Tuusulan asuntomessuilta löytyy Kastellin Kuori

Tuusulan asuntomessuilla on näytteillä uusia koteja yhteensä 41 kappaletta. Messualueella on puurunkoisia taloja, hirsitaloja ja kivitaloja, sekä yksi- että kaksikerroksisia ratkaisuja. Yksi näistä on Kastellin Kuori 125 kohdenumero 15, jossa on kiinnitetty huomiota myös sisäilmaan.

Tuusula-downstairs2_inkku

Kotia rakentaessa tulee usein keskityttyä pitkälle sisustusmateriaaleihin ja sävyihin, kun paljon on merkitystä myös sillä, millaista talotekniikkaa talo kätkee sisälleen. Allawayn suunnittelupalvelu teki kohteeseen jo varhaisessa vaiheessa pohjapiirroksen avulla toimivan siivousjärjestelmän. Riittävä määrä imurasioita, oikeissa paikoissa helpottavat kodin puhtaanapitoa ja tekevät siivoamisesta helpompaa.

Laadukkaat mattopinnat puhdistuvat Allawayn Premium lattia-mattosuulakkeella.Laadukkaat mattopinnat puhdistuvat Allawayn Premium lattia-mattosuulakkeella.

Sisustuksen kulmakiviä ovat luonnonläheiset materiaalit ja sävyt, mustilla yksityiskohdilla. Kodin pinnat ja varusteet kestävät aikaa ja niistä on iloa pitkäksi aikaa.

Tuusula-wallinlet-2_1080p
Tuusula-kitchen-view2_1080p

Kotiin valittiin myös riittävä määrä suulakkeita, jotka toimivat erilaisilla pinnoilla.

Tuusula-nozzles-stairs_inkku

Kauniit lattiapinnat on helppo pitää puhtaina hellävaraisilla suulakkeilla. Esimerkiksi Allawayn mikrokuituinen moppisuulake imuroi ja moppaa lattiat hellävaraisesti samanaikaisesti.

Tuusula-cleaning-bedroom_1080p
Tuusula-masterbedroom2_1080p

Kevyt letku on helppo käsitellä kaksitasoisessa asunnossa. Harva tulee ajatelleeksi, että myös portaat keräävät pölyä ja roskia. Keskuspölynimurilla imuroitaessa ei sinun tarvitse kantaa mukanasi raskasta imuria, vaan imurointi onnistuu kevyen letkun avulla. Ilma ei pöllyä ja on myös imuroinnin aika ja jälkeen puhdasta ja hajutonta.

Imurin huoltaminen, roskasäiliön tyhjennys on helppoa ja nopeaa. Imuri voidaan varustaa myös hygieenisellä pölypussilla, jolloin roskasäiliön tyhjentäminen on entistä nopeampaa ja vaivattomampaa.

Tuusula-cleaning-stairs_1920p

Kastellin kohteessa kodinhoito- ja pukuhuonetilat sijaitsevat saunan ja kylpyhuonetilojen läheisyydessä. Kodinhoitohuoneessa on myös siivouskomero, joka kätkee sisälleen hiljaisen Allaway C 30 keskuspölynimurin.

Imuri on markkinoiden hiljaisimpia vain n. 54 desibeliä, eikä se imurointitilanteessakaan häiritse kodin muita asukkaita. Siivouskomerossa voidaan säilyttää myös letkua ja muita suulakkeita.

Tuusula-C30_1080p

Olohuoneen yksi katseenvangitsijoista on musta takka, jonka tulta voi katsella niin keittiöstä kuin olohuoneesta käsin. Mustat yksityiskohdat piipussa ja keittiössä, portaikon kaiteissa ja ovien ja ikkunoiden pielissä tuovat särmää muuten vaaleaan sisustukseen.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Julkaistu
6.7.2020