Minkälaisen Oras-hanan sinä valitsisit keittiöösi?

Koska keittiö on perinteisesti tunnettu kodin sydämenä, ruoanlaiton ja seurustelun keskuksena. Tämän päivän keittiöissä viihdytään niin yksin, perheen voimin kuin ystävienkin kesken. Tällaisen kehityksen myötä myös keittiön toiminnallisuuteen kiinnitetään aiempaa enemmän huomiota. Kun työvälineet ja olosuhteet ovat oikeanlaiset, on kokkaus mukavaa ja mielekästä.

Oras OptimaOras Optima

Yksi keittiön tärkeistä varusteista on tietenkin hana. Hanavalikoima on tänä päivänä huomattava, jokaiselle käyttäjälle löytyy varmasti mieleinen ratkaisu. Mutta tiesitkö, että hanan valinnalla voit vaikuttaa myös ekologisuuteen? Suomalaiset kuluttavat vettä henkeä kohden yli 150 litraa vuorokaudessa, runsaasti vettä käyttävät jopa lähes 300 litraa. Neljännes tästä vesimäärästä kuluu keittiössä.

Hanavalmistaja Oras kunnioittaa omalla toiminnallaan puhdasta vettä sekä luonnon kauneutta. Tämä kunnioitus näkyy yrityksen toiminnassa, jossa jo vuosien ajan on yhdistetty ekologisuus sekä nykyteknologia muistaen yhä edelleen loppukäyttäjä ja tuotteiden käyttäjäystävällisyys.

Mutta, millaisen keittiöhanan sinä haluaisit?

Osallistumalla Rakentaja.fin järjestämään Mökkiäänestykseen, sinulla on mahdollisuus voittaa vapaavalintainen hana Oraksen koko keittiöhanojen valikoimasta!

Tutustu siis mökkimalleihin, anna äänesi ja toivotaan että arpa osuu kohdallesi.


Tutustu Oraksen mallistoihin!

Osallistu äänestykseen!


Tässä muutamia esimerkkejä mallistoista

La Cucina Alessi by Oras -hanat edustavat uutta, kevyttä ja iloista muotoilua, joka tyyliltään sopii hyvin moderniin keittiöön. La Cucina Alessi by Oras on Stefano Giovannonin muotoilema kahden hanan kokonaisuus, joka muodostuu linjakkaasta kaksiotehanasta (kylmä ja kuuma vesi erikseen) ja sirosta kosketusvapaasta hanasta. Molemmat hanat voidaan asentaa joko pesupöytään tai erillisinä niin, että kosketusvapaa hana sijoitetaan esimerkiksi pesualtaaseen. Kaksiotehanan saa myös astianpesukoneliitännällä varustettuna.

La Cucina Alessi by OrasLa Cucina Alessi by Oras

Oras Cubista -keittiöhanan juoksuputki on korkea ja kaareva. Hana voidaan haluttaessa varustaa ainutlaatuisella, automaattisesti sulkeutuvalla astianpesukoneventtiilillä, joka lisää turvallisuutta keittiöön. Oras Cubista on täydellinen hanasarja, johon keittiöhanojen lisäksi kuuluvat allashanat sekä termostaattiset suihkuhanat. Design Kirsi Svärd.

Oras CubistaOras Cubista
Oras Optima hybridihanaOras Optima hybridihana

Oras Optima on älykäs keittiöhana, joka on varustettu joustavalla ja korkealla juoksuputkella. Tässä hanassa on Easy Grip-kahvat sekä kuumalle että kylmälle vedelle, lisäksi myös kosketusvapaa toiminto. Hanassa on lämpötilanäyttö sekä kuuman veden varoitin.
Kosketusvapaa toiminto voidaan avata viemällä käsi tunnistusetäisyydelle. Kosketusvapaan toiminnon veden lämpötila säädetään sopivaksi kääntämällä hanan ja juoksuputken välissä olevaa säätörengasta.

 
Julkaistu
15.6.2020