Betonikorjausjärjestelmän avulla korjaat betonivauriot

Aina joskus käy niin, että betoniseinä tai -lattia vaurioituu. Koko lattiaa tai lattiapintaa ei ole kuitenkaan mielekästä uusia, etenkään jos vauriokohta ei ole kovin suuri. Betonipintojen korjaukseen on kehitetty ratkaisuksi järjestelmä, oletko sinä kuullut REP-betonikorjausjärjestelmästä?

Betonipintojen korjaukseen on kehitetty ratkaisuksi REP-betonikorjausjärjestelmä.Betonipintojen korjaukseen on kehitetty ratkaisuksi REP-betonikorjausjärjestelmä.

Tällainen on REP-betoninkorjausjärjestelmä:

Järjestelmä koostuu kahdesta eri vaihteesta, jossa kummassakin on käytössä oma tuotteensa. Työvaiheet aloittaa luonnollisesti paikattavan alustan puhdistus irtoliasta ja roskasta sekä irtopölystä. Myös vaurioitunut betoni tulee poistaa joko mekaanisesti tai esimerkiksi hiekkapuhallusta käyttäen. Puhdistus viimeistellään pesemällä pinnat ja puhdistamalla näkyvät teräkset ruosteesta.

Puhdista näkyvät teräkset sekä betonipinta huolella.Puhdista näkyvät teräkset sekä betonipinta huolella.

Korjausjärjestelmän ensimmäisessä vaiheessa suoritetaan varsinainen paikkaus, jossa käytetään weber REP 25+ Korroosiopaikkauslaastia. Korroosiopaikkauslaasti tulisikin levittää mahdollisimman pian terästen puhdistuksen jälkeen. Ennen korjaustöiden aloittamista on hyvä huomioida, että korjattava kohta kastellaan edellisenä päivänä ja juuri ennen työn aloitusta pinta kostutetaan uudelleen. Huomioi, että näkyvää vettä ei saa jäädä pinnoille, eli pinnan on oltava ns. mattakostea. Pinnan kostutuksen jälkeen, levitä paikattavaan kohtaan Korroosiopaikkauslaasti ohuelti ja hiero se paikoilleen käyttäen pensseliä – näin saadaan teräkselle uusi suoja sekä tartuntapinta lopulle weber REP 25+ Korroosiopaikkauslaastille. Tasoita laasti paikoilleen teräslastalla, mutta jätä pinta karkeaksi seuraavaa vaihetta varten..

weber REP 25+ Korroosiopaikkauslaasti soveltuu betonirakenteiden oikaisuun, täyttöön ja paikkaukseen niin vaaka- kuin pystypinnoillekin käsin tehtävänä laastipaikkauksena.


Lisää tietoa tuotteen sekoituksesta, työstöstä sekä jälkihoidosta löydät täältä.

Levitä ohut kerros huolellisesti käyttäen apuna pensseliä.Levitä ohut kerros huolellisesti käyttäen apuna pensseliä.

REP-betoninkorjausjärjestelmän toisena vaiheena on weber REP 975 Tasoituslaasti KARKEAn levitys aikaisemmin tehdyn paikkauksen päälle. Huomioi, että korroosiopaikkauslaastin on pitänyt antaa kuivua rauhassa 5 vuorokautta. Kuten aikaisemmassakin vaiheessa tulee pinta kostuttaa edellisenä päivänä.

Paina ja työstä tasoituslaasti huolella alustaan käyttäen joko koneellisesti tai käsin teräslastaa käyttäen. Pinnasta tulee tehdä yhtenäinen ja huokoseton, jotta lopullinen maalipinta saadaan siistiksi.

weber REP 975 Tasoituslaasti KARKEAn lisätietoja löydät täältä.

750 REP-pakkaukset-rakkaudesta-repiin-960x540

Knoppitietoa tuotteista:

weber REP 25 + Korroosiopaikkauslaasti:

 • Tuotteessa yhdistyy kahden tuotteen ominaisuudet
 • Nopeuttaa työtä, sillä et tarvitse enää erillistä terästen suojausta; tuote sisältää korroosioinhibiittorin terästen suojaukseen
 • Soveltuu jopa 100 mm kertatäyttöihin
 • Sementtipohjainen, polymeerimodifioitu (PMC) ja muovikuituvahvisteinen
 • Soveltuu erityisesti julkisivukorjauksiin
 • Betonirakenteille, joiden lujuus on alueella 20… 35 MPa. Lujemmille betoneille käytetään weber REP 45 Paikkauslaastia.

weber REP 975 Tasoituslaasti KARKEA:

 • Sementtipohjainen ja polymeerimodifioitu (PMC)
 • Ruiskutettava tai käsin levitettävä
 • Hidastaa kosteuden ja hiilidioksidin tunkeutumista alusbetoniin
 • Käyttökohteena betonipinnassa esiintyvien huokosten sulkeminen ja pinnan epätasaisuuksien tasaaminen ennen pinnoitusta
 • Pakkasenkestävä R2-luokan harmaa ylitasoituslaasti
 • Maksimi raekoko 1,2 mm
 • Soveltuu seinään ja lattiaan
 • Suositeltava kerrospaksuus 3-10 mm

 
Julkaistu
1.6.2020