Pidetään kodeistamme huolta: Uponor KOTI –lattialämmityksen säätöpäivitys

Koti on meille tärkein paikka. Varsinkin suomalaisille on itsestään selvää, että kotona on puhdasta vettä, lämpöä, viileyttä ja raikasta ilmaa tarpeen mukaan. Koska talotekniikka on usein piilossa, se unohtuu helposti. Usein sen merkityksen muistaa vasta kun jotain tapahtuu: koti ei lämpenekään syksyllä ilmojen viilennyttyä tai putki alkaa vuotaa aiheuttaen tuhoja talon rakenteissa.

Vanhan lattialämmitysjärjestelmän voi nykyaikaistaa

Lattialämmityksen säätöjärjestelmät ovat kehittyneet huikeasti viime vuosina. Kun päivität lattialämmityksen ohjauksen nykytasoa vastaavaksi, saat älykkyyttä lämmön säätämiseen ja lisätoimintoja järjestelmän käyttöön. Ideaalisin ratkaisu lattialämmityksen säätölaitepäivitykseen on Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmä. Uutta teknologiaa hyödyntävä langaton järjestelmä ohjaa lattialämmitystä aiempaa tarkemmin ja jakaa lämmön automaattisesti niihin huoneisiin, missä lämpöä kulloinkin tarvitaan. Lämpötilojen hallinta käy kätevästi vaikka etänä mobiilisovelluksen kautta. Kaupan päälle säästät energiaa mukavuudesta tinkimättä.

63734_p_ver-1

Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmällä voit halutessasi hyödyntää myös älykodin mahdollisuuksia. Järjestelmä on yhteensopiva monien eri älykotisovellusten kuten Amazon Alexa- ja Google Home -sovellusten kanssa.

Uponor KOTI -lattialämmityksen säätöpäivitys käy helposti ja sen voi tehdä kaikkien valmistajien vesikiertoisiin lattialämmitysjärjestelmiin. Säätöpäivitykset toteuttaa luotettava paikallinen LVI-urakoitsija, joka käyttää vain laadukkaita Uponorin tuotteita. Jätä tarjouspyyntö, niin alueellasi toimiva urakoitsija on sinuun yhteydessä ja saat tarjouksen säätöpäivityksestä.

LVI-tekniikka (Lämpö, Vesi, Ilma) saattaa tuntua asialta, jonka miettimiseen ei haluaisi käyttää paljon aikaa. Onneksi on kuitenkin olemassa laitteita, palveluita ja ammattilaisia, joiden avulla voit uudistaa kotiasi, ehkäistä vahinkoja ja jotka tulevat avuksi hädän hetkellä. Pidetään siis kodeistamme huolta!

Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä


 
Päivitetty
6.5.2021