Viisi tärkeintä asiaa vaihdettaessa vanha iv-kone uuteen

Parhaankin ilmanvaihtolaitteen elinkaari tulee jossain vaiheessa tiensä päähän. Hyvä uutinen on, että ilmanvaihtolaitteet ovat kehittyneet valtavasti viime vuosien aikana. Uudet ilmanvaihtolaiteet säästävät enemmän energiaa, tuottavat paremman ilmanlaadun ja sisältävät paljon uutta älykästä automatiikkaa. Vertaile vanhojen ja uusien laitteiden eroja tutustumalla IV-koneen vaihto-oppaaseen.

Sisäilman laadun tarkkailu ja ohjaaminen sekä kehittyneiden takkatoimintojen ohjaus hoituvat mobiililaitteilla.Sisäilman laadun tarkkailu ja ohjaaminen sekä kehittyneiden takkatoimintojen ohjaus hoituvat mobiililaitteilla.

1. Nykyiset kanavaliitännät

Vaihtotyö on nopeampaa kun uuden laiteen kanavaliitännät ovat lähellä vanhaa kanavistoa. Joissakin tapauksissa voidaan käyttää adapteria, jonka avulla uuden laitteen kanavayhteet saadaan sovitettua suoraan vanhoihin kanaviin ilman muutostöitä. Etsi sopivat vaihtokoneet eri laitteille IV-koneen vaihto-oppaasta.

2. Energiansäästö

Vertaa energiankulutusta ja lämmön talteenottoa niin saat käsityksen siitä, miten paljon energiaa uudella IV-koneella voi säästää. Valmiit laskelmat eri laitteiden energiansäästöstä löydät IV-koneen vaihto-oppaasta.

3. Melutaso

IV-koneiden melutasoissa on isoja eroja. Ääni vaikuttaa suuresti mukavuuteen, erityisesti jos kone on asunnon sisätiloissa kuten kodinhoitohuoneessa tai kylpyhuoneessa. Swegon CASA -ilmanvaihtolaitteissa on markkinoiden alhaisin melutaso.

4. Asennus ja säätö

Jotta IV-laite toimii oikein, on tärkeää, että asennus tehdään kunnolla ja että järjestelmä säädetään oikein asennuksen jälkeen. Kun käytät valtuutettua asentajaa, voit olla varma siitä, että asennus tehdään ammattimaisesti ilman ongelmia. Etsi valtuutettu asentaja täältä!

5. Tekninen tuki

Ilmanvaihtojärjestelmä on pitkän aikavälin investointi, jonka on tarkoitus tuottaa terveellinen sisäilmasto pitkäksi aikaa. Siksi myös luotettava tekninen tuki ja varaosapalvelu on tärkeää. CASAHelpistä ja CASAStoresta löydät manuaalit, ohjeet ja varasosat 24/7.

IV-koneen vaihto kuudessa tunnissa

Näin vanha ILTO 440 vaihtuu käden käänteessä uuteen CASA R5 Smart ilmanvaihtokoneeseen.

Tutustu ilmanvaihtokoneen vaihto-oppaaseen:

Opas kertoo, miksi vanha ilmanvaihtokone kannattaa vaihtaa nykyaikaiseen, mitä siinä on huomioitava ja miten tulee toimia, kun päätös on syntynyt.

Avaa vaihto-opas

Vaihto-opas_th

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Julkaistu
4.5.2020