Linjalattiakaivo tuo lisää vapautta unelmien kylpyhuoneen toteuttamiseen

Vieser Line on ainoa kotimainen linjalattiakaivo. Sen innovatiivisuus tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia ainutlaatuisten kylpyhuoneratkaisujen toteuttamiseen. Upean designkannen alla on aina helposti asennettava ja puhdistettava sekä käytössä luotettava lattiakaivojärjestelmä.

Vieser Line sopii yhteen todella suurenkin laatan tai kivilevyn kanssa, joten kylpyhuoneeseen saadaan yhtenäiset lattiapinnat ilman ylimääräisiä saumoja. Kuva on Lohjan asuntomessujen kohteesta Designtalo Idyll.Vieser Line sopii yhteen todella suurenkin laatan tai kivilevyn kanssa, joten kylpyhuoneeseen saadaan yhtenäiset lattiapinnat ilman ylimääräisiä saumoja. Kuva on Lohjan asuntomessujen kohteesta Designtalo Idyll.

Haluatko kylpyhuoneesi lattiaan näyttävää suurikokoista laattaa? Vieser Line -linjalattiakaivo on äärimmäisen kaunis ja käytännöllinen ratkaisu, sillä se mahdollistaa lattiapinnan yhtenäisyyden ja kaivon vapaan sijoittelun.

Linjalattiakaivoa käytettäessä lattian kaato voidaan tehdä yhteen suuntaan kuin talon pulpettikatossa, eikä laattoja näin ollen tarvitse leikata segmentteihin kaadon muodostamiseksi kaivon ympärille joka suunnasta. Tiloissa, joissa on useampia suihkuja, useiden linjalattiakaivojen asentaminen toistensa viereen seinän vierustaa seuraten onnistuu myös helposti. Kaivo voi olla myös ”ojana” suihkujen välissä, jolloin kaato tehdään kahdesta suunnasta.

Vieser Linen laatoitettavaan kanteen voidaan laittaa paitsi suurikokoista myös pientä laattaa, kuten mosaiikkia.Vieser Linen laatoitettavaan kanteen voidaan laittaa paitsi suurikokoista myös pientä laattaa, kuten mosaiikkia.
Kannen voi myös täyttää erilaisilla massoilla, kuten esimerkiksi hartsilla tai mikrosementillä. Kuva on Lohjan asuntomessujen Talo Sensusta.Kannen voi myös täyttää erilaisilla massoilla, kuten esimerkiksi hartsilla tai mikrosementillä. Kuva on Lohjan asuntomessujen Talo Sensusta.

Linjalattiakaivon laatoitettava kansi avaa mahdollisuuden monenlaisten materiaalien ja kuosien käyttöön. Kantta voi halutessaan korostaa erivärisellä laatalla tai kivilevyllä − tai sen voi lähes häivyttää osaksi lattiapintaa käyttämällä samaa laattaa tai pinnoitetta kuin ympäröivässä lattiassa.

Pinta-alaltaan kaikenkokoiset laatat sopivat ratkaisuun, joten asukas voi tehdä valinnan pelkästään omien mieltymysten perusteella. Kun kiinnitystapana käytetään laastia, kanteen asennettavan laatan maksimipaksuus on 12 mm. Laattaliiman avulla kanteen saadaan kiinnitettyä jopa 15 mm paksu laatta.

Vieser Line -linjalattiakaivon laatoitettavan kannen pituusvaihtoehtoina ovat 700, 800, 900 ja 1 000 mm.

Lue myös: Vieser Line hurmaa Lohjan asuntomessuilla

Vieser Line voidaan sijoittaa joustavasti ja turvallisesti omaa silmääsi miellyttävään paikkaan, joko kiinni seinään tai vähän irti seinästä. Kuva on Lohjan asuntomessujen kohteesta Jukkatalo Jalava. Vieser Line voidaan sijoittaa joustavasti ja turvallisesti omaa silmääsi miellyttävään paikkaan, joko kiinni seinään tai vähän irti seinästä. Kuva on Lohjan asuntomessujen kohteesta Jukkatalo Jalava. 
Vieser Line mahdollistaa tavallisesta poikkeavienkin laattapintojen yhtenäisen ilmeen, jolloin upea kuviointi pääsee kunnolla oikeuksiinsa.

Vieser Line mahdollistaa tavallisesta poikkeavienkin laattapintojen yhtenäisen ilmeen, jolloin upea kuviointi pääsee kunnolla oikeuksiinsa.

Varma ja helppo asennus takaa turvallisuuden – katso Vieser Line -asennusvideo

Vieser Line on yhteensopiva kaikkien Vieser One -lattiakaivojen kanssa, minkä ansiosta upean designkannen alla on aina tuttu, helposti asennettava ja puhdistettava sekä käytössä luotettava lattiakaivojärjestelmä. Kaikki Vieserin lattiakaivot ovat sertifioituja ja tyyppihyväksyttyjä.

Lue myös: Linjalattiakaivo vai perinteinen kaivo?

Lue myös: Markkinoiden matalin lattiakaivo vähentää kompromissien tarvetta kylpyhuoneessa

Haluatko lisätietoa? Jätä Vieserille yhteydenottopyyntö!

 
Päivitetty
20.8.2021