Uponor Supra Plus - Huoletonta asumista talvipakkasilla niin mökillä kuin omakotitalossakin

Uponor Supra Plus on itsesäätyvällä sulanapitokaapelilla varustettu eristetty vesijohto. Se on loistava valinta talviasuttaville kesämökeille, omakotitaloille ja maatiloille. Supra Plus -putken avulla varmistat veden saannin luotettavasi kiinteistöösi kovimmillakin pakkasilla.

Vesi luotettavasti kiinteistöösi kovimmillakin pakkasilla.Vesi luotettavasti kiinteistöösi kovimmillakin pakkasilla.

Uponor Supra Plus on monikäyttöinen, eristetty vesijohto, jonka pitää sulana itsesäätyvä lämpökaapeli. Putkissa useita eri kokovaihtoehtoja, joista löytyy oikea koko eri käyttötarpeisiin.

Tarvittaessa sitä voidaan käyttää väliaikaisena vesijohtona ja asentaa jopa maan päälle.

Supra Plus toimitetaan täysin asennusvalmiina, maksimissaan 150 m:n putkikelana. Itsesäätyvä lämpökaapeli mahdollistaa Supra Plus -putken katkaisun haluttuun määrämittaan.Supra Plus toimitetaan täysin asennusvalmiina, maksimissaan 150 m:n putkikelana. Itsesäätyvä lämpökaapeli mahdollistaa Supra Plus -putken katkaisun haluttuun määrämittaan.

Supran edut:

  • Syviä kaivantoja ei tarvita, voidaan asentaa jopa maan päälle.
  • Matalat kaivannot eivät vahingoita pihapiiriä.
  • Vesilähde vapaasti valittavissa - kaivo, kunnallinen vesijohto tai järvi
  • Pakkaskesto tuotteesta riippuen jopa yli -50 astetta
  • Ohjausyksikön avulla energiankulutus pienenee ja vesi säilyy raikkaan viileänä.

Helppo ja sujuva asennus

Supra Plus -vesijohto on helppo asentaa, sillä syviä kaivantoja ei tarvita. Olosuhteiden salliessa vähimmäispeittosyvyys on 20 cm, liikennöintialueilla vähintään 50 cm. Tarvittaessa putki voidaan asentaa vaikka maan päälle tai hangelle. Maanpäällisissä asennuksissa on huolehdittava riittävästä mekaanisesta suojauksesta ja ettei putki joudu vasten teräviä kiviä tai kantoja.

Supra putket voidaan asentaa myös maan päälle.Supra putket voidaan asentaa myös maan päälle.

Uponor Supra -vesijohdon virtausputken koko valitaan normaalien muoviputkien mitoituskäytäntöjen mukaan. Mökeissä ja omakotitaloissa käytetään normaalisti 32 tai 40 mm vesijohtoa. Supra Plus -putken itsesäätyvän kaapelin suurin sallittu yhtenäinen kytkentäpituus yhdestä sähkönsyöttöpisteestä on 150 metriä. Yli 150 metrin linjoissa voidaan käyttää useampia sähkönsyöttöpisteitä. Lämpökaapelin ja ohjausyksikön kytkentä sähköverkkoon onnistuu alan ammattilaiselta helposti.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Päivitetty
21.4.2020