LVI-remontteihin Uponor KOTI -rahoitus

Uponor KOTI -rahoituksella hankit kätevästi niin pienet kuin isommatkin LVI-remontit sinulle sopivalla kuukausierällä. Kuukausierät ja korko ovat kiinteät, joten tiedät aina etukäteen mitä maksat. Uponor KOTI -rahoitusta varten et tarvitse erillistä vakuutta tai takaajaa.


Lue lisää Uponor KOTI -rahoituksesta

Miksi kannattaa valita Uponor KOTI -käyttövesiremontti?

 1. Uponor on luotettava ja alan pitkäaikainen toimija, joka vastaa tuotteistaan myös tulevaisuudessa.
 2. Uponor-komposiittiputki on maailman ylivoimaisesti asennetuin komposiittiputki.
 3. Remontin tekee paikallinen, Uponorin tuotteet tunteva LVI-alan ammattilainen.
 4. Remontti kestää yleensä vain 1-3 päivää ja talossa voi asua koko remontin ajan.
 5. Huoli vesivahingosta ja sen aiheuttamista haitoista poistuu.
 6. Juomaveden laatu paranee.
 7. Kiinteistön arvo nousee.
 8. Vakuutusmaksut alenevat ja ikävähennykset nollaantuvat.
 9. Asennustyön osuudesta saa verotuksessa kotitalousvähennystä jopa 50%.
 10. Remontin voi maksaa myös rahoituksella, jolloin hinta jakautuu pienempiin eriin useammalle kuukaudelle.

 1. 1. Energiatehokkuus
  Tavoitteena on, että lämpöä on siellä missä tarvitaan, juuri sen verran kuin tarvitaan. Sekä patteri- että lattialämmityskohteissa voi riittää joskus pelkkä järjestelmän säätö, joskus tarvitaan isompi päivitys. Säästöä tulee pitkässä juoksussa myös kukkarolle, eikä lämpö valu harakoille. Jo 1 ºC:n alennus huonelämpötilassa on noin 5 %:n säästö lämmityskuluissa.

  2. Älykkäät järjestelmät ja integraatiot
  Nykyajan älykoteihin on saatavilla monenlaisia integraatioita. Valaistusta ja lämmitystä voidaan helposti säätää samalla järjestelmällä ja tulevaisuudessa tullaan näkemään vieläkin kekseliäämpiä ratkaisuja.

  3. Käyttäjäystävälliset ratkaisut
  Nykyaikaiset järjestelmät ovat helppokäyttöisiä. Esimerkiksi etäkäyttömahdollisuus takaa sen, että lomalle lähtö ja paluu sujuvat miellyttävästi. Kodin lämpötilan voi säätää poissa ollessa alhaisemmaksi ja loman loppuessa voi ennakoida kotiinpaluuta ja nostaa lämpötilan takaisin normaaliksi.

  4. Mukavuus
  Epätasaisesti jakautunut lämpö tuntuu ikävältä. Kun lämmitysjärjestelmä on balanssissa, sitä ei tarvitse miettiä. Mukavuutta lisää se, että eri huonetiloihin voi valita eri lämpötilan. Esimerkiksi makuuhuoneessa voi olla viileämpää, kun taas kylpyhuoneessa lämpöä tarvitaan enemmän.

  5. Luotettavuus
  Uponor on luotettava ja alan pitkäaikainen toimija, joka vastaa tuotteistaan myös tulevaisuudessa. Uponor KOTI -remontit ja säätöpäivitykset tekee paikallinen, Uponorin tuotteet tunteva LVI-alan ammattilainen.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Julkaistu
25.5.2020