Näe ja koe puukuitueristetyt Kuori-talot Tuusulan asuntomessuilla

Luonnollinen puutalo hengittävällä puukuidulla? - Kyllä kiitos! Tuusulan Asuntomessuilla pääset näkemään ja kokemaan kaksi Kastellin Kuori-malliston taloa, jotka on toteutettu Kastelli Green™-rakenteella. Kastelli Green™-talot ovat aitoja puutaloja, joissa lämmöneristeet ja tuulensuojalevyt ovat puukuitua. Talojen hyvä sisäilma muodostuu hengittävän rakenteen ansiosta.

Kastellin kaikkiin talomalleihin saa halutessaan luonnollisen puukuitueristeen, jonka myötä koti on aito ja ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on puuta.Kastellin kaikkiin talomalleihin saa halutessaan luonnollisen puukuitueristeen, jonka myötä koti on aito ja ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on puuta.

Kastellin kohteet Tuusulan Asuntomessuilla:

Yhdentason Kuori 115/135

Asuntomessuilta löytyvään yksitasoiseen Kuori 115/135 -malliin valittiin pohjaksi L-muoto, jossa ulkokehälle sijoittuvat makuuhuoneet sekä pesutilat.

Oleskelutiloissa sisäkatto kohoaa korkealle ja talon läpi ulottuva eteistila antaa muuntojoustavuutta erilaisille tonteille, myös kapeille kaupunkitonteille, sillä pääsisäänkäynnin voi valita sisäpihalta tai ulkokehältä.

113 m² : 4H+K+RUOK+2VH+KHH+2WC+PE+S+TEKN
Kuten terassiltakin näkyy, kodin sydämeen sijoittuvat keittiö, tuokailu- ja oleskelutilat.113 m² : 4H+K+RUOK+2VH+KHH+2WC+PE+S+TEKN Kuten terassiltakin näkyy, kodin sydämeen sijoittuvat keittiö, tuokailu- ja oleskelutilat.

Messutaloon valittiin vaaleat sisustuspinnat, jotka antavat oikeutta luonnonvalolle luoda kotiin avaruutta. Kuori-malliston harkitut muodot ja aidot materiaalit tekevät kodista ajattoman. 

Kiinnostaisiko sinua oma Kuori-talo? Tutustu mallin pohjaratkaisuihin. Kastellilla kaikki mallit ovat muunneltavissa juuri sinun tarpeillesi sopivaksi!

Kuori 115/135

Kaksikerroksinen Kuori 125/150

Kaksikerroksisessa Kuori 125/150 -mallissa on korkealle kaartuva katto, joka laskeutuu ensimmäisen kerroksen korkeuteen. Yläkerran makuuhuoneesta pääsee nauttimaan vaikka aamukahvinsa omalle parvekkeelle suojaavan kuoren alle säällä kuin säällä.
 

Kaksikerroksinen Kuori on kaunis talo ihasteltavaksi ulkoa ja vielä kauniimpi ja juhlavampi kokonaisuus asumiseen. Mallin pohjaratkaisu on suunniteltu myös kapeillekin tonteille sopivaksi. Heti eteistilaan astuessa koti kutsuu sisään juhlavasti avaten sisustukselliset näkymät sivulle, ylös ja ulos. 

125 m² : 4H + K + RUOK + 2VH + KHH + 2WC + S + PE + TEKN + KÄYTTÖULLAKKO125 m² : 4H + K + RUOK + 2VH + KHH + 2WC + S + PE + TEKN + KÄYTTÖULLAKKO

Kiinnostaisiko sinua oma Kuori-talo? Tutustu mallin pohjaratkaisuihin. Kastellilla kaikki mallit ovat muunneltavissa juuri sinun tarpeillesi sopivaksi!

Kuori 125/150

Onhan sinullakin jo Kastellin talokirja? Tilaa tästä omasi!

 
Päivitetty
15.3.2021