Yksilöllisesti suunniteltu koti – juuri sinulle

Rakennusprojektit ja remonttikohteet ovat aina yksilöllisiä aivan kuten asukkaatkin, joille koteja tehdään. Siksi myös ammattitaitoiselta suunnittelutyöltä vaaditaan asiakaslähtöisyyttä ja ketterää muuntautumista erilaisiin tarpeisiin.

Haaveet yksilöllisestä unelmien kodista on helpompi muuttaa todeksi ilman ikäviä yllätyksiä ja budjetin paukkumista, kun suunnittelutyö toteutetaan ammattitaidolla. Haaveet yksilöllisestä unelmien kodista on helpompi muuttaa todeksi ilman ikäviä yllätyksiä ja budjetin paukkumista, kun suunnittelutyö toteutetaan ammattitaidolla. 

Monet meistä haaveilevat uniikista unelmien kodista, jossa oman perheen toiveet ja tarpeet tulevat huomioiduksi parhaalla mahdollisella tavalla. Uutta kotia rakennettaessa tai vanhaa remontoidessa omat visiot kannattaakin käydä esittelemässä heti hankkeen alkumetreillä kokonaisuudet hallitsevalle suunnittelualan ammattilaiselle. Ammattitaitoisella suunnittelutyöllä varmistetaan hallittu ja onnistunut lopputulos, joka on myös budjettisi mukainen.
 

Ammattitaitoisella suunnittelutyöllä varmistetaan hallittu ja onnistunut lopputulos, joka on myös budjettisi mukainen.

Arkkitehti- ja insinööritoimisto Doventus Oy:n kattavasta palveluvalikoimasta voit valita sopivan suunnittelukokonaisuuden aina omien tarpeidesi mukaan. Laajimmillaan kyse on rakennushankkeen kokonaissuunnittelusta, jolloin saat kätevästi samasta toimistosta niin arkkitehti-, rakenne-, sisustus- kuin pihasuunnittelunkin. Lisäksi käytössäsi on Doventuksen laaja yhteistyö- ja asiantuntijaverkosto, jonka avulla myös kokonaissuunnitteluun kytketty LVISA-suunnittelu sujuu mutkattomasti.

Doventuksen arkkitehdit sekä rakenne- ja erityissuunnittelijat hoitavat projektisi alusta loppuun tiiviissä yhteistyössä kanssasi. Kun kaikki langat ovat saman toimiston käsissä, suunnitelmat kehittyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Kun kaikki langat ovat saman toimiston käsissä, suunnitelmat kehittyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Tarvittaessa voit valita myös pienempiä suunnittelukokonaisuuksia. Doventuksen suunnittelupalveluihin kuuluvat kokonaissuunnittelun lisäksi pääsuunnittelu, rakennesuunnittelu, arkkitehtisuunnittelu, valaistussuunnittelu, sisustussuunnittelu ja pihasuunnittelu. Kaikessa suunnittelutyössä hyödynnetään alan viimeisintä tietotaitoa, ja palveluiden keskiössä on luotettava ja sujuva yhteistyö asiakkaan kanssa.

Jos olet epävarma siitä, minkälainen suunnittelukokonaisuus olisi sopivin juuri sinun projektillesi, ole rohkeasti yhteydessä Doventukseen, niin saat ammattilaisnäkemyksen parhaasta ratkaisusta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Doventuksen laajasta palveluvalikoimasta voit valita omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan suunnittelukokonaisuuden. Doventuksen laajasta palveluvalikoimasta voit valita omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan suunnittelukokonaisuuden. 
”Hyvä arkkitehtuuri syntyy kauneuden, toiminnallisuuden ja lujuuden leikkauspisteessä”

Doventus Oy on monialainen arkkitehti- ja insinööritoimisto, joka on luotettavasti jo vuodesta 2003 asti tarjonnut suunnittelu-, projektinjohto- ja valvontapalveluja vaativille asiakkaille. Doventus vie alaa rohkeasti eteenpäin asiakkaita kuunnellen, uutta kehittäen ja laatua tuottaen. Kaiken toiminnan ydin on tyytyväinen asiakas.
− Onnistumme, kun asiakkaamme onnistuu, toimitusjohtaja Tero Seppänen kiteyttää.
© Doventus Oy
© Doventus Oy
doventus_iso_rgb (002)

Haluatko lisätietoa? Jätä Doventukselle yhteydenottopyyntö!

 
Päivitetty
15.6.2021