Turvaa lämpö kodissasi säällä kuin säällä

Viime talvi oli Suomessa poikkeuksellinen, Suomihan ikään kuin jakautui kahtia. Osassa maata mentiin hienoisissa plusasteissa ja vesisateessa, kun taas toisaalla paukkui pakkanen ja kinokset vain kasvoivat lähes päivittäisten lumipyryjen ansiosta. Yhteistä kuitenkin asuinpaikkakunnasta riippumatta on se, että pirtin piti pysyä lämpimänä, oli ulkona millainen sää tahansa.

Lämpöä kotiin säällä kuin säällä

Useimmissa suomalaisissa kodeissa pääasiallinen lämmönlähde on suora sähkö. Mutta kuten viime aikoina yleistyneet äärimmäiset sääolosuhteet ovat antaneet varoitustaan, kannattaa kotiin hankkia turvaksi myös tulisija, jolla kodin saa miellyttävän lämpimäksi ja lämmintä ruokaa syödäkseen pidemmänkin sähkökatkon osuessa kohdalle.

Puuttuuko siis sinun kodistasi tulisija? Sellainen on mahdollista hankkia myös jälkikäteen.

Tulisija + piippu - käyttövalmiina kahdessa tunnissa

Lisälämpö kotiin on nyt helppo toteuttaa yhteistyössä Valmistulen kanssa. Nopea ja helppo tulisijatoimitus, jonka lopputuloksena on käyttövalmis tulisija piippuineen kahdessa tunnissa.

Tulisijan hankinnassa lähtökohtana on miettiä, minkälainen lämmittäjä sitä onkaan. Onko tulisijalla tarkoitus lämmittää säännöllisesti koko koti ja alentaa näin mahdollista sähkölaskua. Vai onko tulisija ennemmin tunnelman luoja ja hätätilanteiden turvaaja. Myös talon koko vaikuttaa siihen, millaisia lämmitystehoja tulisijalta vaaditaan. Kun liian pieneen tilaan valitaan tehoiltaan liian suuri tulisija, on lopputuloksena tukahduttavan kuuma ja taas vastaavasti liian pienitehoinen tulisija ei riitä tuomaan lämpöä kuin pienelle alueelle.

Piippu nostetaan ylös nosturin avulla ja lasketaan yhtenä elementtinä alas paikoilleen ja liitetään takkaan.Piippu nostetaan ylös nosturin avulla ja lasketaan yhtenä elementtinä alas paikoilleen ja liitetään takkaan.

Mitä eroa on varaavalla takalla ja kiertoilmatakalla?

Lisätietoa piipuista

Valmistulen laajasta tulisija- ja piippuvalikoimasta löytyy usealta valmistajalta konseptiin soveltuvia tuotteita. Valikoimasta löytyvät mm. Tulikiven ja Nordpeisin koko valikoima, Valmistulen valmistamat tyylikkäät OnTakat sekä markkinoiden ainoa ja kokonaan valmis piippu; OnPiippu. Lisäksi valmistuli toimittaa asiakkaan tarpeiden sekä toiveiden mukaan myös muiden valmistajien tulisija- ja hormituotteita. Tulisijatarpeesi voit siis huoletta antaa Valmistulen ratkaistavaksi.

Voit lukea lisää tulisijan asennuksesta täältä

Kiinnostuitko? Tilaa esite ja/tai jätä yhteydenottopyyntö: 
Julkaistu
18.5.2020