Ajat muuttuvat ja niin muutumme mekin

Jokaisella on oma talounelmansa, jonka toivoo täyttävänsä jossakin vaiheessa elämää tai elämäntilanteiden muuttuessa ja Kastelli tarjoaa peräti 20 erilaista talomallistoa täyttääkseen nämä tarpeet. Vaikka tuhannet rakentajaperheet ovat löytäneet unelmakotinsa Kastellin ajattomien suosikkimallien joukosta, päätettiin kuitenkin uudistaa menestysmalleja mm. lyhyemmillä räystäillä, suuremmilla ikkunoilla ja freesimmillä nykyaikaisilla värisävyillä.

Kastellin laajasta talomallistosta löytyy varmasti jokaiselle se tärkein ja kaunein - unelmakoti.

1920Plazia 154178 PU

Olisiko korkea aika aloittaa oman talon rakentaminen? TÄMÄ KESÄ on se oikea!

Tästä koko kevään kestäneestä poikkeustilasta huolimatta taloja on myyty ja rakennettu hyvin. Vielä on kuitenkin kesää jäljellä, joten aloittaisitko unelmakotisi suunnittelun ja rakentamisen jo tänä kesänä luotettavan talotoimittajan kanssa?

Muistathan, että talomalleja on mahdollista räätälöidä pohjaratkaisujen ja muidenkin tarpeiden osalta halutun mukaisiksi. Ota nyt suuri askel kohti talounelmaasi ja varaa aika talosuunnitteluun lähimmältä Kastelli-kauppiaalta. Tapaaminen onnistuu myös etänä videopuhelun välityksellä.

Ota yhteyttä Kastelli-kauppiaaseen


Kastelli uudisti menestysmalleja historiaa kunnioittaen ‒ katso uudistetut suosikkitalomallit

Kastelli on ollut luotettava ja vastuullinen talotoimittaja vuosien ajan ja yli 26 vuoden ajan Suomen ostetuin talomerkki. Kastelli, joka tarkoittaa linnaa, jykevää ja vakaata turvapaikkaa asukkailleen, on osa tänä juhlavuonna 100 vuotta täyttävää Harjavaltakonsernia, joka tunnetaan myös Puustellikeittiöistä.

Kastelli haluaa luoda kestäviä ratkaisuja ja ajattomia taloja, joista asukkaat voivat nauttia elämästä sukupolvien ajan. Suomalainen rakentamisperinne on aina ollut ympäristöä kunnioittavaa, mutta Kastellilla tähän on panostettu erityisen paljon jo historiansakin perusteella. Nyt uudistetut suosikkitalomallit on tuotu hillitysti nykyaikaan, vanhaa kunnioittaen, mutta aikaa kestävillä uudistuksilla. 

Alppila 105/129

Alppila sai lisää tyylikkyyttä julkisivuunsa lyhyemmillä räystäillä ja uusilla upeilla tyylikkäillä värisävyillä. Alppilan alakerrassa muutosta on kokenut mm. L-keittiö, jonne on tuotu tyylikäs saareke ja eteinen sai lisää kaappitilaa. Kodinhoitohuone sai syvennyksen WC:lle ja teknistä tilaa muotoiltiin uudelleen. Yläkerrassa vaatehuone muutettiin kaapistoiksi ja makuuhuoneissa on myös uudet nykyaikaiset tyyliin sopivat kaapistot.

Tutustu lisää:

Alppila 105/129

Alppilassa makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa – keittiö, olohuone ja kodinhoitotilat alakerrassa.Alppilassa makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa – keittiö, olohuone ja kodinhoitotilat alakerrassa.

Puistola 120/146

Puistolassa saa nauttia vaikka aamukahvinsa valoisalla ja tilavalla kuistilla.Puistolassa saa nauttia vaikka aamukahvinsa valoisalla ja tilavalla kuistilla.

