Kurasyöpöllä puhdas tie tyytyväisyyteen

Sisustussuunnittelija Elisa Wallsténin perhe rakensi Honka-hirsitalon Porvoon Omenatarhan asuinalueelle, ja heillä on ollut alusta asti selvää, että perheen arkea helpotetaan selkeillä ratkaisuilla. Kurasyöppö on ollut yksi tyytyväisyyden kulmakivistä. Voit tutustua perheen rakennustarinaan täällä.

kid-1465534_1920

Kurasyöppö on lapsi- ja koiraperheelle ehdoton apuri

Perheen arkieteiseen ostettiin kura-allas, jossa mahtuu hyvin suihkuttelemaan niin lapset kuin koiratkin. Perhe valitsikin itselleen suurimman mahdollisen kura-altaan. 

Kurasyöpön koko on 600 x 1200 mm, ja ritilän päällä voi kuivattaa märät kengät lattioita kastelematta.

Kurasyöppöjä on erilaisia malleja riippuen tilan pintamateriaalista, ja perhe tilasikin heille muihin pintamateriaaleihin sopivan muovimattomallin. 

Kavikan Kurasyöppö on ajattoman näköinen, kestävä ja helppo pitää puhtaana, sillä kura-allas valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Lisäksi tuotteen turvalliseen käyttöön on panostettu.
Lastenrattaiden renkaiden  mukana kulkeutuu helposti sisälle hiekkaa ja kuraa, joten kura-allas pelastaa.Lastenrattaiden renkaiden mukana kulkeutuu helposti sisälle hiekkaa ja kuraa, joten kura-allas pelastaa.

Kurasyöpön paras sijoituspaikka on eteinen

Kurasyöpön paras paikka on eteisessä, erillisessä kuraeteisessä tai kodinhoitohuoneessa, lähellä ulko-ovea. Tällöin saat kuraiset saappaat, karvaiset tassut tai muut liat pestyä pois heti ulko-oven läheisyydessä. Kurat valuvat veden mukana altaan sakkakoriin, joka estää viemäriä tukkeutumasta. Kurasyöppöjä voi olla useampikin - joka sisäänkäynnin yhteydessä.

Käytännölliset ja arkeensa helpotusta etsivät kodin asukkaat panostavat muun muassa siivouksen vaivattomuuteen. Jotta ylimääräinen kura ja hiekka ei ajaudu likaisissa tassuissa, kengissä, leikki- tai harrastuvälineissä sisälle, arjen helpottajaksi on kehitetty Kurasyöppö.

Kurasyöpön tuleva paikka on hyvä miettiä jo talon suunnitteluvaiheessa, sillä kurasyöppö tarvitsee vesi- ja viemäriliitännän. Suihku tarvitaan lian irrottamiseen kulkuneuvoista, tassuista ja likaisista jaloista. Viemäriliitäntä tarvitaan lian kuljettamiseen viemäriin.

Perheen koirat Eetu ja Toffo ovat vielä autuaan tietämättömiä mikä heitä odottaa eteisessä.Perheen koirat Eetu ja Toffo ovat vielä autuaan tietämättömiä mikä heitä odottaa eteisessä.

Kurasyöppö otetaan mukaan suunnitelmiin jo suunnitteluvaiheessa

Kurasyöppö tarvitsee vesijohto- ja viemäriliitännän, joten Kurasyöpöstä on ilmoitettava LVI-suunnittelijalle ajoissa. Perheen talonrakennusprojekti on vaiheissaan sisältänyt monia mutkia, uusia valintoja ja hämmennystä kanssarakentajissa ja urakoitsijoissa, mutta vahva usko omaan näkemykseen upeasta ja toimivasta lopputuloksesta auttoi jaksamaan.

Lainaten Elisa Wallsténin blogitekstiä:

Tämä malli vaatii jopa oman esivalun, jotta se saadaan asennettua suoraan. Urakoitsijoiden kommentit isosta kurasyöpöstä, linjakaivoista ja seinä-wc:istä eivät ole olleet kovin positiivisia, mutta olen pitänyt näistä kiinni, koska haluan hienon lopputuloksen. Piilosuihkuista ei alkuun edes keskusteltu (ja ne sitten jätettiinkin ajatustasolle). Ja tuohon kurasuihku-tekninen tila- kodinhoitohuoneeseen valitsemani vinyylipinnoite – se vasta hämmennystä herättääkin. Uskon, että lopputulos kuitenkin yllättää koko työporukan positiivisesti, ja olenkin jo kutsunut kaikki tupareihin.

Kurasyöpön asennusohje muovimatolle

Kurasyöpön puhtaanapito

Kavikan Kurasyöppö on ajattoman näköinen, kestävä ja helppo pitää puhtaana, sillä se valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Tuotteen muotoilussa on monia turvallisuutta lisääviä yksityiskohtia.

Lattia-allas ruostumatonta terästä
Hygieeninen ja helppo puhdistaa. Altaassa ei ole saumoja ja sen nurkat on pyöristetty. Allas jää siististi piiloon säleritilän alle.

Säleritilä ruostumatonta terästä
Säleritilän ruudutus estää liukastumisen ja kulmien pyöristykset tekevät ritilän pinnasta paljaallekin jalalle miellyttävän.

Jos Kurasyöppö tulee olemaan runsaassa käytössä, suositellaan asentamaan malli, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu pönttökaivo tilavalla sakka-astialla.

Olisiko teillä tarvetta Kurasyöpölle?

kurasyoppobanneri

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö Kurasyöpöstä


 
Päivitetty
4.2.2021