Kolmen sukupolven paritalo Tuusulan asuntomessuilla

Lammi Kivitalojen vuoden 2020 asuntomessukohde on ilmeikäs ja moderni kaupunkitalo. Paritaloa tulee asuttamaan kolme sukupolvea. Kohde osoittaa, miten pienehköllekin tontille voidaan rakentaa persoonallinen ja näyttävä paritalo.

asuntomessukohteet_pääkuva_duplio_1200_inkku

Paritaloon toteutettu tuplaharjakatto antaa kodille persoonallisen ilmeen. Arkkitehdin visio kattoratkaisusta ohjasi osittain myös rakentajan valintaa: Lammi tarttui ennakkoluulottomasti ainutlaatuisen kattorakenteen haasteeseen.

Niukkaneliöiselle tontille rakennetun paritalon asunnoissa on vain reilut sata neliötä, mutta näissä kodeissa todistetaan, että pieni neliömäärä ei poissulje näyttävyyttä, viihtyisyyttä tai käytännöllisyyttä, kun suunnittelu tehdään jokainen yksityiskohta huomioiden. Talon jokainen neliö on harkittu tarkoin. Huoneet ja tilat niveltyvät toisiinsa järkevästi ja toisiaan hyödyntäen.

Kattoterassilla lisää käyttöneliöitä

Asuinrakennuksen rinnalle rakennetun autokatos/varaston päälle saatiin luontevasti suuri aurinkoterassikansi. Ulkotilojen hyödyntäminen ja niiden harkittu viimeistely tuovatkin runsaasti lisää käyttöneliöitä, ja sisätilat tuntuvat jatkuvan suurten maisemaikkunoiden kautta ulos saakka.

Duplio Aaltossa, vanhempien makuuhuoneesta on käynti aurinkoiselle kattoterassille.Duplio Aaltossa, vanhempien makuuhuoneesta on käynti aurinkoiselle kattoterassille.

Tutustu tarkemmin kohteiden ratkaisuun ja tilasuunnitteluun:

"Nelihenkisen perheen upeita, harkittuja yksityiskohtia sisältävä toiminnalliseen koti."

Esittelysssä: Duplio Alto

asuntomessukohteet_kohteet_B-1024x544

"Aktiiviselle aikuiselle ja kauniille designille suunniteltuu harmoninen koti."

Esittelyssä: Duplio Tynell

asuntomessukohteet_kohteet_A-1024x544

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Julkaistu
27.7.2020