Nykyaikaiset wc-istuimet ajattomalla designilla

Tuusulan asuntomessukotien IDO Glow -wc:issä skandinaavisen linjakas muotoilu yhdistyy innovatiivisiin yksityiskohtiin. Kotimainen laatu kestää aikaa ja näyttää hyvältä vuosienkin päästä.

Nämä lattialle asennettavat IDO Glow 64 design - ja IDO Glow 60 -wc-istuimet löytyvät Tuusulan messukohteista 2, 14 ja 41.Nämä lattialle asennettavat IDO Glow 64 design - ja IDO Glow 60 -wc-istuimet löytyvät Tuusulan messukohteista 2, 14 ja 41.

IDO Glow -mallisto asettaa standardin nykypäivän modernille wc:lle. Malliston lattialle ja seinälle asennettavissa wc-istuimissa on silmää miellyttävän ajattoman muotoilun lisäksi huomioitu kaikki tärkeät käytännön seikat, kuten helppo puhdistettavuus ja vedenkulutuksen minimointi. Nämä ominaisuudet yhdistettynä kotimaiseen laatuun takaavat, että kyseessä on pitkäikäinen hankinta, johon voi olla jokapäiväisessä arjessa tyytyväinen.
 

Yhä useampi valitsee seinä-wc:n

Selkeälinjainen muotoilu tekee wc-istuimesta ajattoman kauniin ja tyyliltään monenlaisiin kylpyhuoneisiin sopivan.

Selkeälinjainen muotoilu tekee wc-istuimesta ajattoman kauniin ja tyyliltään monenlaisiin kylpyhuoneisiin sopivan.

Perinteisten lattialle asennettavien wc-istuimien ohella Tuusulan asuntomessuilla nähdään runsaasti linjakkaan elegantteja seinä-wc:itä, joiden suosio suomalaiskodeissa on kasvanut tasaisesti viime vuosien aikana. Esimerkiksi Kontion kohteeseen 25 on asennettu Geberitin seinäelementtien kanssa yhteensopivat selkeälinjaiset IDO GLOW 66 -seinä-wc:t (kuvissa).
 

Tiesitkö? IDO Glow 66:n huuhtelukauluksettomuus, Smart-lasite ja täysin piilotettu asennus tekevät puhdistuksesta helppoa.

Kaikissa IDOn keramiikkatuotteissa on Smart-lasituspinnoite, joka hylkii ja estää likaa tarttumasta. Wc-istuimissa pinnoite ulottuu kulhon sisäpuolella myös pitkälle vesirajan alapuolelle.

Puhtaus on pidetty mielessä myös pienissä yksityiskohdissa, joten IDOn tuotteista ei löydy ylimääräisiä ruuvinkoloja, saumoja tai syviä kulmia, joihin likaa voisi kertyä. Rimfree®-tekniikan ansiosta wc-istuimissa ei ole lainkaan huuhtelukaulusta, jonka alle lika ja bakteerit voisivat piiloutua.

Kokomustassa Geberit Sigma20 -huuhtelupainikkeessa on kätevä sormenjälkiä hylkivä pinnoitus.

Kokomustassa Geberit Sigma20 -huuhtelupainikkeessa on kätevä sormenjälkiä hylkivä pinnoitus.

IDOn ja Geberitin kylpyhuonetuotteita on nähtävillä monissa Tuusulan asuntomessukohteissa. Tule tutustumaan kohteisiin paikan päälle 3.−30.8.2020.

 
Julkaistu
13.7.2020