Vaadi talopakettiisi kunnon katto

On jälleen se aika vuodesta, kun haaveilemme ja suunnittelemme ensi kevään rakennusprojekteja. Valmistalopaketit lisäävät suosiotaan muun muassa muunneltavuutensa vuoksi. Ostettaessa valmistalopakettia, tuleeko monasti mietittyä esimerkiksi katemateriaalia, sen kestävyyttä ja takuuaikoja? Mitäpä jos uuden talosi katto ei olisikaan seiniesi arvoinen ratkaisu? On asioita, jotka kannattaa tarkistaa ennen talopakettiin sitoutumista. Yksi niistä on katemateriaalin toimivuus ja toinen tärkeä tekijä on takuu.

Jämerä Townhouse ja Ruukin Classic - täydellisen harmoninen yhdistelmä.Jämerä Townhouse ja Ruukin Classic - täydellisen harmoninen yhdistelmä.

Yhteistyöllä edut asiakkaalle

Suomessa Ruukin yhteistyö talotehtaiden kanssa on jatkunut yli 50 vuotta. Janne Hautala kertoo, että talotehtailla on tarjota asiakkaille myös muita katevaihtoehtoja, mutta Suomessa Ruukki on teräskatteissa suurin toimittaja.

”Talotehdasasiakkaalle Ruukki toimittajana tarkoittaa hyvää yhteistyötä, luotettavuutta, toimitusaikojen pitävyyttä ja sitä, että tuotteet on laskettu oikein eli että myös tarvikkeet ja listat täsmäävät. Summa summarum; työmaa ei häiriinny ja talotehtaan oma asiakas on myös tyytyväinen”, toteaa Janne Hautala.

Asiakasta kuullaan ja heidän kanssaan kehitytään yhdessä. Olemme saaneet hyvää palautetta palvelusta, asenteesta ja tavastamme toimia. Sen sijaan, että vain myisimme, olemme talotehtaiden kumppani. Varmistamme suurimman hyödyn loppukäyttäjälle eli talopakettiasiakkaalle.

Asuntomessuilla suosittiin Ruukin kattoja

Viime kesäisiltä Tuusulan asuntomessualueen katoilta löytyy useasta kohteesta Ruukin Classic tai Classic Silence, eikä turhaan, sillä Ruukin Classicilla on markkinoiden pisimpiä takuuaikoja: mahtavat 50 vuotta. Ruukin laatuluokat takaavat tuotteen laadun ja kestävyyden. Useassa talopaketissa käytetyllä Ruukki Classicilla on lisäksi VTT:n vesitiiviyssertifikaatti sauman 100 %:lle vedenpitävyydelle. Kaiken kruunaa mahdollisuus oman katon rekisteröintiin. Rekisteröimällä katon varmistat, että sinulla on aito Ruukin katto ja takuu kaikille katon osille. Saat myös sähköisen takuutodistuksen ja kattosi tiedot löytyvät aina vuosikymmenienkin päästä Ruukin järjestelmästä.

Kastelli kuori. Ruukin Classic toimii hyvin myös aurinkopaneeleiden kanssa.Kastelli kuori. Ruukin Classic toimii hyvin myös aurinkopaneeleiden kanssa.

Pitkä yhteistyö ja kokemus

Ruukilla on pitkä kokemus yhteistyöstä talotehtaiden kanssa, jolloin tietotaito tulee osaksi talotehtaan tuotetta ja talopakettiasiakkaat saavat Suomessa valmistetun, laadukkaan teräskatteen. Suomen lisäksi Ruukki palvelee talotehtaita myös Pohjoismaissa ja Baltiassa.


Laske hinta-arvio minuuteissa

Ruukin Classic rinta rinnan eri väreissä.Ruukin Classic rinta rinnan eri väreissä.

Talotehtaan asiakkaat voivat hyvillä mielin tilata talopaketin kattotarvikkeineen ja Ruukki toimittaa paikalle räätälöidyn paketin, juuri sellaisen kuin rakennettavaan taloon tarvitaan. Laaja tuotevalikoima yksinkertaistaa ostotoimintaa ja nopeuttaa asennusta. Kattopaketti toimitetaan tontille asennusvalmiina pakettina.

Tehokkaimmillaan Ruukki palvelee talotehdasasiakkaita kattopaketeilla, jotka nopeuttavat ja yksinkertaistavat toimitusta - vähemmän toimittajia, vähemmän toimituksia ja kerralla enemmän. Laajimmillaan kattopaketti voi sisältää katteet, listat, läpiviennit, sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet. Asiakas voi aina itse valita paketin laajuuden. Myös muut rakennuksen listoitukset kuuluvat Ruukin tuotevalikoimaan.

Decotalo RuutiDecotalo Ruuti

”Talotehtaat tavallaan ostavat tuotteissa Ruukin katto-osaamisen luotettavuuden. Käytännössä se toimii niin, että talotehdas toimittaa Ruukille katon piirustukset ja me suunnittelemme, laskemme määrät, valmistamme ja toimitamme koko paketin kerralla”, kertoo Ruukin Suomen myyntijohtaja Janne Hautala.

Valitse talopakettiisi takuuvarma Ruukin katto!

Honka Huomen.Honka Huomen.
Ruukki_talvi_750x200
 
Päivitetty
23.9.2021