Muuttovalmis talopaketti on turvallinen tie uuteen kotiin

Oman kodin rakentaminen kuuluu elämän suuriin päätöksiin ja investointeihin. Suunniteltavaa ja päätettävää on paljon. Kun rakentamiseen käytettävissä oleva budjetti on tiedossa ja sopiva tontti on hankittu, on aika yhdistää asumista koskevat toiveet näihin raameihin. Nykyään yhä useampi omakotitalon rakentaja valitsee uuden kotinsa toteutustavaksi muuttovalmiin talopaketin.

Muuttovalmis Älvsbytalo sopii mainiosti sekä vakituiseksi että vapaa-ajan kodiksi. Esimerkiksi tilava, lähes 85 m2 Saara, jonka sydämenä on iso tupakeittiö. Lisäksi talossa on 2–3 makuuhuonetta, väljät saunatilat, vaatehuone ja erillinen WC. Lähes 30 neliön päätyterassi-lisävalinta mahdollistaa vallattoman vaihtelevista kesäsäistä nauttimisen, suojaisasti oman katon alla.Muuttovalmis Älvsbytalo sopii mainiosti sekä vakituiseksi että vapaa-ajan kodiksi. Esimerkiksi tilava, lähes 85 m2 Saara, jonka sydämenä on iso tupakeittiö. Lisäksi talossa on 2–3 makuuhuonetta, väljät saunatilat, vaatehuone ja erillinen WC. Lähes 30 neliön päätyterassi-lisävalinta mahdollistaa vallattoman vaihtelevista kesäsäistä nauttimisen, suojaisasti oman katon alla.

Talopakettien vertailu kannattaa

Talopaketti on useimmille helpoin tapa rakennuttaa omakotitalo tai vapaa-ajan asunto. Talojen ominaisuudet vaihtelevat kuitenkin paljon. Järkevä rakentaja vertailee eri toimitussisältöjen vaikutusta rakentamisen kokonaiskustannuksiin ja rakentamiseen kuluvaan aikaan. Mitä kustannus- tai muita vaikutuksia pitkällä tai lyhyellä rakennusajalla on perheesi elämään?
 

Talopakettien hinta-laatusuhdetta kannattaa vertailla käymällä eri talovalmistajien taloesittelyissä ja pyytämällä kustannusarvio.

detective-1424831 1840x1840

Samalla vahvistuu ajatus siitä, mitkä ominaisuudet ovat omassa taloprojektissa ehdottomia vaatimuksia ja mistä on mahdollista tinkiä, jos oma budjetti ei mahdollista kaikkia toiveita. Vertaa myös eri talovalmistajien talopakettien energiakustannuksia.

Monille muuttovalmis talopaketti on järkevin valinta

Kun talosta haaveileva käy samalla töissä eikä rakentamisen osaamista ole, paras ratkaisu on muuttovalmis talopaketti. Teollisesti tuotettu talo on tasalaatuinen ja se valmistuu paikalla rakennettua huomattavasti nopeammin. Lisäksi rakennuttaminen on sitä sujuvampaa, mitä vähemmän osapuolia talon toteutus vaatii.

Älvsbytalo toimittaa täysin muuttovalmiita puurunkoisia taloja. Näin asiakas saa uuden viihtyisän kodin aina turvallisesti ja helposti. Lisäksi rakennusaika on huomattavan lyhyt: talo asennetaan ja viimeistellään tontilla muuttovalmiiksi 4-5 viikossa.

Älvsbytalon muuttovalmis talopaketti on:

  • Korkealaatuinen, sillä kokenut talotehdas vastaa itse tuotannosta ja asennuksesta
  • Toimiva ja ekologinen, sillä rakentajina ovat puurakentamisen ammattilaiset
  • Rossipohjainen, sillä talon alapohja on tuulettuva, minkä vuoksi kosteus ei pääse missään olosuhteissa nousemaan maaperästä rakenteisiin
  • Nopea rakentaa ja asentaa, sillä talot rakennetaan kuivissa sisätiloissa ja asennetaan säältä suojaan yhdessä päivässä
  • Rakennusaikataulultaan hallittu, sillä Älvsbytalo on muuttovalmis 4–5 kk urakkasopimuksen allekirjoittamisesta, ja sovittu muuttopäivä pitää
  • Budjetiltaan hallittu, sillä Älvsbytalon hinta on kiinteä ja maksuehto ainutlaatuinen koko markkinoilla: talo maksetaan vasta lopputarkastuksen jälkeen. Myös vakioperustukset ja rahti kuuluvat hintaan
  • Yksilöllinen, sillä vakioituihin talomalleihin voi tehdä runsaasti lisävalintoja

Turvallinen koti ja rakennusvaihe on monelle rakennuttajalle ensiarvoisen tärkeää. Oma koti tai vapaa-ajan koti rakennetaan vuosikymmeniksi, joten rakenteiden täytyy olla kestäviä ja tilaratkaisujen toimivia. Kun nämä kodin perusasiat ovat kunnossa ja kohtuuhinnalla toteutettuja, voit rauhassa paneutua esimerkiksi sisustamiseen, pihan viimeistelyyn ja muihin elämän mukavuuksiin.

Tilaa Älvsbytalon Talokuvasto ja/tai jätä yhteydenottopyyntö: alvsbytalo.fi

Voit vertailla talomallistoa myös Talovertailu.fi -osoitteessa.


Tutustu Talovertailuun

 
Julkaistu
15.6.2020