Autotalli itse nikkaroiden tai valmiina pakettina suurelementeistä

Suurelementtitoimituksen ehdottomana etuna on toimituksen nopeus ja tehdasvalmistuksen laatu. Mestaritallien neljästä toimitusvaihtoehdosta löytyy varmasti sopiva kokonaisuus niin omatoimirakentajalle kuin valmista autotallipakettia etsivälle. Loppukesän ja syksyn talliprojektin suunnittelu on hyvä aloittaa nyt!

Sateelta suojaan asennettu autotallikatos. Päätykolmiot voi halutessaan valita myös valmiiksi tehtyinä.Sateelta suojaan asennettu autotallikatos. Päätykolmiot voi halutessaan valita myös valmiiksi tehtyinä.

Suurelementtitoimitus sopii omatoimirakentajalle

Mikäli rakennustaitoa löytyy itseltä tai lähipiiristä, on hyvä vaihtoehto tilata tallipaketti suurelementteinä ja hoitaa pystytyksen jälkeiset rakennustyöt itse. Tallirakennukset toimitetaan suurelementteinä, jolloin vähintään seinien pystytys sisältyy toimitukseen. Nopea pystytys tehdasvalmisteisista elementeistä takaa sujuvan alun omatoimirakentajan projektille. Parhaimmillaan toimitus on valmis muutamassa tunnissa ja asiakas pääsee jatkamaan asennusta itse eteenpäin.

Nopeimmillaan pystytys on ohi muutamassa tunnissa ja pääset itse jatkamaan tallin asentamista. Ikkunat voi valita toimitukseen joko paikoilleen asennettuina tai irrallaan.Nopeimmillaan pystytys on ohi muutamassa tunnissa ja pääset itse jatkamaan tallin asentamista. Ikkunat voi valita toimitukseen joko paikoilleen asennettuina tai irrallaan.

Esimerkiksi sateelta suojaan-asennuksessa tehtaan omat asentajat pystyttävät suurelementit sekä asentavat aluskatteen paikoilleen. Suurelementtitoimitus säästää tonttityötä merkittävästi ja sateelta suojaan-asennus takaa, etteivät rakenteet pääse kastumaan.

Myös vähemmän asennustyötä sisältävät tallipaketit voi valita seinäelementtien eristyksellä ja levytyksellä tai ilman. Lisätarvikevalikoiman tuotteilla tallitoimitusta voi täydentää itselle sopivaksi valitsemalla pakettiin mukaan esimerkiksi vesikatteen ja kattoturvatuotteet.

Suurelementtitalli on erinomainen valinta laatua ja vaivattomuutta arvostavalle

Suurelementtitallin toimitus onnistuu myös valmiiksi asennettuna, jolloin asiakkaan huolehdittavaksi jäävät tarvittavien LVIS-töiden lisäksi ulko- ja sisäpuoliset maalaustyöt. Mikäli vakiomalliston talleista ei löydy omaan pihapiiriin sopivaa rakennusta, voidaan tallipaketti toimittaa myös omien suunnitelmien pohjalta.

Valmis tallipaketti toimitetaan ulkoapäin valmiiksi asennettuna, sisäpuolelta eristettynä ja levytettynä. Myös suojaputkitukset sähköjen asentamista varten voidaan asentaa valmiiksi sähkösuunnitelman mukaan.

Autotalli_suurelementtinä

Mestaritallien tuotteet ovat sertifioituja

Toimitusten laadun takaaminen on tärkeä asia. Siksi elementtituotanto ja tuotannon laadunvalvonta on sertifioitu. Finotrolin myöntämä varmennustodistus on voimassa 17.02.2025 saakka.


Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö ja tilaa esite!

Mestaritallit ottaa sinuun yhteyttä pikimmiten ja pääsette suunnittelemaan yhdessä sinulle sopiva tallipaketti!

 
Päivitetty
2.7.2021