Sähköauton kotilataamisen uusi aikakausi alkaa

Ensto lanseeraa nyt uuden kotilataajille suunnatun Ensto One Home -latauslaitteen. Enstolla on pitkä kokemus sähköautojen latausratkaisuista ja Ensto One Home kehitettiin vastaamaan kotilataamisen kasvavaan kysyntään. Omakotitaloasujille suunnatussa Ensto One Home:ssa yhdistyy tyylikäs muotoilu riittävän tehokkaaseen lataukseen pienin ylläpitokustannuksin, kuulostaa SUPERhyvältä, eikö?

Ensto One Home -latauslaiteEnsto One Home -latauslaite

Sähköinen liikenne kasvaa vahvasti ja samalla myös tarve lataamiseen. Sähköautoja valmistetaan koko ajan enemmän ja valikoima sekä sähköautojen että latauslaitteiden osalta kasvaa. Samaan aikaan myös hankintakustannukset madaltuvat ja latausajat lyhenevät. Traficomin mukaan autoilun tulevaisuus näyttää vahvasti sähköiseltä. Tutkimusten mukaan yli 90% latauksesta tapahtuu kotona tai työpaikalla, siis silloin kun auto on pysäköitynä pidemmän aikaa. Enstolta tuotepäällikkö Päivi Linteri kertoo: “Haluamme yrityslupauksemme mukaisesti tarjota parempaa elämää sähköllä, kestävästi. Keskitymme Enstolla älykkäisiin ja helppokäyttöisiin sähköautojen lataustarpeisiin. Ensto One Home on omakotitalojen latauspiste, joka tekee kotilatauksesta helppoa ja turvallista.”

Superhelppo ladata

Omakotitaloasuja lataa Ensto One Homella autonsa turvallisesti ja nopeasti, säästä riippumatta! Ensto One Home sopii kaikkien yleisimpien sähköautojen lataamiseen, sillä latausasemassa on mukana kiinteä kaapeli Type 2 –pistokkeella. Hankkimalla oman Ensto One Homen voit huolehtia kotona jostain muusta kuin lataamisesta.

  • Kiinteä kaapeli Type 2 -pistokkeella – kytke ja lataa
  • Integroitu latauspistokkeen pidike – säilytä latauskaapeli siististi
  • Tehon rajoitus ja vaihto Ensto Charger Control Bluetooth -mobiilisovelluksen kautta

Ensto One Home sopii kaikkien yleisimpien sähköautojen lataamiseenEnsto One Home sopii kaikkien yleisimpien sähköautojen lataamiseen

Superhelppo hallinnoida

Ensto One Home -latauslaitteen otat haltuun nopeasti. Käyttöönotto vie vain muutaman minuutin Ensto Charger Control -mobiilisovelluksella (Bluetooth), jota voi käyttää sekä laitteen asentaja että sähköautoilija. Helppokäyttöistä sovellusta voit hyödyntää mm. sallitun maksimivirran säätämiseen tai operointitavan muuttamiseen. Ensto One Home:ssa on kaksi erilaista operointitapaa: vapaa ja tunnistautumista vaativa. Kun tunnistautuminen on valittu sovelluksen asetuksista, lataaminen voidaan aloittaa vain Ensto One Homeen paritetulta älypuhelimelta. Turvallista ja nopeaa!

  • Käyttövirta säädettävissä mobiilisovelluksen avulla 6A-16A/32A
  • Latauksen aloittaminen/lopettaminen Ensto Charger Control -sovelluksesta, kun tunnistautumista vaativa lataustapa on valittuna

Superhelppo asentaa

Ensto One Home on mukava ja mutkaton asentaa, laitteessa on selkeä ja avara kytkentätila syöttökaapelin asennusta varten. Lisäksi laite on varustettu aina DC-vuotovirtaa tunnistavalla laitteella ja mallista riippuen myös vikavirtasuojalla sekä johdonsuoja-automaatilla - koko paketti siis valmiina. Tyylikäs Ensto One Home näyttää hyvältä ja istuu omakotitalosi pihapiiriin joko seinään tai laitetta varten suunniteltuun Ensto One -pylväsadapteriin/pylvääseen asennettuna. Kun et lataa, pistoke lepää nätisti laturin valorenkaan keskellä olevassa pidikkeessä, helppoa!

  • Avara kytkentätila
  • DC-vuotovirtaa tunnistava laite aina mukana, mallista riippuen myös vikavirtasuoja sekä johdonsuoja-automaatti
  • 1x16A tai 1x32A

Ensto One Home tuo kompaktin lisän Enston latauslaitevalikoimaan. Enstolla on edistetty sähköautoilua jo 10 vuoden ajan ja vauhti vain kiihtyy. - Haluamme mahdollistaa kattavan sähköautojen latausinfrastruktuurin missä ikinä ihmiset liikkuvatkin helpottaaksemme elämää ja liiketoimintaa. Suunnittelemme latausratkaisuja, joilla on elinikäinen arvo käyttäjille, omistajille ja operaattoreille, Linteri toteaa. Sähköinen ajokokemus alkaa jo kotoa!

Ensto julistaa sähköauton latauslaitteiden uuden aikakauden alkaneeksi. Omakotitalojen kotilatureiden kuningas Ensto One Home on jo matkalla pihaasi. Luvassa on Super electric driving experience!

Tutustu Ensto One Home

Voit jättää myös halutessasi yhteydenottopyynnön

 
Päivitetty
13.5.2020