Keittiö-olohuonetilaa on suurennettu siirtämällä tekninen tila kodinhoitohuoneen kohdalle, joka vuorostaan siirtyi yläkertaan. Muutoksen myötä saunan yhteyteen tuli iso pukuhuone. Eteiseen lisättiin kaapistoa josta seurasi ikkunamuutoksia. Nyt Puistolan näyttävät isot ikkunat päästävät huoneisiin ihanaa luonnonvaloa vuorokauden ympäri. Keittiöön lisättiin saareke ja tämän myötä L-keittiömalli sai vaihtua suoraksi malliksi. Yläkerrassa on nyt suihkullinen WC ja makuuhuoneiden toimivuutta on lisätty kaapistomuutoksilla.

Tutustu lisää:

Puistola 120/146

Plazia 101/119

Plazia 101/119 on kompaktimpi kokonaisuus 104/122-mallista, jossa huonejärjestystä ei ole muutettu millään tavalla. Keittiö ja olohuone ovat edelleen iso yhtenäinen tila ja keittiösaareke on jopa suurempi kuin alkuperäisessä mallissa. Takka on muuttanut väliseinälle ja taloon on tuotu Coppi-talotekniikkatila. Taloon saa tarvittaessa myös toisen WC:n. Ulkonäkö koki muutoksen jyrkemmän katon ja kuistien seinäkkeiden kautta.

Tutustu lisää:

Plazia 101/119

Plaziasta kehittyi pienempi kompakti kokonaisuus pohjaratkaisua muotoilemalla.Plaziasta kehittyi pienempi kompakti kokonaisuus pohjaratkaisua muotoilemalla.

Plazia 132/149

Plazia 132/149-talomallin edeltäjä on Plazia 140/161-malli, jota nyt pienennettiin säilyttäen sama määrä makuuhuoneita.Plazia 132/149-talomallin edeltäjä on Plazia 140/161-malli, jota nyt pienennettiin säilyttäen sama määrä makuuhuoneita.

Tässä mallissa vanhanmallinen L-keittiö sai vaihtua suoraksi ja keittiöön tuli iso saareke. Päämakuuhuoneesta on nyt käynti pesutiloihin, jonne saa optiona toisen WC:n joko lisäämällä wc-istuimen pesuhuoneeseen tai muuttamalla laatoitetun vaatehuoneen WC:ksi. Saunassa on nyt lasiseinä vakiona.

Tutustu lisää:

Plazia 132/149

Plazia 152/178 H

Suurimmat muutokset tähän talomalliin on tuotu julkisivun ilmeeseen moderneilla värisävyillä, suuremmilla ikkunoilla, katosten seinäkkeillä sekä pystyrimoituksilla. Teknistä tilaa on pienennetty, joten asuintilaa on tullut sen myötä lisää.
Saunaosaston huonejärjestystä on muutettu, sinne saatiin myös erillinen WC ja tilavaraus minikeittölle. Halutessaan suihkun saa myös talon puolelle kodinhoitohuoneeseen, jonne suihkulle on jätetty tilavaraus.

Tutustu lisää:

Plazia 152/178 H

Plazia 152/178 H-talomalli on L-muotoinen ja siinä on harjakatto. Mallia on saatavissa myös pulpettikattoisena.  Tässä talomallissa on erillinen saunaosasto.Plazia 152/178 H-talomalli on L-muotoinen ja siinä on harjakatto. Mallia on saatavissa myös pulpettikattoisena. Tässä talomallissa on erillinen saunaosasto.

Plazia 152/178 PU

Tässä pulpettikattoisessa mallissa on avara olokeittiö ja oma erillinen saunaosasto tupineen.Tässä pulpettikattoisessa mallissa on avara olokeittiö ja oma erillinen saunaosasto tupineen.

Myös pulpettikattoinen Plazia 152/178 PU-talomalli on läpikäynyt samat uudistukset, kuin harjakattoinen sisarensa. Tässä mallissa keittiön ja olohuoneen yhteisessä tilassa on korkealle kohoava sisäkatto, joka olohuoneen suurennettujen ikkunoiden kanssa tekee tilasta nyt entistäkin hulppeamman. Julkisivuun on lisätty seinäkkeet sisääntulokatoksen molemmille sivuille sekä saunatuvan terassille.

