Kelpaisiko ilmainen valaistuskonsultaatio? Etänä tai paikan päällä!

Mikäli mietit oman kotisi valaistussuunnitelmaa, voit pyytää LedStoresta ilmaisen valaistussuunnitelman. Asiakkaat ovat pitäneet suunnitelmista, sillä ne konkretisoivat valaistuksen kokonaishinnan, tuovat esiin valaistuksen todelliset toteutustavat, ja sitä kautta helpottavat toimivan valaistuksen hankkimista. Suunnittelussa veloitukseton taso on pienten kohteiden, kuten yhden huoneen tai yhtenäisen tilan suunnittelu. Veloituksettomasta konsultaatiosta voidaan aina lähteä liikkeelle myös isommissa kohteissa.

1920inkkuviikko40_erinomainen_valaistus_ledstore

Valaistussuunnitelma ja ilmainen konsultaatio etänä tai paikan päällä

Suunnitelmat laatii aina yksilöllisesti LedStoren valaistusammattilainen. Veloituksettomiin konsultaatioihin riittävät taustatiedoiksi esim. valokuvat kohteesta ja ruutupaperiluonnos tilan mitoista. Laajemmat, maksulliset suunnitelmat, esim. sähkösuunnitelman tueksi piirretään mittakaavassa olevaan pohjapiirrokseen, keittiösuunnitelmaan ja/tai julkisivukuviin ja toimitetaan pdf-muodossa sähköpostilla. Suunnitelma sisältää positiokohtaiset ehdotukset valaisimista ja suunnitelman liitteenä ovat valaisinkohtaiset tietokortit, sekä kirjalliset selostukset valaistuksesta havainnekuvineen. Asiakkaan kommenttien jälkeen tehdään tarvittavat muutokset suunnitelmaan ja tehdään tarjous kokonaisuudesta.Suunnittelupalavereihin ei tarvitse matkustaa, sillä koko suunnittelu voidaan tehdä etänä. Haluttaessa valaistussuunnitelma voidaan käydä läpi showroom-myymälässämme samalla tuotteisiin tutustuen. Omaa aikaasi kuluu keskimäärin 1-3 tuntia koko projektiin. Sinua palvelevat Janne, Liisa, Leena ja Sanna.

Tutustu LedStoren maailmaan

LedStoren palvelu- ja tuotekokonaisuudesta löydät kaiken kotien ja toimitilojen led-valaisuun. Kaikkiin tuotteisiin pääsee tutustumaan Lamppukauppa Led Storen myymälässä, jossa toimii myös valaistussuunnittelupalvelu ja mittatilauspalvelu LedPaja, josta myös asennukset. Myymälä-showroom palvelee kuluttaja- ja jälleenmyyjäasiakkaita Koivuhaassa osoitteessa Mesikukantie 16, 01300 Vantaa. Tiedusteluihin vastataan numerossa 045 251 4510 ja myynti@ledstore.fi.

Bloggaamme aktiivisesti ledeistä: LedStoren blogiin.

Löydät LedStoren sivuilta paljon kuvia led-valaistuksesta: Valo eri tiloissa.

Jätä yhteydenottopyyntö suunnittelijoille tästä

 
Päivitetty
3.2.2023