värivaihtoehtoa: korkeakiiltoinen valkoinen sekä mattavärit hiekanharmaa, laava ja musta. Vetolaatikoiden ja ovien etusarjat valmistetaan kalusteiden runkoon sävytetystä lasista. Peilikaapin rungon värinä on harmaanruskea tammi.

Malliston modulaarisuus näkyy vaihtoehtojen runsautena ja yhdisteltävyytenä. Acanto-pesualtaita on 13 erityylistä mallia. Niistä on saatavana yhteensä 21 erilaista versiota, jotka eroavat toisistaan mitoituksen ja hanan paikan osalta. Kaikkien pesualtaiden pintaan voi valita likaahylkivän KeraTect®-erikoislasitteen.

Erikokoisten pesualtaiden mittoihin on suunniteltu allaskaappeja, joissa useimmissa säilytystila on jaettu vetolaatikoihin. Mallistoon kuuluu lisäksi sivukaappi, jolla allaspöytää saa halutessaan jatkettua leveämmäksi. Sen pariksi sopii yläkaapiksi asennettava seinäkaappi.

Acanto-mallistosta löytyy runsaasti valinnanvaraa. Sarjasta löytyy myös kompakteja kalusteita pieniin tiloihin, kuten vieras-wc:hen.
Arja Koivisto, Geberitin myyntiedustaja

Seinäkiinnitteisiä, 173 cm korkeita kaappeja on kolme eri mallia. Pienempään kylpyhuoneeseen saa reilusti säilytystilaa kaapilla, jonka syvyys on vain noin 17,5 cm. Toisen, ympärysmitoiltaan 38 x 36 cm:n kokoisen kaapin sisällä on neljä siirrettävää hyllyä. Kolmannessa, niin kutsutussa apteekkarin kaapissa on kaksi ulosvedettävää osastoa, joiden lasireunojen ansiosta esimerkiksi kosmetiikka ja pesuaineet pysyvät hyvässä järjestyksessä.

Allaskaapin vetolaatikon jaetuissa säilytystiloissa esimerkiksi kosmetiikkatuotteet pysyvät kätevästi järjestyksessä. Monipuolisesta mallistosta löytyy kompaktit kalusteet myös pieniin kylpyhuoneisiin.
Allaskaapin vetolaatikon jaetuissa säilytystiloissa esimerkiksi kosmetiikkatuotteet pysyvät kätevästi järjestyksessä. Monipuolisesta mallistosta löytyy kompaktit kalusteet myös pieniin kylpyhuoneisiin.

Helppoutta puhdistukseen

Ajattomat posliinikalusteet täydentävät malliston kokonaisuuden. Acanto-wc-istuimen kannessa on Quick Release -pikasarana, jolla kannen ja istuinrenkaan saa kätevästi irrotettua wc:n puhdistamisen ajaksi. Hygieenisyyttä lisää huuhtelukaulukseton Rimfree®-muotoilu. Kun wc-istuin on helposti puhdistettavissa, pesuun tarvitaan vähemmän vahvoja pesuaineita.

Tutustu myös muihin Geberitin moderneihin kylpyhuonesarjoihin >>>
Lataa Geberitin kylpyhuonekuvasto 2020 >>>

Geberit Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Ido - Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.Oikeat ratkaisutTärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton