Vuoden 2019 Uponor KOTI -kumppani valittu

LVI-asennus Jarno Mäkelä Oy Ylöjärven Ylisistä on palkittu vuoden 2019 Uponor KOTI -kumppanina. Jo perinteeksi muodostunut Uponor KOTI -kumppani -titteli on vuosittain jaettava huomionosoitus yhdelle Uponorin luotettavalle LVI-alan kumppaniyritykselle. Palkinto on jaettu vuodesta 2012 lähtien.

– Uponor KOTI- kumppaniverkostoon kuuluu Uponorin kanssa sopimussuhteessa olevia LVI-alan ammattilaisia, joiden työn laatuun voi vilpittömästi luottaa, kertoi palkinnon luovuttanut myyntipäällikkö Sami Merasto Uponorilta. Uponor KOTI -kumppaniverkostoon kuuluu noin 100 yritystä eri puolilla Suomea. Kaikki verkostossa toimivat yritykset on koulutettu asentamaan Uponorin järjestelmiä, joten asiakas voi luottaa siihen, että työn laatu on korkeatasoista.

Sami Merasto kertoo, että sopimusverkoston jäsenet ovat yleensä Uponorin pitkäaikaisia kumppaneita, joiden ammattimaista työn jälkeä on helppo suositella asiakkaille. Yksi palkitsemiskriteeri onkin asiakkailta saatu palaute.
 

"Asiakaspalautteet LVI-asennus Jarno Mäkelän toiminnasta ovat olleet yksinomaan positiivisia."

Vuoden 2019 Uponor KOTI -kumppani on LVI-asennus Jarno Mäkelä Oy. Palkinnon vastaanottivat toimitusjohtaja Jarno Mäkelä ja taloushallinnosta vastaava Minna Mäkelä.Vuoden 2019 Uponor KOTI -kumppani on LVI-asennus Jarno Mäkelä Oy. Palkinnon vastaanottivat toimitusjohtaja Jarno Mäkelä ja taloushallinnosta vastaava Minna Mäkelä.

– Uponorille tulleet asiakaspalautteet LVI-asennus Jarno Mäkelän toiminnasta ovat olleet yksinomaan positiivisia. Lisäksi palkitun yrityksen ammattilaiset ovat kouluttautuneet asentamaan useita Uponorin järjestelmiä, joten yrityksen ammattitaito ja osaaminen on todella monipuolista. Yritys on myös mukana aktiivisesti Uponor KOTI -palvelukonseptissa ja sen kehittämisessä, kertasi Merasto palkitsemisperusteita.

Aiempina vuosina palkitut Uponor KOTI -kumppanit:

v. 2018: Teamtech Oy, Tuusula
v. 2017: Nascotec Ky, Kouvola
v. 2016: TR LVI-Palvelut Oy, Pori
v. 2015 Vesitek Oy, Tampere (Lopettanut toimintansa)
v. 2014 LVI-Dalton Oy, Nurmijärvi
v. 2013 LVI-Putkilinkki Oy, Lahti
v. 2012: Semax-Team Oy, Vainikkala

Uponor KOTI -palavelujen yhteydenottopyynnöt


 
Julkaistu
27.5.2020