Uudet värit ja pinnat -julkisivutiilissä on reilusti valinnan varaa

Tiili on näyttävä sekä kestävä materiaali julkisivuun. Vaikka tiilellä on pitkä perinne rakennusmateriaalina, se on pysynyt mielenkiintoisena ja ilmeeltään tuoreena. Uudet värit ja pinnat sekä innovatiivisuus tiilen käytössä antavat mahdollisuuden ainutlaatuisiin julkisivupintoihin.

Wienerbergerillä on tarjota monipuolinen mallisto sekä Suomessa että konsernin muissa tehtaissa valmistettuja tiiliä. Uusia tiilivärejä ja pintastruktuureja kehitetään jatkuvasti vanhoja, perinteikkäitä tiilituotteita kuitenkaan unohtamatta.

Kauniit harmahtavat ja vaaleat sävyt kestävät katsetta ja aikaa.Kauniit harmahtavat ja vaaleat sävyt kestävät katsetta ja aikaa.

Kotimaiset uutuudet – Vuolu-tiilet

Vuolu-tiilien pintastruktuuri vaihtelee rouhean karheasta lähes sileään. Jokainen tiili on ilmeeltään erilainen muodostaen kuitenkin muurattuna tiilijulkisivuna harmonisen, visuaalisesti mielenkiintoisen kokonaisuuden. Vuolu-tiiliä on saatavissa kahdessa eri tiilivärissä. Harmaankirjava Utu ja vaaleankeltainen Kajo ovat Vuolu-tiilien ensimmäiset tuotteet ja vuoden 2020 aikana sarja täydentyy vielä uusilla tiiliväreillä.

Wienerbergerin kotimaiset Vuolu-tiilet harmaa Utu ja lämpimämpi Kajo.

Wienerbergerin kotimaiset Vuolu-tiilet harmaa Utu ja lämpimämpi Kajo.

Makasiini-tiilet nauttivat suosiosta

Wienerbergerin Korian tiilitehtaan Makasiini-tiilien harmaasävyiset Graniitti ja Graniitinkirjava sekä tummanruskeat Terva ja Tervankirjava ovat herättäneet paljon kiinnostusta. Uutuustiiliä on saatavissa kahdessa koossa, MRT60 285x85x60 sekä RT60 285x135x60.

Makasiini-pintastruktuurilla on jo aiemmin ollut saatavissa punertavat R-Punaisen ja Ruskonkirjavan tiilisävyt.
Kurkista tiilet täältä.

Harmaansävyiset Graniitti ja Graniitinkirjava sekä tummanruskeat Terva ja Tervankirjava ovat kiinnostusta herättäneitä Makasiini-tiiliä.Harmaansävyiset Graniitti ja Graniitinkirjava sekä tummanruskeat Terva ja Tervankirjava ovat kiinnostusta herättäneitä Makasiini-tiiliä.

Oletko jo kuullut pitkistä tiililankuista?

Mittasuhteiltaan perinteisestä poikkeavat pitkät, lankkumaiset tiilet ovat kiinnostava uutuus tiilivalikoimassa. Julkisivumuurauksessa niiden yhteydessä käytetään tyypillisesti hyvin matalaa saumaa, noin 4-5 mm korkeaa. Linjakas lopputulos on tyylikäs ja esteettisesti mielenkiintoinen.

Wasserstrich tiililankkua on saatavissa useassa eri värissä, tillen koko on 495x100x38 mm. Ohutsaumamuurauksella tiilen menekki on noin 48 kpl/m2. Hivenen kapeampi tiili Optima (kuvassa keskellä) on saatavissa koossa 400x100x40 mm. Vastaava tiili löytyy myös harmaan, punaisen ja keltaisen sävyissä.

Katso muut pinnaltaan käsinlyödyt tiilet täältä.

Luo mielenkiintoista julkisivua tiililankuilla.Luo mielenkiintoista julkisivua tiililankuilla.

Retro-tiiliä kymmenessä eri värissä

Suositut, eläväpintaiset Retro-tiilet löytyvät Wienerbergerin valikoimasta useassa eri sävyssä. Tiesitkö, että tiilivärejä on nyt myös mahdollista yhdistää lajitelmaksi? Näin saat julkisivuun aivan uudenlaista ilmettä ja eloa. Kokeile rohkeasti erilaisia tiilisekoituksia Wienerbergerin tiilitekstuurityökalulla.

Muihin Retro-tiilen sävyihin pääset kurkistamaan täältä.

Kuvan Retro-tiililajitelmassa on käytetty Pellavaa, Tummapellavaa sekä Harmaata.Kuvan Retro-tiililajitelmassa on käytetty Pellavaa, Tummapellavaa sekä Harmaata.

Wienerberger mukana Rakenna & Remontoi -messuilla

Tervetuloa Wienerbergerin osastolle 17A Rakenna & Remontoi -messuille 1.-3.4.2022

Pääset tutustumaan laajaan julkisivutiilien mallistoon, sisustajien suosiossa oleviin käsinlyötyihin tiililaattoihin sekä Poroton-kennoharkkoratkaisuihin.

Älä myöskään unohda tulla kuuntelemaan Juha Karilaisen asiantuntijaluentoa aiheesta:
"Massiivirunkoinen pientalo keraamisista kennoharkoista"
Asiantuntijaluennot kuultavissa lauantaina 2.4. 2022 klo 13.30 sekä sunnuntaina 3.4.2022 klo 12.30


Uutuustiilet nähtävillä tiilinäyttelyssä

Sekä suunnittelijoiden että rakentajien työn helpottamiseksi tiilituotteisiin voi tutustua Wienerbergerin tiilinäyttelyssä Helsingin Vallilassa Wienerbergerin myyntitoimiston yhteydessä. Näyttelyssä on esillä kattava valikoima kotimaisia Korian tiilitehtaalla valmistettuja julkisivutiiliä kuin myös Tanskan, Belgian ja Hollannin suosituimpia tiilimalleja.

Tarkista näyttelytilan aukiolo ennen saapumista verkkosivuilta.

Tiilinäyttelyn löydät osoitteesta:
Kumpulantie 15, 3. kerros,
00520 Helsinki

Voit kurkistaa tiilimallit myös täältä!

Wienerberger mukana messuilla. Osasto 17A.Wienerberger mukana messuilla. Osasto 17A.
 
Päivitetty
18.3.2022