Ota ensiaskel porrasvalinnassa Tuusulan asuntomessuilla

Portaat ovat tärkeä osa kodin ilmettä ja jokapäiväistä elämää. Siksi porrasvalinta kannattaa tehdä huolella, kotimaiseen ammattitaitoon ja laadukkaisiin materiaaleihin luottaen. Voit poimia hyödyllisiä ideoita omien porrasunelmiesi toteuttamiseen Tuusulan asuntomessuilla 3.−30.8.2020. Lappiportaan porrasratkaisuihin pääset tutustumaan kohteissa 1, 2, 7, 8 ja 14.

Lappiportaan erilaisia porrasratkaisuja on monipuolisesti esillä Tuusulan messukodeissa.

Lappiportaan erilaisia porrasratkaisuja on monipuolisesti esillä Tuusulan messukodeissa.

Kohde 1, As Oy Lake Residence Tuusula:

>>> Lasikaide tuo keveyttä perinteiseen pilarirakenteiseen puuportaaseen. Timber-lasikaidemalli koivuaskelmilla ja valkoiseksi maalatulla rungolla on tyyliltään skandinaavisen linjakas.

Kohde 2, Living like a Finn:

>>> Kohteessa on massiivitammesta valmistetut portaat säleikkökaiteella. Tammi on portaissa aina ajaton, kaunis ja kestävä puumateriaali.

Kohde 7, Lumitiikeri:

>>> Lappiportaan mallisuojattu säädettävä parviporras mahtuu pieneenkin tilaan. Jyrkkyydestä huolimatta porras on turvallinen, sillä sivujohteisiin on integroitu käsijohdekahvat, joista saa tukevasti kiinni.

Kohde 8, Dekotalo Ruuti:

>>> Mustat metallipinnakaiteiset avoportaat säväyttävät harmonisessa sisustuksessa ja ovat näyttävä osa yhtenäisen avaraa keittiö-olohuonekokonaisuuta. Modernit kaiteet jatkuvat myös yläkerran avonaiseen aulatilaan.
 

Metallipinnakaide on Lappiportaan malliston suosittu uutuus!

Kohde 14, Jukkatalon Tuulia:

>>> Tammiaskelmat tuovat luonnollisen lämmintä puunsävyä kuilussa kulkeviin portaisiin. Asunnossa toistuvat särmikkään mustat yksityiskohdat, joihin lukeutuu myös yläkerran aulan upea metallipinnaisten kaiteiden kokonaisuus.

Haluatko lisätietoa? Jätä Lappiportaalle yhteydenottopyyntö!

 
Julkaistu
13.7.2020