Inspiroidu Tuusulan messukotien ihanista kylpyhuoneista

Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.

kylpyhuone_vieser

Dekotalo Ruuti, eli kohde 8, on moderni koti, jonka alakerran kylpyhuoneen yhteydessä on sekä sauna että kodinhoitotila. Valkoinen ja harmaan sävyt saavat särmää mustista yksityiskohdista, joita ovat mm. suihkut, pyyhekoukut, lauteet ja kaappien nuppivetimet.

Luonnollisuutta ja lämpöä kokonaisuuteen tuo vaalea puu. Valkovahatusta Accoya-puusta valmistettu 60 cm x 60 cm -kokoinen Vieser Square -designlattiakaivo on kylpyhuoneen näyttävä katseenvangitsija, joka sopii kauniisti yhteen paitsi viereisen saunan myös vaalean puukaton ja kodinhoitohuoneen puolella olevan saman sävyisen sormipaneeliseinän kanssa. Tarkkaan mietitty kokonaisuus on valoisan raikas ja yhtenäinen.
 

Tiesitkö? Kebony- ja Accoya-tuotemerkkien käyttämät mäntylajit ovat peräisin sertifioidusta metsästä. Puut on käsitelty myrkyttömillä ja luontoystävällisillä biopohjaisilla liuoksilla, minkä ansiosta ne ovat saaneet ensiluokkaiset kovan puun ominaisuudet ja soveltuvat erinomaisesti märkätiloihin.

kylpyhuone_vieser

Jukkatalon Tuuliassa, eli kohteessa 14, kylpyhuoneen värimaailma on vaalean maanläheinen, ja suuret laatat korostavat entisestään tilan rauhallisen eleganttia ilmettä. Vierekkäisten suihkujen alla on kaksi laatoitettua Vieser Line -linjalattiakaivoa, jotka ovat mahdollistaneet suurten eläväpintaisten lattialaattojen säilymisen eheinä ilman ylimääräisiä saumoja. Sauna on erotettu suihkutilasta lasiseinällä, mikä tuo harmoniseen tilaan lisää avaruutta.
 

Tiesitkö? Vieser Line voidaan paitsi laatoittaa myös täyttää esimerkiksi mikrosementillä tai hartsilla, joten kylpyhuoneen yhtenäisestä lattiapinnasta haaveilevalle se on aina sopiva valinta. Useiden linjalattiakaivojen asentaminen toistensa viereen seinän vierustaa seuraten onnistuu myös helposti. Lue lisää >>>

Kaikki Vieserin designkannet ovat yhteensopivia suosittujen Vieser One -lattiakaivojen kanssa. Helposti asennettavat Vieser One -kaivot ovat erittäin toimintavarmoja ja huolettomia arjessa. Vesi poistuu nopeasti ja tehokkaasti lattialta kaivoon. Puhdistusväli on pitkä, ja kun puhdistaminen tulee ajankohtaiseksi, se sujuu vaivattomasti ilman mitään erityisosaamista tai välineitä. Kaivon muotoilu on tehty siten, että vesilukko menee takaisin paikalleen aina oikeaan asentoon. Lue lisää >>>

Lisää ajankohtaisia kylpyhuoneideoita

Tuusulan asuntomessujen kylpyhuoneissa on säväytetty särmikkäällä mustalla, luonnollisella puulla ja näyttävillä laattapinnoilla myös esimerkiksi näin. Kuvat ovat kohteista 2, 25 ja 41.Tuusulan asuntomessujen kylpyhuoneissa on säväytetty särmikkäällä mustalla, luonnollisella puulla ja näyttävillä laattapinnoilla myös esimerkiksi näin. Kuvat ovat kohteista 2, 25 ja 41.

Tutustu upeisiin messukohteisiin myös paikan päällä − Tuusulan asuntomessut ovat avoinna yleisölle 3.−30.8.2020.

 
Julkaistu
13.7.2020