Liune avasi pop up -gallerian Helsinkiin

Vihdoinkin Liunen kotimaiset seinän sisään liukuvat väliovet ovat nähtävillä Helsingissä. Merkitse kalenteriin 18.5.-26.6.2020 ja tule tutustumaan liukuovia ja taidetta yhdistävään innovaatioon.

Helsingin pop up-myymälässä pääset itse kokemaan Liune liukuovien laadun ja taideovien upeat sävyt.

Helsingin pop up-myymälässä pääset itse kokemaan Liune liukuovien laadun ja taideovien upeat sävyt.

Seinän sisään liukuvat ovet ovat käytännölliset ja eristävät ääntä paremmin kuin kääntyvät kenno-ovet. Liune on suunniteltu Suomessa, suomalaisten rakennusmääräysten mukaiseksi. Liune-malliston ja -tuotteiden yksi tärkeimmistä tavoitteista on lisätä kotien viihtyisyyttä, ja pop-up -liikkeessä sen voi kokea itse.
 

Taiteilija Johanna Oras ja Toimitusjohtaja Leena Lundell.Taiteilija Johanna Oras ja Toimitusjohtaja Leena Lundell.

Pieneenkin tilaan soveltuviin Liunen kotitoimistoratkaisuihin pääsee nyt tutustumaan Kallion pop up -myymälässä osoitteessa Fleminginkatu 12 b, Helsinki. Palvelemme maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin klo 9–17 ja keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9–19. Kallion pop up -myymälässä on esillä muun muassa Liune by Johana Oras -malliston taideovi ”Rakkauden Pyörteissä”.

liune-taideovet-750x422

Tule tapaamaan taiteilijoita

Taiteilijat ovat tavattavissa Liunen pop up -myymälässä seuraavasti:

  • Lotta Sirén 4.6. ja 11.6.
  • Johanna Oras 8.6.
  • Nina Kellokoski 10.6.

Taidetta seinillä, astioissa ja - ovissa!

Kun väliovena liukuu Liune, tilaa jää myös taiteelle. Kallion pop-up -myymälässä on nähtävillä useita kotimaisten taiteilijoiden teoksia, jopa ovissa!

Johanna Oraksen monipuolista tuotantoa on nähtävillä - ja osa ostettavissa - pop-up -liikkeessä. Johanna on suunnitellut yhteistyössä Liunen kanssa upeat taidesisustustuotteet, kuten suuret jääkaapin oven peittävät magneetit, ja oviin printattavat taideteokset.

”Taiteen ei tarvitse riippua seinällä, vaan se voi olla kotona läsnä esineissä, tekstiileissä ja yllättävissäkin paikoissa. Taide on sielulle hunajaa, se luo unelmia, antaa voimaa ja mahdollisuuden rauhoittua kiireisen päivän jälkeen.” -Johanna Oras

Lotta Sirén on nuori ja lupaava taiteilija. Lotta Sirén on nuori ja lupaava taiteilija. 

Nina Kellokosken ottamia valokuvia käytetään muun muassa hyvinvointivalmennuksissa ja ammattiterapiassa. Valokuvaterapeuttisissa kuvissa yhdistyvät hienot mielentilat ja tunnelmat, ja niiden vaikutusta voi hyödyntää mainiosti myös kodin sisustusratkaisuissa. Ninan ottamia terapiakuvia on painettu Liunen ovipintoihin sekä virkistämään että rauhoittamaan kodin arkea. ”Tutkimusten mukaan valokuva vaikuttaa ihmisen psyykeen voimakkaasti”, Nina kertoo. ”Valokuva tekee aivoille hyvää.”

Lotta Sirén on uusi taidelupaus, jonka työt ovat saavuttaneet nopeasti suosiota. Nuoren naisen raikas ote tuo Liunen taidemallistoon uusia ja rohkeita sävyjä. Liunen pop-up -myymälässä on nähtävillä useita Lotan töitä, joita saa myös Liunen oviin printattuna.

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan tulevaisuuden kotitoimistoratkaisuista Liunen pop up -myymälään osoitteeseen Fleminginkatu 12B, Helsinki!

Lue lisää pop up myymälästä >>

Johanna Oraksen taideastioita saatavana pop up -galleriasta. Johanna Oraksen taideastioita saatavana pop up -galleriasta. 

Aukioloajat:
maanantai, tiistai ja perjantai klo 9-17
keskiviikko ja torstai klo 9-19

Pop up myymälä avoinna 18.5.-26.6.2020

Osoite:
Fleminginkatu 12 b, Helsinki


 
Julkaistu
29.5.2020