Portaiden uudistamisessa on varminta luottaa kokeneeseen ammattilaiseen

Tummuneen ja elämän iskuja saaneen portaikon vaihto voi tuntua liian haastavalta tehtävältä, jolloin pelkkä maalaus tai kaiteiden vaihtaminen voi houkuttaa enemmän. Vaikka portaiden yleisilme näin raikastuisi, lopputulos ei kuitenkaan ole paras mahdollinen, jos portaiden mitoitus on pielessä. Entä jos siis tekisitkin portaiden vaihtamisen helpommaksi ja luottaisit porrashaaveidesi toteuttamisessa kotimaiseen porrasalan ammattilaiseen, Lappiportaaseen?

Erityisesti vanhemmissa omakotitaloissa portaat saattavat olla nykymittapuun mukaan liian jyrkät. Pienillä tilamuutoksilla ja huolellisella suunnittelulla saadaan kuitenkin toimivat porrasratkaisut haasteellisisiinkin kohteisiin.

Porrasvalmistajan valinnassa kannattaa olla huolellinen, sillä turvallisen, toimivan ja sisustuksellisesti näyttävän porraskokonaisuuden valmistaminen vaatii ammattitaitoa ja kokemusta. Lappiportaan porrasmyyjät opastavat asiakasta mitoituksellisesti oikeisiin ratkaisuihin sekä auttavat valitsemaan tuotevalikoimasta sisustukseen sopivan kokonaisuuden.
 

Turvallisen, toimivan ja sisustuksellisesti näyttävän porraskokonaisuuden valmistaminen vaatii ammattitaitoa ja kokemusta.

Porrasvalmistajaan on hyvä olla yhteydessä ajoissa, jolloin rakentaja saa oikeat mitoitusohjeet porrasaukon rakentamiseen. Kapea ja pimeä kuilu muuttuu parhaimmillaan kauniin avonaiseksi tilaksi, jonka näyttävät Lappiportaat kruunaavat.

Lappiportaan puusepät valmistavat portaat, myyjät keskustelevat suunnittelijoiden kanssa ja paikalliset pienyrittäjäasentajat asentavat portaat paikalleen, ellet itse halua tehdä asennustyötä – mutta Lappiportaan ohjeiden avulla portaiden asennus omatoimisestikin onnistuu.
 

Ei pelkästään tuotetoimitus vaan onnistunut kokonaisuus

Kun hankit Lappiportaat, saat sertifioidun tuotteen lisäksi:

- Porrasmyyjän kokemuksen, neuvoja ja ohjeistusta portaan valintaan

- Porrassuunnitelmat Cad-kuvina, tuotteen teknisen ja mitoituksellisen suunnittelun

- Tarvittaessa mittaus- ja asennuspalvelun
Kun valitset Lappiportaat, tunnet portaidesi tekijät ja ostat suomalaiselta perheyhtiöltä. 

Kun valitset Lappiportaat, tunnet portaidesi tekijät ja ostat suomalaiselta perheyhtiöltä. 

Ota ensiaskel porrasvalinnassa: www.lappiporras.fi

Löydät Lappiportaat myös Rakentaja.fi-verkkokaupasta >>>

Haluatko lisätietoa? Jätä Lappiportaalle yhteydenottopyyntö!

 
Julkaistu
4.5.2020