Säväytä kylpyhuoneen sisustusta suosituilla metallisävyillä

Metallisävyt ovat löytäneet tiensä kylpyhuoneiden sisustukseen esimerkiksi pesualtaiden hanoissa. Nyt särmikkäitä metallisävyjä on saatavana muihinkin yksityiskohtiin, kuten seinä-wc:n huuhtelupainikkeisiin ja suihkukouruihin. Kevään uutuuksia ovat myös kokomustat ja -valkoiset huuhtelupainikkeet, joissa on sormenjälkiä hylkivä pinnoitus.

img-geberit-sigma50-25-10-2019-16-9

Geberitin uudistuneisiin Sigma50- ja Sigma21-huuhtelupainikkeisiin on tuotu kevään aikana uusia metallivärejä ja materiaalivaihtoehtoja. Huuhtelupainikkeen taustalevyn pohjamateriaaliksi voi nyt valita betonin, liuskekiven tai mustajalopähkinän, joista liuskekivi ja jalopähkinä ovat aitoja luonnonmateriaaleja. Painikkeiden metallipintoihin, kuten designrenkaisiin ja listoihin, voi valita sävyksi punakullan, messingin tai mustan kromin.
 

Kylpyhuoneen yksityiskohdissa nähdään nyt punakultaa, messinkiä, mustaa kromia ja samppanjaa.

– Materiaali- ja värivalinnat ohjaavat sisustuksen suunnittelua myös kylpyhuoneessa. Jos pesualtaan hanaan valitaan erikoisempi metalliväri, huoneen ilmeestä tulee yhtenäisempi, kun se toistuu muissakin yksityiskohdissa. Omannäköisen huuhtelupainikkeen voi nyt suunnitella yhdistämällä vapaasti erilaisia materiaaleja ja uusia metallivärejä, kertoo Geberitin markkinointikoordinaattori Kati Laakso.
 

Mikä huuhtelupainike sopisi juuri sinun kylpyhuoneeseesi?

Tutustu yksilöllisiin vaihtoehtoihin >>>

Puu ja punakulta luovat harmonisen yhdistelmän Sigma21-huuhtelupainikkeeseen.

Puu ja punakulta luovat harmonisen yhdistelmän Sigma21-huuhtelupainikkeeseen.

Seinä-wc:n huuhtelusäiliö on piilotettu seinän sisään, joten näkyviin jää vain huuhtelupainike ja posliininen seinä-wc-istuin. Niiden designin voi vapaasti valita omaan tyyliin sopivaksi.

Jos toiveena on minimalistinen täysin musta tai valkoinen sisustus, sekin onnistuu. Sigma20- ja Sigma30-huuhtelupainikkeissa uutuuksina ovat kokomustat ja -valkoiset huuhtelupainikkeet, joista on saatavana sekä kiiltävä- että mattapintaiset versiot.

Mattapinta on suojattu erityisellä pinnoituksella, joka ehkäisee sormenjälkien tarttumista. Tämä helpottaa puhtaanapitoa.

bigview-09253676
Tiesitkö? Geberitin huuhtelupainikkeiden taakse voi asentaa DuoFresh-hajunpoistomoduulin, joka poistaa hajut wc-istuimesta. Se toimii samalla tavoin kuin liesituuletin, joka vie höyryt pois keittiöstä. DuoFresh suodattaa ilman keraamisen suodattimen läpi ja ohjaa raikkaan ilman takaisin kylpyhuoneeseen. Hajunpoistomoduuli tarvitsee toimiakseen sähköliitännän. Lue lisää wc-istuimen mukavuustoiminnoista täällä >>>.

Suihkukouruun nyt mustaa kromia tai samppanjaa

Linjakas CleanLine-suihkukouru tuo suihkun viemäröintiin hienostuneen vaihtoehdon. Aiemman teräksen sävyn rinnalle on tullut huhtikuussa kaksi näyttävää metalliväriä: musta kromi ja samppanja. Kaikkien kolmen pinta on osin harjattu, osin kiillotettu.

Suihkukourun keskellä on avattava kansi, jonka alla on kampamainen hiussihti. Se kerää hiukset ennen kuin ne ehtivät viemäriin. Hiussihti on erittäin helppo tyhjentää ja huuhdella vaikka jokaisen suihkun jälkeen.

Kapean suihkukourun voi sijoittaa vapaasti joko seinän viereen tai keskemmälle kylpyhuonetta. Se on helppo yhdistää suuriin laattoihin. Seinän viereen sijoitettu suihkukouru mahdollistaa tyylikkäät kaadot ja tasalattiasuihkun rakentamisen.
 

Teräksistä kourua on saatavana 90 ja 130 senttimetrin mittaisena. Sen voi lyhentää haluttuun mittaan rautasahalla työmaalla.

bigview-09190361

Kourun alla keskellä on lattiaan upotettava kaivoelementti, joka sisältää vesilukon. Vesieristyslaippa on kiinnitetty tehtaalla kiinteäksi osaksi kaivoelementtiä, mikä vähentää asennuksen työkuormaa ja varmistaa vesieristyksen tiiviyden. Kaivoelementin viemäröintikapasiteetti on suunniteltu yhdelle suihkulle.

 
Julkaistu
4.5.2020