Linjalattiakaivo tuo lisää vapautta unelmien kylpyhuoneen toteuttamiseen

Vieser Line on ainoa kotimainen linjalattiakaivo. Sen innovatiivisuus tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia ainutlaatuisten kylpyhuoneratkaisujen toteuttamiseen. Upean designkannen alla on aina helposti asennettava ja puhdistettava sekä käytössä luotettava lattiakaivojärjestelmä.

Vieser Line sopii yhteen todella suurenkin laatan tai kivilevyn kanssa, joten kylpyhuoneeseen saadaan yhtenäiset lattiapinnat ilman ylimääräisiä saumoja.Vieser Line sopii yhteen todella suurenkin laatan tai kivilevyn kanssa, joten kylpyhuoneeseen saadaan yhtenäiset lattiapinnat ilman ylimääräisiä saumoja.

Haluatko kylpyhuoneesi lattiaan näyttävää suurikokoista laattaa? Vieser Line -linjalattiakaivo on äärimmäisen kaunis ja käytännöllinen ratkaisu, sillä se mahdollistaa lattiapinnan yhtenäisyyden ja kaivon vapaan sijoittelun.

Linjalattiakaivoa käytettäessä lattian kaato voidaan tehdä yhteen suuntaan kuin talon pulpettikatossa, eikä laattoja näin ollen tarvitse leikata segmentteihin kaadon muodostamiseksi kaivon ympärille joka suunnasta. Tiloissa, joissa on useampia suihkuja, useiden linjalattiakaivojen asentaminen toistensa viereen seinän vierustaa seuraten onnistuu myös helposti.

Vieser Line -linjalattiakaivo on saatavana nyt myös aiempaa suuremmassa koossa, sillä mallisto täydentyi viime kesäkuussa 1 000 mm:n pituisella laatoitettavalla kannella. Lisäksi laatoitettavan kannen mittavaihtoehtoina ovat 700, 800 ja 900 mm.

Vieser Linen laatoitettavaan kanteen voidaan laittaa paitsi isoa myös pientä laattaa, kuten mosaiikkia.Vieser Linen laatoitettavaan kanteen voidaan laittaa paitsi isoa myös pientä laattaa, kuten mosaiikkia.
Kannen voi myös täyttää erilaisilla massoilla, kuten esimerkiksi mikrosementillä tai hartsilla.Kannen voi myös täyttää erilaisilla massoilla, kuten esimerkiksi mikrosementillä tai hartsilla.

Linjalattiakaivon laatoitettava kansi avaa mahdollisuuden monenlaisten materiaalien ja kuosien käyttöön. Kantta voi halutessaan korostaa erivärisellä laatalla tai kivilevyllä − tai sen voi lähes häivyttää osaksi lattiapintaa käyttämällä samaa laattaa tai pinnoitetta kuin ympäröivässä lattiassa.

Pinta-alaltaan kaikenkokoiset laatat sopivat ratkaisuun, joten asukas voi tehdä valinnan pelkästään omien mieltymysten perusteella. Kun kiinnitystapana käytetään laastia, kanteen asennettavan laatan maksimipaksuus on 12 mm. Laattaliiman avulla kanteen saadaan kiinnitettyä jopa 15 mm paksu laatta.

Vieser Line mahdollistaa tavallisesta poikkeavienkin laattapintojen yhtenäisen ilmeen, jolloin upea kuviointi pääsee kunnolla oikeuksiinsa.

Vieser Line mahdollistaa tavallisesta poikkeavienkin laattapintojen yhtenäisen ilmeen, jolloin upea kuviointi pääsee kunnolla oikeuksiinsa.

Varma ja helppo asennus takaa turvallisuuden – katso Vieser Line -asennusvideo

Laatoitettavien vaihtoehtojen lisäksi Vieser Line on saatavilla ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kansilla. Polttopulverimaalatuilla, tyylikkään mattamustilla teräskansilla on kaksi eri ritiläleveyttä ja pituusvaihtoehtoa (800 ja 900 mm).

Vieser Line on yhteensopiva suositun Vieser One -lattiakaivon kanssa, minkä ansiosta upean designkannen alla on aina helposti asennettava ja puhdistettava sekä käytössä luotettava lattiakaivojärjestelmä. Kaikki Vieserin lattiakaivot ovat 100-prosenttisesti sertifioituja ja tyyppihyväksyttyjä.

Linjalattiakaivo vai perinteinen kaivo? Lue lisää aiheesta täällä >>>.

Vieser Linen mattamustia teräskansia on saatavilla kapealla ja leveällä rimoituksella.Vieser Linen mattamustia teräskansia on saatavilla kapealla ja leveällä rimoituksella.
Vieser Line voidaan sijoittaa joustavasti ja turvallisesti omaa silmääsi miellyttävään paikkaan, joko kiinni seinään tai vähän irti seinästä. Kaivo voi olla myös ”ojana” suihkujen välissä, jolloin kaato tehdään kahdesta suunnasta.Vieser Line voidaan sijoittaa joustavasti ja turvallisesti omaa silmääsi miellyttävään paikkaan, joko kiinni seinään tai vähän irti seinästä. Kaivo voi olla myös ”ojana” suihkujen välissä, jolloin kaato tehdään kahdesta suunnasta.

Haluatko lisätietoa? Jätä Vieserille yhteydenottopyyntö!

 
Päivitetty
26.11.2020