Kaipaako kesämökin kylpyhuone uudistusta? Katso kolme vinkkiä helppoon remonttiin

Monesti kesämökin remonttitarpeeseen havahdutaan siinä vaiheessa, kun aikaa mökillä vietetään enemmän. Toisaalta koko kesää ja lomaa ei haluaisi viettää mökkiremontin keskellä, mutta toisaalta lisääntynyt vapaa-aika houkuttelee remonttiprojektin aloittamiseen. Onneksi vanhan mökkikylppärin voi päivittää nykyaikaiseksi myös helpoilla ratkaisuilla, jolloin aikaa jää remontin lisäksi uudistuneesta kylpyhuoneesta nauttimiseen.

Suihkukaappi on tyylikäs ja turvallinen tapa uudistaa kylpyhuonetta. Samalla saat heittää hyvästit usein epäkäytännöllisille suihkuverhovirityksille.Suihkukaappi on tyylikäs ja turvallinen tapa uudistaa kylpyhuonetta. Samalla saat heittää hyvästit usein epäkäytännöllisille suihkuverhovirityksille.

1) Valitse valmis suihkukaappiratkaisu

Valmiin suihkukaappiratkaisun asentaminen on helpoimpia tapoja uudistaa vanhaa kylpyhuonetta merkittävästi ilman aikaa vievää ja kallista remonttia.

Suihkukaappi tarjoaa toimivan suojan roiskeita, vuotoja ja vesivaurioita vastaan, sillä ympäröivät seinät pitävät veden suihkukaapin sisällä, josta se ohjautuu poistoputken avulla suoraan viemäriin. Suihkukaappi sopii hyvin monenlaisiin tiloihin ja säilyy ajattomana klassikkona vuosia. Se pitää mökin seinät kuivana ja on näin turvallinen ratkaisu myös puupintaisiin tiloihin.

IDO Showerama 10-5 -sarjasta voit valita sopivan kokoisen suihkukaappiratkaisun joko neli- tai viisikulmaisena. Mikäli vesiputket tai jokin muu asennus halutaan piilottaa suihkukaapin taakse, suihkukaapin takaseinään voidaan valita huurrettu lasi kirkkaan lasin sijasta.

Mökkikylpyhuoneet ovat usein kompakteja, jolloin allaskaappi saa viedä vain vähän tilaa.Mökkikylpyhuoneet ovat usein kompakteja, jolloin allaskaappi saa viedä vain vähän tilaa.

2) Valitse valmiiksi koottu allaskaappipaketti

Kun allaskaappipaketti on koottu valmiiksi tehtaalla, asennus käy helposti.

Kylpyhuonekalusteilla, kuten allaskaapilla, on suuri vaikutus sekä tilan yleisilmeeseen että käytännöllisyyteen. Kalusteiden tulisikin olla paitsi omaa silmää miellyttäviä myös helposti puhtaana pidettäviä, kosteutta kestäviä ja sopivan kokoisia. Materiaalien laadukkuus sekä elegantti ja ajaton muotoilu takaavat, että kalusteet näyttävät hyviltä vielä vuosienkin päästä.

3) Vaihda leveäjalkaiseen wc-pyttyyn

Mikäli mökillä on käytössä vesivessa, wc-istuimen vaihto käy kätevästi IDO Glow 63 ja 67 -malleihin, sillä niissä on tavallista leveämpi jalka, joka peittää vanhan wc-istuimen ruuvin reiät.

Wc-istuimen vaihtamisella voidaan vähentää veden kulutusta sekä parantaa hygieenisyyttä, sillä IDO Glow -wc:issä on muun muassa kaksoishuuhtelu, IDO Smart -lasite, automaattinen Fresh wc -raikastintoiminto ja huuhtelukaulukseton Rimfree-tekniikka.

Glow_63_wc_hard-seat_front_pieni
 
Päivitetty
8.6.2022