Parasta laatua myös lämmitykseen

NIBE on valittu lämmittämään ja jäähdyttämään monia Tuusulan asuntomessukohteita, kuten tyylikkään modernia HEVI kivitalo Lumitiikeriä. Petri ja Saija Nylundin upean designkodin ”sydämenä ja verisuonina” toimii laadukas NIBE Polar -ilma-vesilämmitysjärjestelmä, joka huolehtii talon ja käyttöveden lämmityksen lisäksi myös viilennyksestä.

Tuusulan asuntomessualueelle rakennetussa Lumitiikerissä laadukkuus näkyy kaikkialla – aina kekseliäästä arkkitehtuurista pieniin sisustuksellisiin yksityiskohtiin.

Tuusulan asuntomessualueelle rakennetussa Lumitiikerissä laadukkuus näkyy kaikkialla – aina kekseliäästä arkkitehtuurista pieniin sisustuksellisiin yksityiskohtiin.

Rakennushankkeen alussa lämmitysjärjestelmän valinnassa käytiin puntarointia maalämmön ja ilma-vesilämmön välillä. Petri Nylund kertoo, että perusteellisten taustatutkimusten jälkeen vaaka kallistui lopulta ilma-vesilämmön puolelle, ja järjestelmäksi valikoitui pohjolan vaativissa olosuhteissakin tehokkaasti toimiva NIBE Polar.

– Tuntui, että se oli markkinoiden ainoa varteenotettava tuote, joka kykeni vetämään vertoja maalämpöpumpulle. Bonuksena oli vielä integroitu Cool-IN-viilennysjärjestelmä, varsinkin kun muistissa oli parin vuoden takainen intiaanikesä, Nylund toteaa.

NIBE Polar on premium-luokan ilma-vesilämmitysjärjestelmä. Lämpöpumppuna on invertterikäyttöinen NIBE F2120, joka kykenee tuottamaan lämpöä aina 25 asteen pakkasiin asti. Järjestelmän sydämenä on NIBE S -sarjan sisäyksikkö VVM S320, jossa on järjestelmän ohjaus ja lämpimän käyttöveden varaaja. Laitteessa on sisäänrakennettu WiFi, joten lämmitysjärjestelmää voi valvoa ja premium-tasolla myös ohjata täydellisesti myUplink-sovelluksessa älypuhelimella tai tabletilla.
NIBE_F2120-VVM_S320_edit_pieni

Lopullisesti päätös sinetöityi Nylundin mukaan siinä vaiheessa, kun hän pääsi keskustelemaan henkilökohtaisesti NIBEn asiantuntijoiden kanssa. Tällöin syntyi vahva luotto siihen, että asukkaiden tarpeet ja toiveet tulevat kuulluiksi ja niistä aidosti välitetään.

– Pyrimme kaikissa valinnoissa panostamaan laatuun − niin tässäkin. Meille on erittäin tärkeää, että homma toimii investointivaiheen lisäksi myös ylläpitovaiheessa. Hyvä käyttökokemus ja asiakkaan huolista välittäminen ovat meille kaikki kaikessa. Tältä osin uskomme olevamme erinomaisissa käsissä ja tiedämme tehneen oikean valinnan kotimme ”sydämen ja verisuoniston” valinnassa, Nylund kiteyttää.

NIBEn henkilökuntaa on Tuusulan asuntomessuilla 3.−30.8.2020 opastamassa ja vastaamassa lämmitysaiheisiin kysymyksiin. Löydät NIBEn osaston Lumitiikerin (kohde 7) yhteydestä. Osastolla pääsee myös tutustumaan uuteen S-sarjan lämpöpumppuun.

Haluatko lisätietoa? Jätä NIBElle yhteydenottopyyntö!

 
Julkaistu
13.7.2020