Vesilaskutukseen siirtymisen sietämätön keveys

Taloyhtiöt valmistautuvat parhaillaan kulutuksenmukaiseen vesilaskutukseen siirtymiseen ja ovat viestineet asukkaille tulevasta muutoksesta. Muutoksen käytännön vaikutukset ovat kuitenkin asukkaille ja ammattilaisille itselleenkin vielä vieras asia, mutta niihin voi varautua etukäteen. Verto-kohteissa kaiken vesilaskutukseen liittyvän voi jättää Verton huoleksi siirtymällä VertoPro-asiakkaaksi.

Monissa taloyhtiöissä vesilaskutus on perustunut huoneiston henkilömäärään, veden yksikkökustannukseen pinta-alaa kohti ja ollut vuokraan sisällytettynä kiinteänä vesimaksuna. Säästeliäs vedenkäyttäjä on maksanut runsaammin vettä käyttävien naapurien kulutuksesta. Jos maksu on koettu korkeaksi, on vettä saatettu käyttää enemmän, ikään kuin koko rahan edestä.

Kulutuksen mukaiseen laskutukseen siirtyminen tekee vesilaskutuksesta oikeudenmukaista. Jokainen maksaa vedestä juuri sen, mitä kuluttaa, aivan kuin sähköstäkin. Kun vedenkulutuksen seuraaminen tehdään asukkaalle helpoksi esimerkiksi huoneistonäytön tai mobiilisovelluksen avulla, voi vedenkulutus laskea jopa kolmanneksella. Tämä tarkoittaa jopa kymmenen prosentin säästöä energiakustannuksissa ja rahallista etua taloyhtiön kustannuksissa.

VertoPro kattaa kaiken

Me Vertolla olemme halunneet tehdä vesilaskutuksesta taloyhtiöille helppoa ja kustannustehokasta. Siksi kehitimme maailman ensimmäisen älyvesipalvelun, VertoPron. Sen avulla voi jättää vesimittareiden luennan, järjestelmän ylläpidon, laitteiston huollot, asiakaspalvelun, laskutuksen, maksuvalvonnan ja perinnän meidän huoleksemme. Sinä voit keskittyä olennaiseen. Huolehdimme mittarilukemien keräämisestä ja niiden viemisestä laskutusjärjestelmään.

750 VertoPro_1200x600

Huolehdimme siitä, että Verto-vedenmittausjärjestelmämme on aina toimintakunnossa. Autamme sinua myös järjestelmääsi liittyvien rajapintaratkaisujen kanssa. Huollamme yksittäiset vesimittarit lähes reaaliaikaisesti. Järjestelmämme hälyttää myös vesivuodoista ja ennaltaehkäisee suuret vahingot. Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin asukkaiden kysymyksiin. Meillä asiakastyytyväisyys on tutkitusti* huippuluokkaa. Huolehdimme laskutuksesta ja maksuvalvonnasta kokeneen yhteistyökumppanimme kanssa. Yhteistyökumppanimme vastaa jatkotoimenpiteistä, mikäli asukas ei maksa laskua muistutuksista huolimatta.

Kaiken kattava VertoPro-älyvesipalvelu on ainoa, minkä taloyhtiösi tarvitsee.


*Verto teetti yhteistyössä Taloustutkimuksen kanssa helmi-maaliskuussa 2020 asiakaskokemustutkimuksen, jonka mukaan asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä Vertoon.
Tutustu tutkimukseen!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

 
Julkaistu
18.5.2020