Ulkotilojen led-valaisussa on monia vaihtoehtoja

Led-valaistuksella tuot energiatehokkaan ja pitkäikäisen valaistuksen ulkotiloihin. Pihan valaisu kiinteillä seinävalaisimilla on hyvin toimiva perusratkaisu. Uppoasennettavilla led-spoteilla, eli alasvaloilla, esimerkiksi 9W spoteilla voidaan valaista tehokkaasti ulkotiloja, terasseja, kuisteja, räystäitä ja kesäkeittiöitä. Led-nauhavalaistuksella asennettuna alumiiniprofiiliin saadaan linjakasta valaistusta ulkotiloihin, kuten terasseihin, ulkoportaiden käsijohteisiin tai portaikon askelmaylityksen alapintaan.

Talon ulkoseinässä LedStoren VIISTO-valaisimet antavat tasapainoisen ja tunnelmallisen valon sekä suorana valaistuksena terassin pintaan että epäsuorana heijastusvalaistuksena seinän ja katon kautta.Talon ulkoseinässä LedStoren VIISTO-valaisimet antavat tasapainoisen ja tunnelmallisen valon sekä suorana valaistuksena terassin pintaan että epäsuorana heijastusvalaistuksena seinän ja katon kautta.

Ulkoseinän valaisussa kannattaa kiinnittää huomiota eniten talon julkisivuun, ja asetella valaisimet symmetrisesti. Näin julkisivun valaistuksesta tulee tasapainoinen. Yhdistelemällä sekä ylöspäin valaisevia että ylös- ja alaspäin valaisevia valaisimia talon muodot korostuvat kauniisti. LedStoren VIISTO-valaisimet yhteen ja kahteen suuntaan antavat lähes 500 luumenia suuntaansa, mitä riittää hämärällä valaisemaan noin 3 metrin korkeudelle saakka. Seinän väritys vaikuttaa siihen, kuinka voimakkaasti epäsuorasti valaiseva valo heijastuu pinnoista. Mitä tummempi seinä, sen vahvempitehoiset valaisimet kannattaa valita.

Ympärivuotiseen lasitettuun ulkokeittiökokkailuun sopivat yleisvaloiksi himmennettävät LedStoren Led PYÖREÄ 023 9W valaisimet. Tumman tehosteseinän parina on hyvä olla riittävästi yleisvaloa. Ympärivuotiseen lasitettuun ulkokeittiökokkailuun sopivat yleisvaloiksi himmennettävät LedStoren Led PYÖREÄ 023 9W valaisimet. Tumman tehosteseinän parina on hyvä olla riittävästi yleisvaloa.

Himmennettävät led-spotit ovat oikea valinta yleisvaloksi esimerkiksi ulkokeittiöön. Himmennyksen ansiosta valaistuksesta saadaan haluttaessa hyvinkin tunnelmallinen ja muu tunnelmavalaistus täydentää valaistusta sopivasti. Uppoasennettavat led-spotit eivät häikäise, koska valopisteen edessä on häikäisyä poistava diffuuseri. Led PYÖREÄ 023 9W spotti on kosteudenkestävä, joten sen voi asentaa huoletta myös ulos. Käyttökohteita ovatkin ulkotiloista räystäät, terassien valaistus, katokset ja parvekkeet. Spotin värivaihtoehdot ovat valkoinen, mattahopea ja musta. Runko on valettua alumiinia, ja valaisinmoduuli, sekä muuntaja kuuluvat tuotteen hintaan ja ovat tarvittaessa vaihdettavissa. Spotti on hyvin pitkäikäinen, noin 50 000 käyttötuntia.

Led-nauhavalaistus sopii hyvin ulkotiloihin antamaan tasaista ja linjakasta valoa. Led-nauhoja on valittavissa eri tehoisina, ja eri valon värisävyissä, joten valaistuksesta saa juuri kohteeseen sopivan. Led-nauhavalaistus sopii hyvin ulkotiloihin antamaan tasaista ja linjakasta valoa. Led-nauhoja on valittavissa eri tehoisina, ja eri valon värisävyissä, joten valaistuksesta saa juuri kohteeseen sopivan.

Led-nauhavalaistus on hyvin monipuolinen käyttökohteiltaan. Esimerkiksi terassin valaisussa led-nauha voidaan asentaa epäsuorasti tai suoraan, ja se saa virtansa muuntajasta, joka liitetään verkkovirtaan. Led-muuntajan ominaisuuksista riippuu esimerkiksi ledin himmennettävyys. Monissa kohteissa helpotusta led-nauhan himmennykseen ja käyttöön tuo langaton säädin. Led-nauhavalaistus rakennetaan yleensä kohteen mittojen mukaan, jolloin saadaan optimaalinen määrä valoa. Led-nauhaa voidaan nimittäin leikata määrämittaan noin 5 cm välein. Led-nauha asennetaan tarkoitukseen sopivaan alumiiniprofiiliin, jolloin led-nauha jäähtyy hyvin ja on suojassa lialta ja roiskeilta.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö ja tilaa esite

Lamppukauppa LedStore Oy palvelee kaikissa led-valaistukseen liittyvissä kysymyksissä, ota yhteyttä! Verkkokauppa palvelee osoitteessa https://ledstore.fi. Myymälästä saat heti mukaan tarvittavat valaisimet. LedStore tekee myös valaistussuunnittelua ja mittojen mukaisia led-nauhavalaistuksia LedPajalla. Koivuhaassa sinua palvellaan osoitteessa Mesikukantie 16, 01300 Vantaa. Ajankohtaiset aukioloajat löytyvät verkkosivuilta.

 
Päivitetty
18.5.2021