Valokatteella luot suojaisan ja rentouttavan paikan puutarhaan

Valokatteella teet itsellesi tunnelmallisen paikan nauttia kevään ja alkukesän ensimmäisistä lämpimistä illoista. Valokatteen alla olet suojassa sateelta, tuulelta ja puista tippuvilta lehdiltä. Valokate mahdollistaa suojaisat illanistujaiset, tähdenlentojen katselut ja vaikkapa retkeilyn kuivana omalla terassilla. Samalla suojaat kukkaset ja terassin sateilta sekä välillä jopa paahtavalta auringolta. Kirkas valokate päästää valon lävitseen, joten se sopii niin terassille kuin pergolaankin. Valokatteesta voidaan rakentaa myös suoja autolle ja muille menopeleille.

Valokatteen alle saat kesän kukkaset ja puutarhakalusteet suojaan paahtavalta auringolta sekä rankkasateilta.Valokatteen alle saat kesän kukkaset ja puutarhakalusteet suojaan paahtavalta auringolta sekä rankkasateilta.

Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka suojaa sateelta, mutta päästää luonnonvalon läpi. Se on jokaista yksityiskohtaa myöten laatutyötä: helposti asennettava, putkisaumojen ansiosta taatusti tiivis ja ulkonäöltään elegantti. Se suojaa myös terassin tai parvekkeen kasveja hallalta ja rankkasateelta päästäen kuitenkin auringon hellimään lehtiä. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. 

Valokatteella saat luotua ihanan keitaan puutarhaan, jossa voit rentouta päivän päätteeksi.Valokatteella saat luotua ihanan keitaan puutarhaan, jossa voit rentouta päivän päätteeksi.
Pitkälle syksyyn voit istua valokatteen suojissa nauttimassa pimenevistä illoista.Pitkälle syksyyn voit istua valokatteen suojissa nauttimassa pimenevistä illoista.

Valokatteet Rakentaja.fi-verkkokaupasta!

Verkkokauppaan >>


Fastlock Uni on kevyt ja helposti taivuteltava valokate. Se taipuu myös kaareviin muotoihin. Näin saadaan katoksien suunnitteluun lähes rajattomasti uusia mahdollisuuksia. Rajana on vain mielikuvitus! Valokatetta valmistetaan useita eri pituuksia (3 m, 3,5 m, 4 m, 5 m ja 6 m) sekä tilauksesta mihin tahansa mittaan.

Fastlock Unilla voit tehdä kaarevia muotoja katoksiin.Fastlock Unilla voit tehdä kaarevia muotoja katoksiin.

Fastlock Uni valmistetaan kestävästä, kirkkaasta polykarbonaatista. Se on ympäristöystävällinen ja iskunkestävä materiaali. Materiaalin pinnalla on vahva UV-suoja, joten kate ei haurastu, harmaannu eikä tummu ajan myötä. Luotettava Fastlock Uni kestää pakkasia, lumikuormia ja rajuimpiakin myrskyjä 10 vuoden takuulla. Sileänä ja likaa hylkivänä se on helppo pitää puhtaana. Ylösnostettujen saumojen ansiosta kate pysyy myös siistin näköisenä vuodesta toiseen.

Suojaisan katteen alle sopii niin kesäkeittiö kuin poreammekin.Suojaisan katteen alle sopii niin kesäkeittiö kuin poreammekin.

Fastlock Uni kiinnitetään ilman läpireikiä

Nerokkaan putkisaumakiinnityksen ansiosta kate asennetaan ilman katteen läpäiseviä ruuvinreikiä, joista vesi pääsisi vuotamaan sisään. Fastlock Uni -valokate koostuu 20 cm leveistä paneeleista, joiden reunoissa on putkisaumat. Levyt kiinnitetään painamalla putkisaumat kiinni toisiinsa. Saumat ovat tiiviit ja ylösnostetut, joten lika ei livahda niihin pesimään. 

Fastlock Uni -valokate kiinnitetään ilman läpireikiä, jolloin vesi ei pääse sisään kiinnityskohdista.Fastlock Uni -valokate kiinnitetään ilman läpireikiä, jolloin vesi ei pääse sisään kiinnityskohdista.


Fastlock Unilla rakentaminen sujuu tavallista katetta turvallisemmin, sillä kiinnitys tapahtuu katteen alapuolelta. Näin rakentajan ei tarvitse kiivetä katteen päälle. Katelevyt kiinnitetään toisiinsa painamalla reunassa olevat putkisaumat toisiinsa. Putkisaumat puolestaan kiinnitetään ruoteisiin järjestelmään kuuluvilla kiinnikkeillä. Jos katettava ala on pieni, voidaan katelevyt koota valmiiksi maassa ennen asennusta. Fastlock Unia on helppo käsitellä, sillä neliömetri katetta painaa alle kaksi kiloa.

Kiinnostuitko valokatteista tai haluaisitko tietoa muista katemateriaaleista? ​​​​​​​Jätä yhteydenottopyyntö

 
Päivitetty
7.5.2021