Haaveiletko hirsitalosta? Talvirakentajana säästät rahaa ja hyödynnät monet edut

Moni mieltää kesän parhaaksi ajankohdaksi rakentamiselle. Talvirakentamisessa on kuitenkin monia etuja, jotka pääset hyödyntämään aloittaessasi hirsitaloprojektisi nyt.

Kun ajoitat rakentamisen talvikuukausille, olet oikeutettu Hongan tarjoamiin tuntuviin talvirakentajan etuihin.Kun ajoitat rakentamisen talvikuukausille, olet oikeutettu Hongan tarjoamiin tuntuviin talvirakentajan etuihin.

Koska kesä on perinteisesti rakentamisen kiireisintä aikaa, parhaista ammattilaisista ja rautaisista osaajista on pulaa. Talvella tätä ongelmaa ei ole, vaan työvoimassa riittää valinnanvaraa. Rakennusprojekti ei tällöin veny osaajapulasta tai rakennusvalvonnan ruuhkautumisesta aiheutuvan odottelun vuoksi.

Rakennuksella työskentelykin on miellyttävämpää pienessä pakkasessa kuin paahtavassa kesähelteessä. Lisäksi jäinen maa antaa raskaalle kuljetuskalustolle paremmat mahdollisuudet päästä hankalallekin tontille. Hirsitalon rakentamiselle etuna on myös pakkassään ilman pieni suhteellinen kosteus, jolloin rakenteet pysyvät kuivina. Lumi myös pitää hirret puhtaina, eikä esimerkiksi siitepöly pääse laskeutumaan niiden päälle.
 

Parhaassa tapauksessa rakennusprojekti valmistuu jo hyvissä ajoin ennen kesälomaasi, ja pääset nauttimaan kesästä uudessa kodissasi.

Parhaassa tapauksessa rakennusprojekti valmistuu jo hyvissä ajoin ennen kesälomaasi, ja pääset nauttimaan kesästä uudessa kodissasi. Miksi et siis ryhtyisi tuumasta toimeen ja toteuttaisi talounelmaasi jo tulevan talven aikana?

Valmiiksi suunniteltu talomalli eli mallistomalli on kustannustehokas vaihtoehto oman hirsitalon toteuttamiseksi. Kuvassa Tuusulan asuntomessuilla nähtävä Honka Huomen.Valmiiksi suunniteltu talomalli eli mallistomalli on kustannustehokas vaihtoehto oman hirsitalon toteuttamiseksi. Kuvassa Tuusulan asuntomessuilla nähtävä Honka Huomen.

Talvirakentajana toteutat taloprojektin edullisemmin

Kun ajoitat rakentamisen talvikuukausille, olet oikeutettu myös Hongan tarjoamiin tuntuviin talvirakentajan etuihin, jotka ovat voimassa 31.8.2020 asti. Kampanjan ajan Hongan suosikkimallit, kuten Honka Pyry, Lumi, Oula, Huomen ja Auvo, ovat saatavilla edullisemmin erikoishinnoin. Myös Hongan suunnittelupalvelu on nyt käytössäsi -50 %:n erikoishintaan.

Lue lisää vinkkejä, miten hirsitalon voi rakentaa kustannustehokkaasti >>>

Lataa opas hirsitalon budjetointiin

Haluatko lisätietoa? Jätä Hongalle yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
8.6.2020