Hormin veto paremmaksi ilman sähköä!

Vietämme 90 % ajasta sisätiloissa, joten toimiva ilmanvaihto on tärkeää ihmisten hyvinvoinnille, mutta myös rakennuksen kunnolle. Raitis ilma kotona ja työpaikalla kuuluu nykyaikaan. Painovoimainen ilmanvaihto ei aina toimi yksinään tarpeeksi tehokkaasti, jolloin se tarvitsee tehostusta.

1920-WP_20141030_15_49_58_P

Painovoimainen ilmanvaihto tarvitsee toimiakseen sekä tuloilmaa että poistohormin, mikä vetää käytetyn ilman ulos. Hormin oma veto ei aina riitä, jolloin mekaaninen, tuulella toimiva hormi-imuri on tehokas ratkaisu ongelmaan. Nyt Eskon Oy on yhdistänyt poistoilmaputken ja mekaanisen hormi-imurin yhdeksi tehokkaaksi tuuletusratkaisuksi.

Uutuustuote VILPE Flex on tehokas, jokaisen katon poistoilmatarpeeseen sopiva tuuletusratkaisu. Ratkaisussa yhdistyvät VILPE:n poistoilmaputki sekä läpivienti ja Spiroflexin ilmanvaihtoimuri. VILPE:n poistoilmaputki sopii kaikenlaisten rakennusten poistoilmatarpeisiin.

Classic-läpivienti sopii sileäpintaisille rivipeltikatteille tai jälkiasennettuna huopakatteille. Muille katemateriaaleille löytyy omat läpivientimallinsa ja paketti on saatavana kaikissa yleisimmissä kattoväreissä.

Mekaanisesti toimiva Spiroflex-ilmanvaihtoimuri tehostaa painovoimaista ilmanvaihtoa tuulen voimalla.
 

VILPE Flex sisältää:
- VILPE Classic -kattoläpiviennin
- VILPE poistoilmaputken (d = 125/160 mm)
- SPIROFLEX-ilmanvaihtoimurin (d = 160 mm)
vilpe ja spiroflex

Eskon räätälöi tuotteet juuri sinun katollesi sopivaksi. VILPE Flex -ratkaisun saa juuri kattosi värisenä ja imuri muokataan sopimaan suoraan putken päähän. Imuria on saatavilla sekä galvanoituna että ruostumattomana.

Tuotepaketti on saatavana ainoastaan Eskon Oy:ltä!

Eskonin ilmanvaihtoimurit löydät myös
​​​​​​​Rakentaja.fi-verkkokaupasta

Verkkokauppaan


Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö


 
Päivitetty
11.11.2020