Miellyttävä ja puhdas sisäilma modernilla uutuudella

Ilmalämpöpumppu on erinomainen kodin optimaalisen lämpötilan saavuttamiseksi. Mutta ennen kaikkea ilmalämpöpumpun edut tulevat esille parhaiten lämmityskaudella. Ilmalämpöpumpulla saavutat jopa 50 prosentin säästön. Ilmalämpöpumppu on energiatehokas valinta erityisesti suoralla sähköllä lämpiäviin koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin eikä sen asennus ei vaadi suuria toimenpiteitä. Pääset nauttimaan paremmasta sisäilmasta heti asennuksen jälkeen.

Ilmalämpöpumpulla saat miellyttävän lämpötilan makuuhuoneeseen kesällä sekä talvella.Ilmalämpöpumpulla saat miellyttävän lämpötilan makuuhuoneeseen kesällä sekä talvella.

Ilmalämpöpumpun hyödyt

  • säästö
  • jäähdytys
  • sisäilman laatu
  • tasainen sisälämpötila
  • helppo, nopea asennus
Jos haluat tietää enemmän ilmalämpöpumpun toiminnasta ja sopivuudesta sinulle, lataa ilmainen opas ilmalämpöpumpun valintaan!

Lataa ilmainen opas!

Lisää asumismukavuutta uudella ympäristöystävällisellä ilmalämpöpumpulla

Boschin uusi Climate-ilmalämpöpumppusarja takaa säästöä ympäristöystävällisesti lämmityksessä sekä viilennyksessä. Uusissa ilmalämpöpumpuissa on käytetty ekologisempaa kylmäainetta R32. Uuden kylmäaineen hiilijalanjälki on pienempi kuin useimpien muiden kylmäaineiden. Sen käyttö on jopa kolme kertaa ympäristöystävällisempää kuin aiempien kylmäaineiden. Climate-sarjan ulkoyksikön sulatukseen ei myöskään käytetä sähkövastusta, vaan se hoidetaan kuumakaasu-tekniikalla.

Asumismukavuutta saadaan parannettua Coanda- ja Plasmacluster-toimintojen avulla. Coanda-toiminnolla lämmin ja viileä ilma saadaan ohjattua huoneeseen ilman vedon tunnetta. Sisäyksikkö ohjaa lämmitetyn ilman alaspäin, jolloin lämmin ilma suuntautuu ensin lattiaan ja nousee sitten ylöspäin lämmittäen koko tilan. Jäähdytetty ilma ohjataan puolestaan kohti kattoa, josta se leviää huoneeseen alaspäin kulkevan ilmavirran mukana. Tuloksena on tasainen lämpötilan jakautuminen koko tilaan.

Plasmacluster-toiminto neutralisoi sisäilmasta virusten, bakteerien, savun ja homeitiöiden kaltaisia terveysriskejä. Plasmacluster-tekniikka jäljittelee luonnossa toimivaa puhdistusprosessia. Puhdistustoiminto rikastaa ilmaa tuottamalla positiivisia ja negatiivisia plasmacluster-ioneja optimaalisessa suhteessa. Nämä ionit sitovat pölyä, tupakansavua sekä tuhoavat ilmasta viruksia, bakteereja ja allergeeneja. Plasmaclustertekniikka tekee huoneilmasta huomattavasti raikkaampaa.

Tutustu uutuuksiin ja pyydä tarjous!

Ulkoyksikön voi sijoittaa myös parvekkeella taloyhtiön luvalla.Ulkoyksikön voi sijoittaa myös parvekkeella taloyhtiön luvalla.

Bosch-ilmalämpöpumpuista löydät jokaiseen kohteeseen sopivan pumpun

Bosch Climate 6100 AA on loistavalla energialuokalla varustettu ilmalämpöpumppu, joka soveltuu monenlaisiin kohteisiin, kuten omakotitaloon, mökille sekä autotalliin. 6100 AA on saatavilla kahdessa eri kokoluokassa (5kW ja 6,5kW). 10°C ylläpitotoiminnon ansiosta pidät asuntosi tai mökkisi lämpötilan matalampana poissa ollessasi.

Bosch Climate 8100 -ilmalämpöpumpussa on uusinta tekniikkaa parhaassa A+++ -energialuokassa. 6,6 kW:n ilmalämpöpumpussa on huippuhyötysuhde sekä lämmityksessä että viilennyksessä, mitkä takaavat parhaan mahdollisen säästön. Korkeakiiltoinen ja matala sisäyksikkö sekä moderni ulkoyksikkö ovat tyylikäs kokonaisuus. Matalan sisäyksikön ansiosta asennuspaikalle on enemmän vaihtoehtoja. Sisäyksikössä on uudenlainen ilmansuuntaaja, joka on optimoitu levittämään lämmitysilmaa tasaisesti halutulle alueelle.

Bosch Climate 9100 on suurten tilojen tehokas 8,5 kW:n ilmalämpöpumppu erikoistoiminnoilla. Smart Eye toiminto on osoitus Boschin innovatiivisuudesta. Toiminnon infrapunavalo havaitsee tilassa olevat ihmiset ja säätää puhalluksen sekä lämpötilan olosuhteiden mukaan. Spot Air -toiminnon avulla voit ohjata ilman suunnan kuuteen
eri alueeseen. Ultra Wide Air Flow -toiminto mahdollistaa ilman puhaltamisen mahdollisimman laajalle alueelle. Yhdessä nämä toiminnot takaavat erinomaisen asumismukavuuden ja tehokkaan sekä tasaisen lämmityksen ja viilennyksen.

Tutustu myös muihin lämpöpumppuvaihtoehtoihin

Lämpöpumpuilla säästetään energiaa ympäristöystävällisesti. Lämpöpumppuja kehitetään koko ajan ja niillä pystytään myös hillitsemään sähkönkulutuksesta johtuvia hiilidioksidipäästöjä. Lämpöenergia otetaan ulkoilmasta, vedestä, maasta tai kalliosta, mutta myös talon poistoilman lämpöenergiaa pystytään hyödyntämään.

Tutustu eri lämpöpumppuvaihtoehtoihin ja valitse juuri sinun kotiisi sopiva!

Tutustu lämpöpumppuihin ja pyydä tarjous!

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö


 
Päivitetty
9.9.2020