Meitä on kohta jo 600 000 – Arvomme lahjakortteja

Jäsenistömme seuraava rajapyykki saavutetaan pian. Vuosi alkoi poikkeuksellisella tavalla, joka on vaikuttanut ihan kaikkien elämään kertaheitolla. Poikkeustilanne valtasi kaikkien hektisen elämän valtaansa ja muutti arkea, tapoja ja päivittäistä toimintaa. Mediaa ollaan tarvittu ehkä eniten vuosikausiin ja ihmiset ovat kiinnostuneet sellaisistakin asioista, joita ei ole tullut ajatelleeksi normaalia arkielämää eläessään.

Vuosi 2020 tulee olemaan erityinen tältäkin osin, että Rakentaja.fi:n eri palveluiden yhteinen jäsenmäärä tulee ylittämään reippaasti 600 000 jäsentä. Luvassa onkin arvontaa ja haluamme arpoa viidelle jäsenellemme 50 €:n arvoisen lahjakortin uudistuneeseen Rakentaja.fi:n verkkokauppaan!

1920shutterstock_533636479

Rakentaja.fi-tuoteperhe on kattava ja kompakti paketti

Rakentaja.fi-tuoteperheeseen kuuluvat 

  • Rakentaja.fi
  • Omataloyhtiö.fi
  • Puutarha.net
  • Talovertailu.fi
  • Rakentaja.fi PRO

Mistä kaikki alkoi?

Rakentaja.fi-sivustolla on pitkä historia takanaan. Rakentaja.fi palvelu on tuottanut rakentamisen ja remontoinnin tietoutta kuluttajille jo yli 30 vuotta. Alun perin vuonna 1987 Suorakanavana aloittanut yritys toimii nykyään osana Oikotie Oy:tä.

Rakentaja.fi henkilökunta on muotoutunut vastaamaan nykypäivän rakennusalan markkinointiviestinnän tarpeisiin ja osaamisalueidemme painopisteet täydentävät toisiaan; ymmärrämme sähköisen markkinointiviestinnän reunaehdot ja mahdollisuudet, hallitsemme tietotekniikan päivän vaatimusten mukaisesti ja muistamme silti joka päivä, että keskustelut asioista käydään viime kädessä ihmisten välillä. Ja sivustojemme sisältö on kirjoitettu viime kädessä sinua varten, hyvä lukijamme!


Liity tästä jäseneksi! Jäsenyys on ilmaista!

INNOSUOMI 2006-palkinto

Vuoden 2006 merkittävin tunnustus koko Rakentaja.fi-palvelua kohtaan oli tietysti Tasavallan presidentin INNOSUOMI 2006 –palkinto, jonka yrityksen silloinen toimitusjohtaja Hannu Myöhänen vastaanotti presidentti Tarja Haloselta 28. marraskuuta presidentinlinnassa arvovaltaisen kutsuvierasjoukon todistamana.
Myöhemmin presidentti Halonen ja puolisonsa tohtori Pentti Arajärvi tutustuivat pitkään Rakentaja.fi-konseptiin presidentinlinnaan pystytetyssä esittelypaikassa.

Palkinto osoitti meille, että palvelukonseptimme, jota toteutamme yhdessä kymmenien yhteistyökumppaneidemme kanssa, on innovatiivinen ja asiakaslähtöinen, toimiva konsepti. Palkinto osoitti meille, että palvelukonseptimme, jota toteutamme yhdessä kymmenien yhteistyökumppaneidemme kanssa, on innovatiivinen ja asiakaslähtöinen, toimiva konsepti. 

Tiesitkö tätä?
*Järjestämme rakennusmessut KAKSI kertaa vuodessa*

Järjestämme R&R-messut eli Rakenna & Remontoi-messut tammikuun lopussa sekä lokakuussa OMAKOTI-messut Vantaan Myyrmäki-hallissa. Näytteilleasettajia on molemmilla messuilla n. 200 ja messuilla vierailee lähemmäs 13 000 ihmistä.

Haluatko näytteilleasettajaksi OMAKOTI-messuille? Ota yhteyttä>>
Tai varaa paikkasi jo Rakenna & Remontoi-messuille 2021>>


Seuraa mainontaamme ja tule mukaan messutapahtumiimme. Nähdään messuilla!


Isän jalanjäljissä ja matka jatkuu

Rakentaja.fi-konseptin messupäällikkö Jussi Ruotsalainen on ollut mukana Rakentaja.fi-tiimissä, isänsä opissa, pikkupojasta asti. Jussi vastaa messujen järjestämisestä ja on ollut mukana erilaisissa projekteissa myös Suomen Asuntomessujen kanssa vuodesta 1995. Lisäksi Rakentaja.fi tekee yhteistyötä Jussin johdolla muiden paikkakuntien rakennusmessujen kanssa.

"Muistoa minulta pyysit" - Jussi Ruotsalainen innokkaana Rovaniemen Asuntomessuilla vuonna 1998."Muistoa minulta pyysit" - Jussi Ruotsalainen innokkaana Rovaniemen Asuntomessuilla vuonna 1998.

Onnistu hankkeessasi - Ota kattava tietopankki käyttöösi!


Olitpa sitten rakentamassa uutta kotia tai remontoimassa vanhaa asuntoa, löydät tarvittavat ohjeet ja tuotetiedot Rakentaja.fi sivustolta. Jo vuosia suosiotaan kasvattanut Rakentaja.fi –palvelu tarjoaa kattavan tietopaketin rakentamisen eri vaiheisiin.

Rekisteröityneenä jäsenenä pääset vapaasti käyttämään Rakentaja.fin tarjoamia lukuisia palveluita. Palveluista on varmasti apua hankkeen suunnittelussa ja toteutuksessa.

600000

Tänään Rakentaja.fi on liikevaihdoltaan ja kävijämääriltään Suomen suurin kodinrakentajille ja remontoijille suunnattu sivusto. Sivusto toimii yhteistyössä rakennusalan yritysten kanssa, tarjoten lukijoille viimeisimmän tiedon rakentamisen ja remontoinnin ratkaisuista.

  • Rakentaja.fi auttaa hankkeen läpiviemisessä.
  • Meiltä saat työohjeita ja ideoita suunnittelun avuksi.
  • Yhteistyökumppaneiltamme saat suunnitteluapua, tuotteita ja ammattitaitoa projektin läpiviemiseen.
  • Sivuiltamme pääset seuraamaan myös kustannusarvioita, löydät laskureita ja huoltokirjan.

Kiitos, että olette olemassa! Ilman teitä, emme olisi mitään!

Jos et ole vielä jäsen, niin liity NYT:

Liittymällä jäseneksi, osallistut arvontaan, jossa voit voittaa 50 €:n lahjakortin Rakentaja.fi verkkokauppaan.
 

Arvomme lahjakortit (5 kpl) heti, kun 600 000 jäsentä on täyttynyt!

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti!
 
Julkaistu
4.5.2020