Asuntomessujen trendikatto

Tuusulan asuntomessujen yhdeksi suosikki katoksi on valikoitunut BMI Suomen Ormax EVO -tiilikatto. Kotimaisen Ormax EVO -tiilikatteen on valinnut joka 4. asuntomessurakentaja. Tiilikaton edut tulevat hyvin esille, kun haetaan hiljaista ja luonnonmukaista kattoa. Tiivisti rakennetut asuinalueet voivat olla meluisia, tiilikatto kuitenkin pitää nämä melut kodin ulkopuolella. Myöskään sateen ropina ei häiritse tiilikaton alla asuvia.

2 Talo Modern ja Living like a Finn

Talo Modern ja Living on kahden perheen paritaloprojekti. Kaksikerroksinen paritalo sijaitsee puiston reunalla. Pääsisäänkäynnin puolelta talot ovat saman tyyliset, mutta takapihan puolella toisessa päädyssä on parveke ja terassi ja toisessa päädyssä lasiterassi. Tämä vaikuttaa kattojen pinta-alaan, mikä näkyy hyvin alla olevasta kuvasta.

Kohde 2 Talo Modern ja Living like a FinnKohde 2 Talo Modern ja Living like a Finn
Talojen eri kokoiset katot sopivat hyvin yhteen.Talojen eri kokoiset katot sopivat hyvin yhteen.

5 Villa Ville

Villa Ville on 174 m2:n passiivikivitalo. Pihasta on suunniteltu suojaisa talon muodon avulla. Talon maalämpöä tukee katolla sijaitsevat aurinkokeräimet. Integroidut aurinkopaneelit sulautuvat kauniisti kattoon. Ne voidaan asentaa myös jälkikäteen Ormax Evo -kattoon ilman suuria remontteja.

Tutustu BMI:n aurinkokattoon!

Kohde 5 Villa VilleKohde 5 Villa Ville
Aurinkokeräimet on sijoiteltu katon aurinkoisemmalle puolelle. Aurinkokeräimet on sijoiteltu katon aurinkoisemmalle puolelle. 


 

12 Villa Hiili

Villa Hiili on kompakti 100 m2:n koti. Villa Hiilen tumma puujulkisivu ja tumma tiilikate tekevät talosta tyylikkään ja modernin. Tumman värityksen vuoksi talon terassi ja ympäröivä luonto nousee kauniisti esille.

Kohde 12 Villa Hiili

Kohde 12 Villa Hiili

Pystylaudoitettu julkisivu tuo talolle modernin ilmeen.Pystylaudoitettu julkisivu tuo talolle modernin ilmeen.

 

22 Townhouse Rokka ja 23 Villa Ormax

Townhouse Rokka ja Villa Ormax ovat kahden hirsitalon kaunis kokonaisuus. Talojen ulkoinen tyyli on yhtenäinen, jonka erottaa ainoastaan julkisivun väritys. Townhouse Rokka on raikkaan valkoinen, kun taas Villa Ormax on tyyliltään tumma niin ulkoa kuin sisältä sisustuksen suhteen. Molemmat talot ovat skandinaaviseen tyyliin toteutettuja. Molempiin kohteisiin autotallien katoiksi on valittu viherkatot. Viherkatot sitovat ilmasta pölyä ja auttavat hulevesien hallinnassa.

Kohde 22 Townhouse RokkaKohde 22 Townhouse Rokka
Kohde 23 Villa OrmaxKohde 23 Villa Ormax
villa_ormax_23
Townhouse RokkaTownhouse Rokka

24 Omatalo Kulma

Omatalo Kulman nimi kuvaa sen arkkitehtuuria, talon sijaintia sekä sijoittelua tontilla. Puutalon arkkitehtuurin viimeistelee tyylikäs Ormax EVO -tiilikate integroiduilla aurinkopaneeleilla. Aurinkopaneelit tuovat lisäenergiaa taloon samalla näyttäen tyylikkäiltä.

Tutustu BMI:n aurinkokattoon!

Kohde 24 Omatalo KulmaKohde 24 Omatalo Kulma
 
Päivitetty
29.4.2021