Kylpyhuoneen uudella tulokkaalla on näköä ja kokoa

Vieser on ensimmäisenä yrityksenä tuonut pohjoismaisille markkinoille suurikokoiset designlattiakaivonkannet, jotka muuttavat lattiakaivon kansiritilän roolin täysin.

Suuri designkansi on tehty näkymään sekä tuomaan mielenkiintoista persoonallisuutta kylpyhuoneen sisustukseen.

Suuri designkansi on tehty näkymään sekä tuomaan mielenkiintoista persoonallisuutta kylpyhuoneen sisustukseen.

Jo aiemmin Vieser on lanseerannut ympyrän muotoisen Vieser Dot -kannen ja neliön muotoisen Vieser Square -kannen, jotka on valmistettu märkätilaan sopivista Accoya- ja Kebony-puumateriaaleista. Nyt markkinoille on tuotu kummastakin kannesta myös laatoitettavat versiot. Laatoitettavat kannet ovat samaa kokoa kuin puiset, eli ympyrän halkaisija on 60 cm ja neliön sivun pituus 60 cm.

Laatoitettavat kannet tarjoavat aivan uudenlaisia mahdollisuuksia muuttaa kylpyhuoneen lattianpinnan ilmettä. Kansiosa on kuin metallinen tarjotin, johon voidaan valita lähes mikä tahansa lattiaan soveltuva laatta. Laatta kiinnitetään kanteen joko laastin tai laattaliiman avulla.

Useita vuosia markkinoilla ollut Vieser Line -linjalattiakaivo toimii täsmälleen saman periaatteen mukaan, mutta se asennetaan tyypillisesti kiinni seinään tai lähelle sitä. Vieser Linesta poiketen Vieser Dot ja Vieser Square ovat keskilattialle suunniteltuja, jolloin ne sopivat luontevaksi vastinpariksi samanmuotoisille (ympyrä tai neliö) sadesuihkuille. Ideana onkin, että vakaiden ja tyylikkäiden kansien päällä voi seistä mukavasti suihkussa käydessä.
 

Square- ja Dot-kansien design on suunnittelija Saku Sysiön käsialaa.

Erityisen näyttävä kokonaisuus saadaan yhdistämällä suuri kansi suureen lattialaattaan. Esimerkiksi 60 cm x 60 cm -kokoinen laatta sopii kauniisti yhteen samankokoisen kannen kanssa.

Kun kaivonkanteen ja lattiaan valitaan samaa laattaa, kansi on mahdollista häivyttää lähes huomaamattomaksi osaksi lattiaa.

Kun kaivonkanteen ja lattiaan valitaan samaa laattaa, kansi on mahdollista häivyttää lähes huomaamattomaksi osaksi lattiaa.

Kun sekä kanteen että lattiaan valitaan samaa laattaa, kansi sulautuu lähes huomaamattomaksi osaksi lattiaa. Vastaavasti voidaan myös leikitellä kuoseilla ja korostaa kantta erilaisella laatalla. Kanteen voidaan yhtä hyvin valita yksi suuri laatta tai useampia pieniä laattoja − jopa mosaiikkia. Myös täyttö märkätiloihin sopivalla massalla, kuten mikrosementillä tai hartsilla, on mahdollista.

  
  

Tyylikästä muotoilua ilman kompromisseja

Vieserin designtuotteet ovat aina perustuneet vahvasti toiminnallisuudelle, joten kaikki designkannet sopivat ilman erikoisosia yhteen laadukkaiden Vieser One -lattiakaivojen kanssa, joita on asennettu jo yli 6 miljoonaa kappaletta.

Vieser One -kaivon virtaama riittää hyvin jopa kahdelle sadesuihkulle. Hyvän virtaustehon ansiosta vesi poistuu nopeasti kylpyhuoneesta, eikä suihkuvedessä siis tarvitse seisoskella. Voimakas virtaama myös toimii kuin itseään puhdistavana ominaisuutena: se vie mukanaan irtonaista likaa ja hiuksia tukkimatta kaivoa. Varsinainen puhdistus tehdään siksi vain harvoin, 1−2 kertaa vuodessa. Kun kannen alle halutaan ajan saatossa katsoa, se käy vaivattomasti tuotepakettiin kuuluvalla nostotyökalulla, jonka avulla isonkin kannen saa nostettua helposti ja ergonomisesti.
 

”Tavoitteenamme on tarjota tuotteita, jotka tukevat ihmisten sisustusunelmia ja inspiroivat heitä tekemään kylpyhuoneeseen entistä näkemyksellisempiä valintoja. Kaiken pitää lähteä kuitenkin siitä, että tuotteet ovat käytössä kestäviä ja turvallisia ja niillä on tarvittavat tyyppihyväksynnät. Haluamme tarjota laadukasta muotoilua ja tehokasta toiminnallisuutta − ilman yhtäkään kompromissia asennuksen tai huollettavuuden suhteen.”


-Annika Jyllilä-Vertigans, CEO, Vieser
Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattialaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin − sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla jo vuodesta 1973. Vieserillä on nykyisin toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Kiinnostuitko? Jätä Vieserille yhteydenottopyyntö!

 
Julkaistu
4.5.2020