Pidetään kodeistamme huolta: Uponor KOTI –järjestelmätodistus

Koti on meille tärkein paikka. Varsinkin suomalaisille on itsestään selvää, että kotona on puhdasta vettä, lämpöä, viileyttä ja raikasta ilmaa tarpeen mukaan. Koska talotekniikka on usein piilossa, se unohtuu helposti. Usein sen merkityksen muistaa vasta kun jotain tapahtuu: koti ei lämpenekään syksyllä ilmojen viilennyttyä tai putki alkaa vuotaa aiheuttaen tuhoja talon rakenteissa.

Uponor-jarj todistus irti_1_inkku

Uponor KOTI –remonteista saat järjestelmätodistuksen

Uponor on yli sadan vuoden Suomessa toiminut vastuullinen yritys, joka valmistaa ja tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja turvalliseen veden jakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan. Uponor noudattaa Suomen kuluttajansuoja- sekä tuotevastuulakia. Uponorin tuotteistaan kantama vastuu ei ole rajattu erikseen määriteltyyn takuuaikaan.

Uponor KOTI –järjestelmätodistus on omakotitalon omistajalle tärkeä dokumentti, joka kertoo mitä LVI-järjestelmiä taloon on asennettu ja kuka on asentaja. Asennuksen valmistuttua asennusliikkeen edustaja täyttää todistuksen ja toimittaa sen Uponorille, joka kirjaa todistuksen tiedot järjestelmiinsä ja lähettää sen asiakkaalle. Uponor vastaa omien tuotteidensa laadusta ja kestävyydestä ja asentaja vastaa tekemästään työstä. Järjestelmätodistus on erinomainen dokumentti esim. kiinteistöä myytäessä tai uusia huoltotoimia suunniteltaessa.

Yksityisasiakkaille Uponor vastaa tuotteidensa laadusta ja kestävyydestä tuotteiden oletetun käyttöiän ajan kuluttajansuojalain mukaisesti.

LVI-tekniikka (Lämpö, Vesi, Ilma) saattaa tuntua asialta, jonka miettimiseen ei haluaisi käyttää paljon aikaa. Onneksi on kuitenkin olemassa laitteita, palveluita ja ammattilaisia, joiden avulla voit uudistaa kotiasi, ehkäistä vahinkoja ja jotka tulevat avuksi hädän hetkellä. Pidetään siis kodeistamme huolta!

Mitä järjestelmiä tarvitset? - Jätä yhteydenottopyyntö


 
Päivitetty
30.9.2021