Tutustu lisää:

Plazia 152/178 PU

Plazia 154/178 H

Tämä talomalli on edellisten Plazia-mallien sisarmalli, josta löytyy hieman suurempi taloon kiinnitetty saunatupa. Saunatupaan pääsee suoraan oleskelutiloista. Saunatupaan on lisätty myös erillinen WC. Vaatehuonepari on muutettu lisähuoneeksi, jolloin makuuhuoneita on nyt neljä. Mallia voidaan tarpeiden mukaan muokata esim. kolmen makuuhuoneen taloksi, jolloin yksi huoneista vapautuu vaatehuoneeksi.

Tutustu lisää:

Plazia 154/178 H

Plazia 154/178 H on harjakattoinen L-muotoinen talomalli, jossa on avara olokeittiö ja saunaosasto omassa siivessään.Plazia 154/178 H on harjakattoinen L-muotoinen talomalli, jossa on avara olokeittiö ja saunaosasto omassa siivessään.

Plazia 154/178 PU

Tässä pulpettikattoisessa L-muotoisessa talossa on saunaosasto omassa siivessään.Tässä pulpettikattoisessa L-muotoisessa talossa on saunaosasto omassa siivessään.

Plazia 154/178 PU on pulpettikattoinen versio edellä esitellystä mallista ja tässäkin mallissa teknisen tilan pienentämisellä saatiin kasvatettua asuintilaa. Muutoin muutokset ovat samat kuin harjakattoisessa mallissa, mutta tässä mallissa terassin ja sisääntulokatoksen pystyritilät on muutettu umpinaisiksi seinäkkeiksi.

Tutustu lisää:

Plazia 154/178 PU

Veistos 105/131 + 105/131

Toiveisiin on vihdoin vastattu ja huippusuositusta kaksikerroksisesta Veistos 105/131-talomallista on tehty paritaloversio. Kaksi mallia on nyt kytketty toisiinsa peilikuvina, jolloin mahdollistuu se, että sisääntulot ja terassit ovat etäällä toisistaan tarjoten edelleen yksityisyyttä asukkailleen. Veistos sopii äärimmäisen hyvin mm. kapeille kaupunkitonteille.

Tutustu lisää:

Veistos 105/131 + 105/131

Vesitos 105 on näyttävä paritalo.Vesitos 105 on näyttävä paritalo.

Kastellin talomalleihin saa halutessaan luonnollisen puukuitueristeen - Kastelli Green™, jonka myötä kotisi on aito ja ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on puuta.


Luonnollinen puukuitu on äärimmäisen hyvä eristevaihtoehto allergiaperheelle!

Kastelli Green™ -talojen hyvä sisäilma muodostuu hengittävän rakenteen ansiosta. Kastelli Green™ -taloissa ilmansulku on höyryä läpäisevä Intello-höyrynsulkukangas.

Luonnollisessa puutalossa ilmankosteus pysyy tasaisena, joka on asumisviihtyvyyden kannalta merkittävää. Puutalon kosteutta tasaava rakenne pitää huoneilman kosteuden miellyttävällä tasolla ympäri vuoden. Kastelli Green™ -talot ovat aitoja puutaloja, joissa lämmöneristeet ja tuulensuojalevyt ovat puukuitua.

Tutustu Kastelli GREENiin>> 

Sanotaan, että puulla eristetty talo on myös ekoteko.Sanotaan, että puulla eristetty talo on myös ekoteko.

Ekovillan hyödyt kodillesi

  • Ekovillan avulla kodistasi tulee lämmin ja hyvinvoiva.
  • Ekovillan avulla, kotisi saa hengittää tavalla, joka tasaa sisäilman kosteudenvaihtelua luonnollisesti.
  • Ekovilla on ekoteko eli se valmistetaan kierrätetystä puukuidusta, esimerkiksi lukemistasi sanomalehdistä. Puukuitueristeen valmistus ja käyttö hillitsevät ilmastonmuutosta, koska puutalo sitoo varastoimansa hiilen koko elinkaarensa ajan.

Tutustu ja rakastu sinäkin Kastellin talomalleihin!

Lue lisää Kastellista Talovertailu.fi-sivustollamme

Kastelli - Talovertailu.fi

Onhan sinullakin jo Kastellin talokirja 2019-2020? Tilaa tästä omasi!

 
Julkaistu
8.6.2020