Koti, joka on suunniteltu kaupunkiin

Kapeat kaupunkitontit asettavat usein haasteita omakotitalon suunnittelulle. Miten saada mahtumaan tulevaan kotiin kaikki se, mitä tarvitsee tontin koon rajoittaessa rakentamista. Mutta entäpä jos olisikin jo olemassa mallisto, joka on suunniteltu nimenomaan kaupunkitonteille sopivaksi? Jukkatalon kaupunkimallisto esittelee pienten ja kapeiden tonttien kotiunelmat.

Jukkatalo 142-12MJukkatalo 142-12M
Jukkatalo 95-11MJukkatalo 95-11M

Selkeää ja puhdasta linjaa

Urbaanissa maailmassa, etenkin uudemmilla asuinalueilla, vallitsee selkeästi pelkistetty sekä moderni tyylisuunta. Rakennuksissa olevat puhtaat linjat sekä vain tarkoin valitut materiaalit antavat tilaa itse rakennuksen osoittaa sekä näyttävyytensä että toiminnallisuutensa. Ikkunoiden kokovaihtelujen avulla on myös tuotu vaihtelua ja elävyyttä muuten pelkistettyyn julkisivuun. Pienille kaupunkitonteille suunniteltu mallisto pitää sisällään toimivat pohjaratkaisut sekä tehokkaat neliöt, joissa mitään ei ole heitetty hukkaan.
 

Silmiinpistävimmät piirteet uuden malliston kodeissa ovat epäsymmetrinen harjakatto sekä julkisivussa nähtävät sisäänvedot. Kodin sisääntulot sekä ulkotiloihin sijoittuvat oleskelutilat on tarkoituksella sijoitettu sisäänvetoihin. Näitä koteja on saatavilla yksikerroksisena sekä kaksikerroksisena kuin myös jyrkälle rinnetontille soveltuvana, todellisena tehoratkaisuna.

Jukkatalo 145-11MJukkatalo 145-11M

Helppoa toiminnallisuutta

Koti on ihmiselle tärkeä paikka, se on turvasatama, johon koko perhe kerääntyy viettämään yhdessä aikaa. Näissä tehokkain neliöin varustetuissa kodeissa on avarat oleskelutilat sekä tilaa kokonaiselle perheelle. Pitkän ja kapean malliset kodit ovat kaikkea muuta kuin käytävämäisiä, sillä huonetilat on sijoitettu toimiviksi kokonaisuuksiksi, joissa kulku on soljuvaa.

Sisätiloissa valo kulkeutuu suurista ikkunoista perimmäiseenkin nurkkaan. Ikkunat toimivat samalla upeina vuodenaikojen mukaan vaihtuvina tauluina. Nämä kodit on suunniteltu niin, että ne mukautuvat elämäntilanteiden muuttuessa vaivattomasti.

Näissä kodeissa näkyy ne suunnitelleen arkkitehdin kynän jälki.

Tutustu kaikkiin malliston koteihin täällä!


Voit tutustua Jukkatalon talomalleihin myös Talovertailun puolella.
Talovertailuun

 

Jukkatalo 95-11M pohja on selkeä ja toimiva.Jukkatalo 95-11M pohja on selkeä ja toimiva.

Hirrestä sen olla pitää

Halu rakentaa oma kotinsa jyhkeästä hirrestä ei kaadu siihen että sallittu tulevan rakennuksen neliömäärä on rajattu tai tontti on kooltaan pieni ja kapea. Jukkatalo nimittäin tarjoaa kompakteja kokonaisuuksia myös hirrestä valmistettuna. Hirsimallistosta löytyykin useita eri kokoluokkia monenlaisiin tarpeisiin ja halutessasi voit hyödyntää olemassa olevaa mallistoa inspiraationa omille ideoillesi ja toiveillesi.

Hirsijukka-malliston mallit on saatavilla sekä muuttovalmiina että sisusta itse -toimituksilla. Muuttovalmis-ratkaisu onkin helppo tapa toteuttaa unelmiensa koti, sillä voit vain huoletta kantaa omat huonekalusi valmiiseen kotiin ja nauttia. Ja vaikka Hirsijukka-mallit ovat muuttovalmiiksi suunniteltuja sekä viimeisteltyjä, pääset vaikuttamaan sekä oman kotisi ulkoasuun että pohjaratkaisuun.

Tutustu Hirsijukkaan

Hirsijukka 144-10HHirsijukka 144-10H

Teille suunniteltu koti

Jukkatalon talomallit ovat muunneltavissa omien tarpeiden mukaan. Unelmien kodin suunnittelussa saa olla luova ja toteuttaa omia haaveitaan.

Voit siis suunnitella kotisi itse tai muokata jo olemassa olevaa mallia.


Tutustu lisää aiheeseen


750 teille suunniteltu koti

Kiinnostuitko? Tilaa esitteitä tai jätä yhteydenottopyyntö:


 
Päivitetty
20.5.2021